Balin matkan tilalla: Rantalomaa Malediiveilla

 

Päätimme peruuttaa Balin matkan Agung-tulivuoren mahdollisten purkauksien takia, mutta tarjoamme vaihtoehtoista matkaa keskelle Intian Valtamerta, Malediiveille.

Kirjoitimme marraskuussa 2017 Agung-vuoren purkautumisesta Balilla, ja sen mahdollisista vaikutuksista Balin valmismatkaamme 23.2.-10.3.2018. Koska tulivuori on edelleen näyttänyt aktiivisuuden merkkejä, ja tiedemiehet ovat todenneet, että suurempi purkaus voi tapahtua milloin vain, päätimme perua meidän matkamme. Ilmoitimme peruutuksesta ennen joulua henkilökohtaisesti jo matkan varanneille asiakkaillemme.

 

 

Soitettuamme jo matkan varanneille asiakkaille, ymmärsivät he päätöksemme hyvin, mutta olivat edelleen halukkaita lähtemään kanssamme reissuun. Ja melkeinpä ainoana kriteerinä kohteelle nousi aurinko! Matkamme ovat aina uniikkeja, eikä meillä ollut ns. valmiiksi “varastossa” tarjota toista kohdetta automaattisesti, joten pähkimme päivän, ja lähdimme suunnittelemaan sekä toteuttamaan matkaa keskelle Intian Valtamerta – Malediiveille 12.-23.3.2018.

Ajankohtaa jouduimme muuttamaan, sillä toinen viikko Balin matkastamme oli hiihtolomien aikaa, joten tässä vaiheessa hyvien ryhmäpaikkojen löytäminen on hankalampaa. Tämän takia matka Malediiveille toteutetaan maaliskuussa, mutta silloin siellä on vielä sesonki parhaimmillaan.

Teimmekin uuden soittokierroksen asiakkaillemme, jotka olivat jo reissun Balille varanneet, ja edelleen alustavasti lähes kaikki olivat halukkaita vaihtamaan kohdetta sekä ajankohtaa. Suunnittelimme siis asiakkaidemme toiveiden pohjalta matkan turkoosin meren, liidunvalkean hiekan ja kuvankauniiden maisemien äärelle. Tarjosimme matkaa ensisijaisesti jo Balille lähtijöille, ja nyt viimeiset paikat ovat avoimessa myynnissä myös sinulle, esimeriksi verkkokaupassamme.

 

Varaathan siis oman paikkasi viimeistään 10.1.2018 mennessä! Varausaikaa on näin vähän poikkeuksellisesti sen takia, koska matka on valmistettu hyvin pikaisella aikataululla. Me kuitenkin matkanjärjestäjänä pyrimme pitämään huolen, että ehdit ottamaan kaiken oleellisen huomioon matkajärjestelyjäsi varten. Tammikuun aikana lähetämme kaikille matkan varanneille kohdeoppaan, josta selviää tarkemmat tiedot mm. lentokenttämuodollisuuksista, lennoista, kuljetuksista, sekä hotellista ja matkakohteesta. Myös meidän matkanjohtajan tiedot ilmoitetaan tässä oppaassa, joten tiedät kenen kanssa lähdet reissuun.

Matkaan lähdetään siis varmasti, joten varaa paikkasi pian, sillä uskomme että ne viedään meiltä käsistä!

Pehmeitä kyytejä toivotellen!

 

Kirjoittaja: Nelli
Julkaistu: To 4.1.2018