Reittimuutos ja ilmaiset #pehmeätkyydit naisille!

Naisen toivetta on kuultu! Pyrimme 100 prosenttiseen asiakastyytyväisyyteen ja toivomme, että meitä on helppo lähestyä kaikenlaisen palautteen kanssa. Tästä innostuneena eräs nuori nainen otti meihin yhteyttä. Hän olisi ollut kovasti halukas käyttämään palveluitamme, mutta valitettavasti reittimme ei sopinut hänen tarpeisiin. Eikä hän ollut yksin. Vastaavaa palautetta hän oli kuullut myös kavereiltaan.

Kuulimme hänen toiveensa. Asiasta keskusteltuamme päätimme toteuttaa nuoren naisen toiveen näin naisten päivän kynnyksellä. Muutimme reittiä siten, että pystymme palvelemaan myös Voionmaalle kulkevia asiakkaitamme. Matka-aika pysyy samana. Reittimuutos astuu voimaan 8.3.2017, kansainvälisenä naistenpäivänä.

Uutta reittiä ajetaan Keuruun suunnasta seuraavasti: Vesangantie, Voionmaankatu, Keskikatu, Nisulankatu, Sepänkatu, Väinönkatu, Yliopistonkatu, Kalevankatu, Hannikaisenkatu ja Matkakeskus. Jyväskylän suunnasta reitti menee seuraavasti: Matkakeskus, Hannikaisenkatu, Kalevankatu, Yliopistonkatu, Väinönkatu, Sepänkatu, Nisulankatu, Keskikatu, Voionmaankatu ja Vesangantie.

Uudet pysäkkiparit reitin varrella ovat Savelan risteyksen, Voionmaankadun, Keskikadun sekä Keskikadulla ennen Viitaniemen valoristeystä, tietyön ajan käytössä oleva ”Viitaniemen” pysäkkipari. Viitaniemen pysäkkipari siirtyy siis Nisulankadulta Keskikadulle.

Alla olevasta kuvasta näet uuden reitin merkittynä vaaleanpunaisella, naisten kunniaksi totta kai! Vanha reitti on merkitty katkoviivalla. Reitin varrella olevat pysäkit on merkitty mustilla palloilla. Reittimuutoksella ei ole vaikutusta Keuruulta klo 05:30 ja Jyväskylästä klo 20:00 lähteviin vuoroihin vaan ne ajetaan edelleen Kyllön kautta.

 

Kyseinen reittimuutos astuu voimaan 8.3.2017.

 

Vaikka toimimme miesvaltaisella alalla, ovat naiset meille sydämen asia. 80-vuotisen historiamme aikana yrityksessämme ovat aina vaikuttaneet voimakkaat ja lujatahtoiset naiset. Usein meillä täällä halleillakin kuulee jonkun kuljettajan sanovan, että jaahas, no pitää kysyä hallitukselta lupa. Onneksi näitä lujatahtoisia naisia siis riittää!

Haluammekin tarjota huomenna 8.3.2017 kansainvälisenä naistenpäivänä ilmaiset kyydit kaikille naisasiakkaillemme! Tarjous on voimassa kaikilla Matka Mäkelän reittiliikenteen vuoroilla. Ilmaisen paikan saat sanomalla kuljettajalle koodin ”Naistenpäivän tarjous”. Nyt jos koskaan kannattaa jättää auto kotiin ja testata vaihtoehtoamme vaivattomalle työmatkalle! Täältä näet aikataulumme.

Hyvää naistenpäivää!