Aikataulumuutoksia 7.1.2018 alkaen!

Olemme päivittäneet aikataulumme. Vanhat aikataulut ajalle 9.8.2017-3.6.2018 eivät ole enää 7.1.2018 alkaen voimassa. Tarkistathan siis uudet aikataulumme täältä.

Keuruu-Jyväskylä -vakiovuoro

Olemme päivittäneet uudet aikataulut jo nettisivuillemme sekä Matkahuoltoon. Seuraamme matkustajamääriä koko ajan ja suhteutamme toimintaamme niihin sekä meille tulleisiin asiakaspalautteisiin. Tämän takia jouduimme muuttamaan aikatauluja kesken edellisten voimassaolon. Eli vanhat paperiset aikataulut, jotka olivat voimassa ajalle 9.8.2017-3.6.2018, korvataan uusilla 7.1.2018 alkaen.

Suurin muutos koskee lähinnä Jyväskylän vakiovuoron loma-ajanliikennettä. Eli nykyään aikataulussa joissain vuoroissa on maininta ”KOULP”, joka tarkoittaa, että se liikennöidään ainoastaan koulupäivisin. Tämän lisäksi olemme supistaneet illan viimeisiä vuoroja seuraavasti:

Lähtöpaikka   Lähtöaika   Vanha aikataulu     Uusi aikataulu  
Keuruu 18:00 M-P, S -> P, S
Jyväskylä 18:00 M-P -> Ei liikennöidä
Jyväskylä 20:00 M-P, S -> P, S

Emme kuitenkaan ole tehneet pelkkiä supistuksia, vaan lisäsimme myös kaksi vuoroa Jyväskylästä Keuruulle päin, joiden lähtöaika Jyväskylän Matkakeskukselta on klo 10:00 (KOULP) sekä klo 19:00 (M-P). Muitakin muutoksia on tehty, joten tarkastathan kaikki aikataulut täältä. Myös päivitettyjä paperisia aikatauluja on ollut joulusta asti jaossa.

Päivitimme myös reittikartan Jyväskylän taajama-alueelle.

Keuruun Kaupungin Palvelulinja – “Puikkari”

Liikennöimme myös joka maanantai Keuruun Kaupungin Palvelulinjaa, tuttavammin ”Puikkaria”. Puikkari kuljettaa sinut siis taajamista ostoksille Keuruun keskustan ja Tervan alueen kauppoihin. Tähän on tehty joitain reitti- ja aikataulumuutoksia jo syksynkin aikana, mukautuen Keuruulle nousseiden uusien kauppojen sijainteihin. Puikkarinkin aikataulun kokonaisuudessaan löydät täältä.

Puikkarin reitit ovat:

  • Kurkiniemi – keskusta – Terva
  • Ketvelniemi – keskusta – Terva
  • Otava – keskusta – Terva
  • Kivelä – keskusta – Terva

Kun K-Järvituuli muutti Tervan alueelle mm. Keuruun Megamarketin ja Lidlin kaveriksi, kuulimme kylillä puhuttavan, että autottomat keskustan asukkaat eivät pääse enää K-kauppaan niin kätevästi. Haluaisimmekin muistuttaa, että Puikkari palvelee myös keskustassa asuvia keuruulaisia, eikä pelkästään taajamien asukkaita. Voit nousta kyytiin esimerkiksi kaupungintalon pysäkiltä tai S-marketin pihasta ja pääset kyydissä Lidliin, K-Järvituuleen tai Megamarketille ja takaisin.

Laitoimme aikatauluun erikseen maininnan tästä, ja toivommekin, että myös keskustan asukkaat lähtevät ostoksille Tervan alueen kauppoihin. Puikkarilla voit siis vapaasti kulkea joko molempiin suuntiin, tai vain toiseen. Kertamaksu on 3 euroa/hlö/matka ja päivälipun saat 5 eurolla.

Lisätietoja saat tarvittaessa toimistoltamme. Aikataulutiedustelut puhelimitse numerosta 0207 438 311 tai sähköpostitse myynti@matkamakela.fi.

Pehmeitä kyytejä toivotellen!

 

 

 

Kirjoittaja: Nelli
Julkaistu: Pe 5.1.2018