Tule meille töihin!

Etsimme vakituista linja-autonkuljettajaa vuoro- ja tilausajoliikenteeseen! 

Työpäiväsi sisältö vaihtelee koulukyydityksistä vakiovuoroliikenteeseen sekä kotimaan- ja ulkomaantilausajoihin. Tarjoammekin sinulle monipuolisia asiakaspalvelutehtäviä vakituisessa työsuhteessa. Työn aloitus mahdollisimman pian.

Työssäsi toimit maailman kalleimman lastin kuljettajana, opastajana, auttajana ja matkanjohtajana. Toivommekin, että olet hymyilevä ja ihmisläheinen, omaat positiivisen ja joustavan asenteen sekä olet jo hankkinut hieman käytännön kokemusta, ajokortin (B, D) sekä ammattipätevyyden.

Tätä vastaan voimme tarjota sinulle mm. vakituisen työsuhteen vuorotyössä, jota saat tehdä modernilla ja hyvin hoidetulla ajokalustolla sekä TES:n mukaisella palkkauksella. Lisäksi tarjoamme työvaatteeksi mittatilauspuvun, mahdollisuuden vaikuttaa työhösi, terveysturvavakuutuksen, loistavan ja innostavan työyhteisön viikoittaisilla yhteistreeneillä sekä mahdollisuuden käyttää Keuruun uimahallin ja kuntosalin palveluita vapaasti aukioloaikojen puitteissa.

Lisätietoja saat tarvittaessa toimitusjohtajaltamme, Matti Mäkelältä, puhelimitse 044 714 3955 tai sähköpostitse matti.makela@matkamakela.fi. Ja jos haluat katsoa, mitä olemme puuhailleet niin löydät meidät sosiaalisesta mediasta mm. asiasanoilla #matkamäkelä #pehmeätkyydit #mäkelähaastettu.

Mikäli tunnistat itsesi, ja olet etsimämme henkilö, lähetä meille vapaamuotoinen hakemuksesi sekä mahdollisesti CV:si osoitteeseen matti.makela@matkamakela.fi 16.10.2017 mennessä. Otamme yhteyttä mahdollisesta työhaastattelusta viikolla 42.

Onnea työnhakuun!