Clubiuudistus

Club Mäkelä on ollut pystyssä jo pitkän aikaa sinun ansiostasi, ja olemmekin tästä hyvin iloisia. Meistä kuitenkin on aika uudistua – nyt matkustetaan ja suunnitellaan yhdessä! 

Olet saattanut olla clubin mukana Thaimaassa, Espanjassa, Kroatiassa, Islannissa, Karibialla, Puolassa, Maltalla… Eri kohteita on kymmeniä, ympäri pallon. Clubimatkan tunnistaa siitä, että siellä on ollut mukana clubiemäntä, eli Matka Mäkelän matkanjohtaja, viime vuosina yleensä joko Anna-Liisa Manninen tai Tiina Oksanen.

Clubilaisena sinulle on annettu kahden euron alennus jokaisesta ostamastasi omantuotannonmatkasta, sekä sinun ei ole tarvinnut maksaa 8-12 euron varausmaksua. Lisäksi olet kuullut ensimmäisten joukossa uusista matkoistamme.

Olemmekin huomanneet, että sekä matkatuotantomme kuin clubilaisten määränkin lisääntyessä, uusista matkoista tiedottaminen suoraan sinulle, on jäänyt vähemmälle. Emmekä pysty enää samalla kaavalla toimittamaan clubikirjeitä jokaiselle kotiin.

Tästä lähtien siis, saat edelleen 2 euron alennuksen jokaisesta varaamastasi omantuotannon matkastamme, emmekä veloita sinulta mahdollista varausmaksua. Kotiin lähetämme clubipostia enää vain noin 1-2 kertaa vuodessa heille, jotka eivät ole antaneet meille sähköpostiosoitettaan.

 
#pehmeätkyydit-nettilehden etusivu (01/2018) Ensimmäisen lehden sisältö

 

Vastaavasti, julkaisemme #pehmeätkyydit-clubilehden noin 6 kertaa vuodessa nettisivuillamme. Linkki uuteen nettilehteen lähetetään sinulle, clubilaisena sähköpostilla aina ensimmäisenä, ja näin pääset lukemaan uusista kuulumisistamme säännöllisesti. Lehdessä on juttuja meistä, meidän tulevista ja/tai menneistä matkoista, muista mielenkiintoisista matkailuun liittyvistä aiheista, sekä mahdollisesti joskus jotain tarjouksia. Juttuvinkkejä otamme myös mielellämme vastaan! Ensimmäisen lehden pääset lukemaan täältä – ja tämä on ainut vapaasti luettavissa oleva lehti. Seuraaviin pääset vain meiltä saamallasi suoralla linkillä.

Nettilehden lisäksi herättelemme jälleen henkiin Facebookissa olevan ryhmämme, Club Mäkelä. Meidän mielestä iso osa matkantekoa on sen suunnittelu ja siitä yhdessä fiilistely. Vaikka me matkatoimistona pidämme huolen kaikista matkajärjestelyistä, ei se tarkoita, ettet voisi selata matkakuvia tai jutella lähdöstä muiden kanssa. Haluammekin tarjota tähän alustan, joka on rajattu vain clubilaisillemme. Hae siis Facebookista ryhmä “Club Mäkelä” ja pyydä pääsyä mukaan. Tarkistathan, että Facebook-nimesi vastaa oikeaa nimeäsi, sillä tarkastamme jokaisen ryhmään pyytäjän, että hän varmasti kuuluu clubiimme. Clubiimme voit liittyä täällä!

Ryhmässä juttelemme päivän polttavista puheenaiheista, meidän tai sinun mieltäsi askarruttavista kysymyksistä, menneistä tai tulevista matkoistamme sekä jaamme matkakuvia. Ryhmä on siis tarkoitettu kaikkeen hyvänmieliseen yhteydenpitoon meidän ja clubilaisten kesken. Voit kysyä vinkkiä esimerkiksi kesälomasi viettoon, ja saat vastauksen sekä meiltä tai vaikka joltain toiselta clubilaiselta. Juttelemme kaikki ryhmässä omilla nimillämme, niin sinä kuten Tiina, Noora, Nelli tai Matti Matka Mäkelän toimistolta.

Mikäli et vielä ole Club Mäkelän jäsen, mutta haluaisit siihen liittyä, niin se onnistuu täällä. Clubin jäsenyys on täysin maksuton, eikä se velvoita sinua muuhun, kuin ottamaan meiltä silloin tällöin sähköpostia vastaan, ja pääset nauttimaan iloisesta Club Mäkelän joukostamme! Voit myös milloin vain ilmoittaa meille, mikäli et enää halua saada clubipostia, ja poistamme sinut sähköpostilistalta.

Kerro clubistamme myös kaverillesi, jotta voitte yhdessä lukea nettilehteämme, tutustua erilaisiin matkoihin sekä jakaa kuvia ja keskustella kanssamme Club Mäkelän Facebook-ryhmässä!

Katso alta vielä video, kuinka Veijo Keuruulta on viihtynyt clubimme jäsenenä!

Pehmeitä kyytejä toivotellen!

Kirjoittaja: Nelli
Julkaistu: 2.2.2018