Billy Elliot – Tampereen Työväen Teatteri

27.10.2018 - 27.10.2018 | 1 pv

Koskettava ja rakastettu musikaali pojasta, jolla on unelma!

 

Koskettava ja rakastettu Billy Elliot -musikaali valloittaa syksyllä Tampereella. Musikaali kertoo kaivoskaupungin pojasta, jolla on unelma.

Lee Hallin kirjoittamaan tarinaan perustuva, palkittu musikaali, jota siivittää Elton Johnin musiikki, on valloittanut maailmalla jo 12 vuotta. Syksyllä 2018 yhteensä hurjat 55 henkilöä valtaavat energiallaan, taidoillaan ja sydämellään yhden Suomen suurimmista musikaalinäyttämöistä.

Ohjaaja Samuel Harjanne: “Billy Elliot on yksi 2000-luvun menestyneimmistä ja hienoimmista brittiläisistä musikaaleista. Tarina nuoresta Billystä, jonka veri sykkii tanssille, koskettaa ihmisiä monellakin eri tasolla. Se kertoo meille unelmista, toivosta, mahdollisuuksista – sekä peloista, ennakkoluuloista ja asenteista.”

Matkan hinta

  • 119 € / hlö

Bussiaikataulu

09:30 Jyväskylä, Harjukadun tilausajolaituri
10:30 Keuruu, linja-autoasema
11:00 Mänttä, linja-autoasema
12:30 Saavutaan Tampereen Työväen Teatterille
13:00 Teatteriesitys alkaa
n. 16:00 paluulähtö esityksen päätyttyä

Varmista paikkasi matkalle nyt! –

Hintaan sisältyy:

  • Matka Mäkelä Oy:n tilausajokuljetus
  • Musikaalilippu
  • Väliaikakahvit
  • Järjestelykulut ja alv.

Varaukset:

26.9.2018 mennessä. Matka vaatii toteutuakseen väh. 20 matkustajaa. Laskutus sähköpostitse, eräpäivä 2 viikkoa varauksesta tai viimeistään 1 kk ennen matkaa. Varausmaksu 12 € / paperilasku. Tätä matkaa varten annettuja henkilötietoja siirretään matkan suorittamisen ja varaamisen kannalta oleellisille yhteistyökumppaneille ja viranomaisille sekä EU/ETA -maihin että niiden ulkopuolisille alueille. Tietojen käsittelyssä sovelletaan EU:n tietosuojalain periaatteita. Lisätietoja täältä.

Lue lisää klubistamme, Club Mäkelä, täältä! Liittyminen on helppoa, vaikka saman tien varauksen yhteydessä – ja saat heti ensimmäisen klubietusi – 2 euron alennuksen tästä matkasta!

Varaa matkasi tästä

Club Mäkelä

Poista

Keuruu-TTT kuljetus

Poista

TTT matkapaketti

Poista

Varastossa

Valitse määrä:

Matkustaja 1

This field can't be Empty