Muutoksia bussilippujen ja Busflix-matkakortin hinnoitteluun

Bussiliput

Teimme muutoksia bussilippujen hinnoitteluumme Matkahuollon uudistuksen myötä. Uudet hinnat ovat voimassa 1.9.2017 alkaen kaikilla Matka Mäkelä Oy:n liikennöimillä vuoroilla. Uuden hinnaston löydät täältä.

Tämän hinnaston mukaiset hinnat ovat voimassa, kun lippu ostetaan suoraan Matka Mäkelä Oy:n kuljettajalta tai toimistolta, Matkahuollon toimipaikoista, verkkosivuilta tai Bussiliput-mobiilisovelluksesta, ja matkalippuja myyvistä asiamiestoimipaikoista. Bussilippujen osto käytännössä ei muutu ollenkaan, eli 1.9.2017 alkaen Matkahuolto edelleen myy bussilippuja normaalisti, mutta vain kunkin bussiyhtiön vuoroilleen asettaman hintataulukon mukaisesti.

Bussilippujen hinnat saattavat poiketa hintataulukosta, mikäli ostat nettitarjouslippuja Matkahuollon verkkokaupasta ja Bussiliput-mobiilisovelluksesta. Näissä kanavissa tarjouslippuja on edelleen tarjolla vuoroillemme, alkaen 2,00 euroa / suunta (+ Matkahuollon palvelumaksu 0,50 euroa).

Alennukset

Syyskuun alusta alkaen myös bussilipuista myönnetyt alennukset muuttuvat bussiyrityskohtaisiksi. Alennukset myönnetään edelleen vuoroillamme, hinnat pystyt tarkistamaan hintataulukosta. Alennuksiin oikeuttavat kortit säilyvät ennallaan, esimerkiksi opiskelija-alennuksen saa perinteisesti Matkahuollon omalla opiskelijakortilla sekä opiskelijajärjestöjen korteilla, joissa on Matkahuollon logo.

Hinta- ja aikataulutiedot

Voit tarkistaa hinnan vuoroillemme hintataulukostamme, jolloin sinun tulee tietää matkan pituus (km) tai sitten aivan kuten aikaisemminkin, eli Matkahuollon verkkosivujen tai Bussiliput-mobiilisovelluksen kautta, joissa voit hakea hinnan pysäkkien mukaan.

Busflix-matkakortti

Aikataulumuutosten myötä palvelu paranee ja hinnoittelumme muuttuu!

Päivitimme myös Busflix-matkakorttimme hinnoittelua, sekä teimme muutoksia aikatauluihin Keuruu-Jyväskylä välille. Viime vuonna meillä oli joillakin vuoroilla haasteita pysyä aikataulussa. Nyt olemme lisänneet miehiä ja autoja Keuruu-Jyväskylä välille. Tällä pyrimme parantamaan laatua entisestään.

Busflix-korttimme uudet hinnat ovat jo voimassa ja näet ne täältä. Voimassaolevat aikataulumme pystyt tarkistamaan täältä.

Mikäli näihin uudistuksiin liittyen tulee mitään kysyttävää, autamme mielellämme! Meidät tavoitat puhelimitse 0207 438 311 tai sähköpostitse matka.makela@matkamakela.fi. Toimistolla olemme tavattavissa arkisin klo 8-16 osoitteessa Mäntymäentie 26, 42700 Keuruu.

Mukavaa syksyn jatkoa ja pehmeitä kyytejä!