Jarkko Ahola & Waltteri Torikka “It´s now or never”

15.11.2019 - 15.11.2019 | 1 pv

Jarkko Ahola ja Waltteri Torikka tekevät sen taas – odotettu yhteiskonsertti Hartwall Arenalla 15.11.2019!

Karismaattiset solistit, rocktenori Jarkko Ahola ja oopperalaulaja Waltteri Torikka ovat hurmanneet yleisön kahtena edellisenä vuonna loppuunmyydyissä Hartwall Arenan yhteiskonserteissaan. Tunnetta ja loistoa täynnä olleet illat ovat keränneet paljon kiitosta ja pyyntöjä vielä uudesta yhteisesiintymisestä. Nyt pyyntöihin on vastattu ja konserttitrilogian päättävä It’s Now Or Never -yhteiskonsertti järjestetään Hartwall Arenalla perjantaina 15.11.2019.

Luvassa on jälleen maailmanluokan show, josta ei puutu myöskään yllätyksiä. Konsertin liput tulevat myyntiin maanantaina 6. toukokuuta klo 9.

-Ei kahta ilman kolmatta, sanotaan! Edellisistä konserteista on mieleen jäänyt muun muassa led-lamppumeri, Heaven & Hellin aikaansaama mylvintä ja niin hieno tunnelma, että mieleeni jäi kytemään epäilevä kysymys: oliko tämä muka tässä? Ei ollut, ja hyvällä fiiliksellä palaan herra W:n kanssa Hartwall Arenalle esittämään hienoja biisejä hienojen muusikoiden kanssa ammattitaitoisten teknikkojen ja taustajoukkojen avustamana, Jarkko Ahola kommentoi tulevaa konserttia.

-Kertakaikkisen upeaa päästä toteuttamaan tämä konsertti vielä kerran. Aiemmat Hartwall Arenan yhteiskonserttimme ovat olleet niin ainutlaatuisia ja mieleenpainuvia, että en malta odottaa, Waltteri Torikka jatkaa.

Jarkko ja Waltteri tutustuivat toisiinsa osallistuessaan samaan aikaan Tähdet, tähdet -ohjelmaan. Nykyisin molemmat heistä ovat loppuunmyydyissä saleissa kiertäviä ja platinaa myyviä artisteja, joiden repertuaareista löytyy rakastettuja klassikkokappaleita.

Waltteri Torikan debyyttialbumI Sydän (2015) oli suurmenestys: se myi platinaa, yli 30 000 kappaletta, ja oli saman joulun myydyin albumi heti Adelen jälkeen. Vuonna 2016 julkaistu albumi Rakkaus on myös ylittänyt kultarajan. Torikan ohjelmisto ulottuu oopperapäärooleista ja vaativasta klassisesta ohjelmistosta aina akustiseen tunnelmointiin sekä viihde- ja elokuvamusiikin moderneihin klassikoihin. Tuorein albumi Sydämeni joulu (2018) nousi suoraan virallisen albumilistan ykköseksi ja sai erinomaisia arvioita.

Jarkko Ahola puolestaan tuli aikoinaan tunnetuksi Teräsbetonin laulaja-basistina ja biisinkirjoittajana. Hänen ensimmäinen sooloalbuminsa Ave Maria – Joulun klassikot (2012) on myynyt tuplaplatinaa. Sitä seuranneet levyt Suojelusenkeli – Joulun klassikot 2 (2014) ja Romanssi (2016) ovat ylittäneet platina- ja kultarajan. Rock-tenorin viimeisin, omia biisejä sisältävä albumi Mä tuun suo luo julkaistiin keväällä 2018 ja se meni suoraan virallisen albumilistan sijalle 2.

Matka Mäkelän kyydissä voit aina luottaa reissuseuraan – meillä kenenkään ei tarvitse olla matkalla yksin! Ei olekaan vain yksi tai kaksi kertaa, kun matkoillamme on solmittu uusia ystävyyssuhteita.

Katso videotaltiointi viime syksyn konsertista:

Konserttimatka Hartwall Areenalle perjantaina 15.11.2019

  • Tilausajokuljetus omalla bussillamme, ammattilainen ratissa
  • Voit hypätä bussin kyytiin myös reitin varrelta
  • Pidämme mennessä reilun tauon, jotta ehdimme ruokailla eikä konserttiin tarvitse mennä nälkäisenä
  • Pääset bussillamme aivan pääsisäänkäynnin tuntumaan – ja kotimatkallekin joutuisasti
  • Sinun ei tarvitse huolehtia parkkipaikasta – eikä turhautua ruuhkissa kotiinlähtiessä
  • Meillä on upeat paikat permannolta: läheltä artisteja, mutta kuitenkin tarpeeksi kaukaa jotta näemme hienosti koko shown
  • Voit keskittyä kulttuurinautintoon – ammattikuljettajamme huolehtii mukavasta ja turvallisesta matkanteosta

Lähtö

  • 15.11.2019

Matkan hinta

  • 155 € / hlö

Bussiaikataulu pe 15.11. *

12:30 Keuruu, linja-autoasema
12:55 Petäjävesi, Kyläsepän pysäkki
13:30 Jyväskylä, Harjukadun tilausajolaituri
Ajetaan Lahden kautta Helsinkiin (E75-tie)
Matkalla ruokailutauko
18:30 Helsinki, Hartwall Areena
19:00 Konsertti alkaa
Paluulähtö konsertin päätyttyä.
*) Paikkakunnalla poiketaan, mikäli sieltä on lähtijöitä.

Varmista paikkasi matkalle nyt! –

Lähtöpäivä:

  • 15.11.2019

Varaukset:

Matka on loppuunmyyty – kysy peruutus- tai lisäpaikkoja toimistoltamme!

Tätä matkaa varten annettuja henkilötietoja siirretään matkan suorittamisen ja varaamisen kannalta oleellisille yhteistyökumppaneille ja viranomaisille sekä EU/ETA -maihin että niiden ulkopuolisille alueille. Tietojen käsittelyssä sovelletaan EU:n tietosuojalain periaatteita. Lisätietoja täältä.

Lue lisää klubistamme, Club Mäkelä, täältä! Liittyminen on helppoa, vaikka saman tien varauksen yhteydessä – ja saat heti ensimmäisen klubietusi – 2 euron alennuksen tästä matkasta!

Varaa matkasi tästä

Club Mäkelä

Poista

Ahola Torikka kuljetus

Poista

Ahola Torikka matkapaketti

Poista

Varastossa

Valitse määrä:

Matkustaja 1

Anna matkustajan nimi.
Anna matkustajan syntymäaika.