Lauantaina 10.12. tapahtuu!

Löydät toimistomme tytöt Vanhan Keuruun joulutorilta hyvien lahjakorttisettien kanssa sekä Keuruu-Jyväskylä-Keuruu välin vakiovuoroillamme pääset koko lauantaipäivän matkustamaan maksutta tonttulakki päässä!

Olemme myymässä lauantaina 10.12.2016 Vanhan Keuruun joulutorilla. Tarjolla on esimerkiksi joululahjoja koko perheelle, aina vauvasta vaariin. Nuorisolle olemme suunnitelleet lahjakorttisettejä Jyväskylään joko ostoksille tai elokuviin, koko perheelle on tarjolla Taidematkaa Mänttään, isälle ja vaarille matkaa Lahteen hiihdon MM-kisoihin ja anopille tai omalle äidille teatterimatkoja. Tässä vain muutamia hyviä ehdotuksia aineettomasta lahjasta sille, jolla on jo kaikkea! Hinnat alkaen lasten Taidematka 6€, lahjakorttisetit 28€ ja muut matkat alkaen 49€. Kaikki paketit on saatavilla suoraan kirjekuorissa kortin kera. Sinun tarvitsee itse vain allekirjoittaa kortti, jonka jälkeen jouluostokset on tehty ja lahjat on helppo sujauttaa suoraan kuusen alle!

Kaikille joulutorilla matkan ostaneille on luvassa yllätyslahja, ja meillähän voit nykyään myös maksaa kortilla! 

Lisäksi tarjoamme ilmaiset matkat lauantaina 10.12.2016 vakiovuorollamme Keuruu-Jyväskylä-Keuruu kaikille, joilla on tonttulakki päässä! Tämä toteutetaan osana Jyväskylän Seudun Joukkoliikenteen Tonttulakkipäivää. Lähde siis vaikka jouluostoksille tai koko perheen voimin Hoploppiin Jyväskylään, tai tule vastaavasti Jyväskylästä Keuruulle jouluostoksille Vanhan Keuruun joulutorille!

Tonttulakkipäivä Lauantaina tapahtuu!