Anna Karenina

27.04.2019 - 27.04.2019 | 1 pv

“Kaipaan rakkautta ja elämää.”

“Anna Kareninan tuttu tarina saa uutta potkua. Tampereen Teatterin upea Anna Karenina tuo näyttämölle sekä Annan että Levinin”, kommentoi Laura Kytölä Helsingin Sanomissa.

Anna Kareninan avioliitto muistuttaa hyvää kauppaa. Kaikki turva ja yläkylläisyys näyttäytyy kuitenkin laimeana kompromissina, kun Anna yllättäen rakastuu, ja sulkee näin ulkopuolelle kaiken muun.

Näytelmä ei kuitenkaan kerro ainoastaan Annan tarinaa. Levinin rakkaustarina kertoo velvollisuuksien ja sitoumusten suhdetta villiin heittäytymiseen. Hän etsii mielekkyyttä elämäänsä työn, uskonnollisten pohdintojen ja idealismin kautta. Leo Tolstoi on luonut mustasukkaisuuden, perheen, lojaaliuden ja intohimon teemoista realistisia, ristiriitaisia ja kiehtovia ihmiskohtaloita, joiden arvoitus kiinnostaa aina uudelleen ja uudelleen.

Matkan hinta

  • 95 € / hlö

Bussiaikataulu

12:00 Keuruu, linja-autoasema
12:30 Mänttä, linja-autoasema
12:45 Vilppula, kunnantalo
14:00 Saavutaan Tampereelle
14:30 Näytös alkaa
n. 17:30 paluulähtö esityksen päätyttyä

Näytelmästä kirjoitettua:

”Nimiroolissa häikäisevä Pia Piltz näyttelee itsensä kerralla suomalaisen teatterihistorian jättiläisten joukkoon. Niin intensiivistä ja repivää on hänen loistonsa lavalla.”
AAMULEHTI, Markus Määttänen ★★★★★

 

Katsojakommentteja:

“Ihana Anna Karenina, hieno puvustus. Hyvin sovitettu klassikko kaiken kaikkiaan. Loistavat roolisuoritukset. Suosittelen.”

“Aivan mieletön kokonaisuus. Asut ja lavastus veivät suoraan 1800-luvun Venäjälle ja kirjan hengen saattoi hyvin aistia. Rooleihin oli valittu juuri niihin sopivat henkilöt. Anna Kareninan roolissa oleva Pia oli aivan ihastuttava.”

Varmista paikkasi matkalle nyt! –

Hintaan sisältyy:

  • Matka Mäkelä Oy:n tilausajokuljetus
  • Teatterilippu (rivit 5-8)
  • Väliaikakahvit
  • Järjestelykulut ja alv.

Varaukset:

Varaukset 25.3.2019 mennessä. Laskutus sähköpostitse, eräpäivä 2 viikkoa varauksesta tai viimeistään 16.1.2019. Varausmaksu 12 € / paperilasku. Tätä matkaa varten annettuja henkilötietoja siirretään matkan suorittamisen ja varaamisen kannalta oleellisille yhteistyökumppaneille ja viranomaisille sekä EU/ETA -maihin että niiden ulkopuolisille alueille. Tietojen käsittelyssä sovelletaan EU:n tietosuojalain periaatteita. Lisätietoja täältä.

Lue lisää klubistamme, Club Mäkelä, täältä! Liittyminen on helppoa, vaikka saman tien varauksen yhteydessä – ja saat heti ensimmäisen klubietusi – 2 euron alennuksen tästä matkasta!

Varaa matkasi tästä

Club Mäkelä

Poista

ANNA KARENINA Keuruu-Tampere kuljetus

Poista

ANNA KARENINA teatteripaketti

Poista

Varastossa

Valitse määrä:

Matkustaja 1

This field can't be Empty