Lukitsisitko työntekijäsi huoneeseen pikkujouluissa?

pikkujoulut-header

Firman pikkujoulut ovat täällä taas! Anna meidän auttaa sinua. Lähtisittekö vaikka Tallinnaan vai lukitsisitko henkilöstösi huoneeseen? 

Vie yrityksesi henkilöstö viettämään pikkujouluja lahden taakse Tallinnaan tai kotoisasti nurkan taakse Jyväskylään! Kuskia ei tarvitse arpoa, koska matkat taitatte mukavasti yhdessä Matka Mäkelä Oy:n tilausbussilla. Matkalla on mahdollista pitää vaikka kokous.

Tallinnaan voimme varata juuri sinun porukallesi sopivaa tekemistä, esimerkiksi vierailun Sakun oluttehtaalle, oopperaliput, illallisen, saunaillan tai ihan mikä sinun yrityksellesi parhaiten sopii. Kuljettaja ja bussi ovat teidän käytössä luonnollisesti koko matkan ajan. Samalla reissulla saatte myös jouluostokset sekä tuliaiset bussin mukana Suomeen.

Nurkan takana, Jyväskylässä suosittelemme pakohuonepeliä, jossa pelin ratkaiseminen vaatii tiimityöskentelyä ja ongelmanratkaisutaidot kehittyvät samalla. Pakohuonepelissä koet onnistumisen ja oivaltamisen iloa sekä nostatte aivan huomaamatta yhteishenkeä. Pakohuonepeliin osallistuminen ei vaadi minkäänlaista tietämystä tai kiinnostusta video- tai tietokonepeleihin, eikä sisällä taistelua saati vaadi erityistä fyysistä voimaa. Pelin jälkeen voitte jatkaa jälkipuheita herkullisen ruoan ja juoman äärellä viereisessä ravintolassa.

Esimerkkihintoja 

Tallinna 3.-4.12.2016 115-165 eur/hlö, riippuen ryhmän koosta.

Hintaan sisältyy tilausajo, ylitykset, hotellimajoitus keskustahotellissa, järjestelykulut ja marginaalivero. Mikäli joku toinen ajankohta tai kohde on sopivampi ryhmällesi, räätälöimme mielellämme toiveitasi vastaavan paketin. Varaathan paikkasi pian, huoneita on varattuna rajallinen määrä!

Jyväskylä alk. 79 eur / hlö, riippuen ryhmän koosta.

Hintaan sisältyy tilausajo, pakohuonepeli (kesto 1h), ruokailu, järjestelykulut ja marginaalivero. Lukitse toiveajankohtasi hyvissä ajoin!

Jos haet kaikkein kustannustehokkainta vaihtoehtoa, niin toki voit varata ryhmällesi oman kiintiön mistä tahansa meidän omantuotannonmatkoistamme. Tästä näet kaikki matkamme helposti saman sivun alta.

Mikäli haluat lisätietoja tai tarjouksen jostain muusta kohteesta, autan erittäin mielelläni!

Pikkujouluisin terveisin,

Noora Mäkiahon-makiaho
Matka Mäkelä Oy
044 714 3954
noora.makiaho@matkamakela.fi