Bratislava – Wien

25.04.2019 - 29.04.2019 | 5 pv

Ihana keväinen kaupunkilomamme:  Bratislava – Wien

Matka on loppuunmyyty – kysy lisäpaikkoja suoraan toimistoltamme!

Bratislava – Euroopan uusin pääkaupunki!

Bratislava, Slovakian pääkaupunki sijaitsee maan lounaisosassa Tonavan varrella. Kaupunki on erinomainen kaupunkilomakohde, sillä se on maan kulttuurinen keskus, ja on juuri sopivan kokoinen muutaman päivän kaupunkilomalle. Erityisesti Vanhakaupunki on turistien suosiossa. Siellä voit nauttia eurooppalaisesta kahvilaelämästä, herkullisten konditoriatuotteiden ja tuoreen kahvin kanssa historiallisten rakennusten ympäröimänä. Myös historiallisissa puitteissa olevat vaateliikkeet, käsityöputiikit ja markkinat tarjoavat kaupungin parhaat ostospaikat. Bratislavalla on yhteistä rajaa niin Unkarin kuin Itävallankin kanssa ja Wieniin onkin matkaa vain noin 60 km.

Park Inn Radisson Danube Bratislava * * * *
Hotelli sijaitsee Bratislavan kaupungin historiallisen keskustan sydämessä aivan kävelyetäisyydellä tärkeimmistä nähtävyyksistä. Hotellin ympäristöstä löydät niin Bratislavan linnan, Pyhän Martinuksen katedraalin ja Slovakian kansallisteatterin kuin useita baareja ja ravintoloitakin. Hotellihuoneet ovat ilmastoituja, ja niiden varustukseen kuuluu mm. taulu-tv,  internet-yhteys, kahvin- ja teen keittovälineet, tallelokero, kylpyhuone sekä hiustenkuivaaja.

Wien, on aina Wien – koristeellisia rakennuksia ja kiehtovaa historiaa!

Wien, Itävallan pääkaupunki, tunnetaan ennen kaikkea oopperasta, kuuluisista säveltäjistä, Habsburgeista, upeasta arkkitehtuurista sekä loputtomasta määrästä herkkuja, kuten Sacherkakku ja Mozartin “kuukelit”. Kaupungista löytyy myös uutta ja kokeilevaa taidetta, hyviä ostosmahdollisuuksia, viheralueita sekä vilkasta kaupunkikulttuuria. Wienin tärkeimpiin nähtävyyksiin kuuluvat Hofburgin, Schönbrunnin ja Belvederen keisarilliset linnat, joista ensimmäinen sijaitsee hotellimme läheisyydessä. Näemme opastetun aamupäivän kiertoajelun aikana tärkeimpiä nähtävyyksiä ja kuulemme vinkkejä omatoimisen iltapäivän viettämistä varten. Monet nähtävyydet sijaitsevatkin lyhyen kävelymatkan päässä toisistaan.

Hotel Graf Stadion Wien * * *
Tämä ympäristöystävällinen hotelli sijaitsee Wienissä, Josefstadin kaupunginosassa, jonka ympäristössä on mm. Wienin raatihuoneentori, Burg-teatteri, parlamenttitalo sekä Hofburgin palatsi. Hotellihuoneissa on mm. taulu-tv, parkettilattia sekä kylpyhuone.

 

Lähtö

 • 25.-29.4.2019

Matkan hinta

 • 845 € / hlö / 2hh

Lisämaksusta

 • Meno-paluu tilausajokuljetus Helsinki-Vantaan lentokentälle Keski-Suomesta
  • Aikuinen 100 eur/hlö 
  • Lapsi 13-18v. 50 eur/hlö 
  • Lapsi alle 13v. ilmaiseksi
 • Yhden hengen huone 170 eur/hlö

Bussiaikataulu to 25.4. *

01:30 Jyväskylä, Harjukadun tilausajolaituri
02:00 Petäjävesi, Kyläseppä
02:30 Keuruu, linja-autoasema
03:00 Mänttä, linja-autoasema
03:35 Orivesi, Neste
04:35 Tampere, Lahdesjärven ABC
06:30 Helsinki-Vantaan lentoasema
*) Paikkakunnalla poiketaan, mikäli sieltä on lähtijöitä.

Lentoaikataulu 25.-29.4.2019 **

To 25.4. klo 8:30 – 9:55 Helsinki-Wien | Finnair AY1471
Ma 29.4. klo 11:15 – 14:40 Wien-Helsinki | Finnair AY1472
** Kaikki ajat ovat paikallista aikaa.
Muistathan ottaa matkalle mukaan passin tai poliisiviranomaisen myöntämän henkilökortin –
vaikka niitä ei välttämättä lentoasemalla tarkisteta, pyydettäessä ne on pystyttävä näyttämään!

Matkaohjelma

Torstai 25.4. – Menomatka

Lisämaksullinen kotimaan bussikuljetus lähtee Jyväskylästä ke-to välisenä yönä klo 01:30 Petäjäveden, Keuruun, Mäntän, Oriveden ja Tampereen kautta kohti Helsinki-Vantaan lentokenttää. Finnairin suora lento Wieniin, Itävaltaan, lähtee klo 08:30, ja kaupunkiin laskeudutaan paikallista aikaa klo 09:55. Wienistä lähdemme ryhmän omalla bussilla ja suomenkielisen paikallisoppaan johdolla kohti Bratislavaa. Matkalla nautimme hintaan sisältyvän lounaan ennen kuin siirrymme majoittumaan hotellille, Bratislavaan n. klo 15:00.

Perjantai 26.4. – Lauantai 27.4. – Bratislava

Perjantaina teemme oppaan johdolla kävelykierroksen Bratislavan keskustassa. Lauantai on omatoiminen vapaapäivä kaupungissa. Matkanjohtajamme on myös tavattavissa ja apuna kohteessa koko päivän ajan.

 

Sunnuntai 28.4. – Wien

Hotelliaamiaisen jälkeen siirrymme Wieniin ryhmän omalla bussilla. Paikallisopas on mukana matkan ajan, ja hänen johdolla teemme myös opastetun kierroksen kaupunkiin saavuttuamme. Ennen majoittumista nautimme yhdessä matkaan sisältyvän lounaan

Maanantai 29.4 – Kotimatka

Hotelliaamiaisen jälkeen klo 08:15 siirrymme bussilla Wienin lentokentälle, josta Finnairin lento Helsinki-Vantaalle klo 11:15 – 14:40. Lisämaksullinen kotimaan liityntäkuljetus ajetaan samaa reittiä kuin tullessa.

Varmista paikkasi matkalle nyt! –

Lähtöpäivä:

 • 25.4.2019

Hintaan sisältyy:

 • Finnairin suorat reittilennot Helsinki-Wien-Helsinki
 • 1 ruumaan menevä matkalaukku
 • 4 yön majoitus kahden hengen huoneissa
 • Hotelliaamiaiset
 • Lentokenttäkuljetukset kohteissa
 • 3 retkeä paikallisoppaan johdolla
 • 2 ruokailua
 • Matka Mäkelän matkanjohtajan palvelut
 • Kohdeopas
 • Järjestelykulut ja alv.

Varaukset:

Viimeistään 21.2.2019 mennessä! Matka vaatii toteutuakseen 14 lähtijää. Laskutus sähköpostitse, eräpäivä 2 viikkoa varauksesta tai viimeistään 1 kk ennen matkaa. Varausmaksu 12 eur/paperilasku. Tätä matkaa varten annettuja henkilötietoja siirretään matkan suorittamisen ja varaamisen kannalta oleellisille yhteistyökumppaneille ja viranomaisille sekä EU/ETA -maihin että niiden ulkopuolisille alueille. Tietojen käsittelyssä sovelletaan EU:n tietosuojalain periaatteita. Lisätietoja täältä.

Lue lisää klubistamme, Club Mäkelä, täältä! Liittyminen on helppoa, vaikka saman tien varauksen yhteydessä – ja saat heti ensimmäisen klubietusi – 2 euron alennuksen tästä matkasta!

Varaa matkasi tästä

Club Mäkelä

Poista

Bratislava Jyväskylä-HelsinkiVantaa Bratislava

Poista

Bratislava majoitus

Poista

Varasto loppu

Valitse määrä:

Matkustaja 1

Anna matkustajan nimi.
Anna matkustajan syntymäaika.