Gardajärvi Italia

21.09.2019 - 26.09.2019 | 6 pv

Clubimatka ihanalle Gardalle!

Lähde rentoutumaan Matka Mäkelän matkanjohtajan johdolla kristallinkirkkaalle Gardajärvelle Alppien juurelle!

Jylhä vuoristo, sinisenä hohtava järvi ja sen juurelle sirotellut pikkukaupungit kutsuvat meitä nauttimaan postikorttimaisemistaan. Nämä maisemat hurmaavatkin jokaisen järvelle saapuvan matkailijan ja paikka on kuin luotu rentoon lomailuun.

Matkan aikana ihastelemme maisemia niin bussin, veneen kuin köysiradankin kyydistä, vierailemme maatilamatkailukohteissa, viinitilalla sekä idyllisissä pikkukylissä, teemme retken Monte Baldon vuorelle ja koemme myös Toblinojärven kauneuden.

Hotel Gabry ***, Riva del Garda

Hotel Gabry sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä Gardajärven rannalta ja 800 metrin päässä Riva del Gardan keskustasta, rauhallisen sivukadun varrella. Perheomisteisessa hotellissa on aikuiselle matkaajalle mieluisa rauhallinen ja mutkaton tunnelma. Järvelle ja ympäröiviin oliivilehtoihin avautuvasta Gabrysta on myös kaunis näkymä vuoristoon.

Lämpimin värein sisustetut huoneet ovat valoisia ja oleskelutilat avaria ja viihtyisiä. Pienessä, hyvinhoidetussa puutarhassa on uima-allas aurinkotuoleineen. Saunaosastolla höyrysauna, sauna ja aromaattinen suihku ovat yli 18-vuotiaiden hotellivieraiden käytössä. Gabry lainaa polkupyöriä vierailleen. Aamiaispöydässä on tarjolla lähialueen ruokia.

Hotellin kotisivu ja kuvia löytyy täältä!

Hotel Bonotto ***, Desenzano del Garda

Hotel Bonotto sijaitsee Desenzano del Gardan sydämessä, vain 100 metrin päässä Gardajärven rannasta. Majoituspaikassa on ilmainen WiFi, ilmastoidut huoneet ja panoraamaterassi, jolta on näköala järvelle.

Bonotto-hotellin täysin äänieristetyissä huoneissa on lcd-tv, tallelokero ja minibaari. Niissä kaikissa minimalistinen sisustus ja kokolattiamatto. Buffetaamiainen tarjoillaan päivittäin, ja paikan päällä on myös baari.

Hotellin kotisivu ja kuvia löytyy täältä!

Lähtö

 • 21.9.2019

Matkan hinta

 • 1 395 € / hlö / 2hh tai nais/miespaikka jaetussa kahden hengen huoneessa
 • 1 555 € / hlö / 1hh

Lisämaksusta

 • Meno-paluu tilausajokuljetus Helsinki-Vantaan lentokentälle Keski-Suomesta
  • Aikuinen 100 eur/hlö 
 • Salon retki 25.9. 40 eur/hlö
 • Illallinen 25.9. 35 eur/hlö

Bussiaikataulu la 21.9. *

01:00 Jyväskylä, Harjukadun tilausajolaituri
01:30 Petäjävesi, Kyläseppä
01:50 Keuruu, linja-autoasema
02:20 Mänttä, linja-autoasema
03:40 Tampere, ABC Lahdesjärvi
*) Paikkakunnalla poiketaan, mikäli sieltä on lähtijöitä.

Lentoaikataulu 21.9. // 26.9. **

La 21.9. klo 8:00 – 10:05 Helsinki-Milano | AY1751
To 26.9. klo 19:00 – 22:55 Milano-Helsinki | AY1756
** Kaikki ajat ovat paikallista aikaa.
Matkalla tulee olla mukana voimassa oleva henkilötodistus:
passi tai poliisiviranomaisen myöntämä henkilökortti.

Matkaohjelma

Lauantai 21.9.2019 – Kohti Gardajärveä

Matkaan lähdetään Keski-Suomesta pe-la aamuyöstä lisämaksullisella bussikuljetuksella kohti Helsinki-Vantaan lentoasemaa. Perillä ollaan klo 06:00 ja Finnairin lento kohti Milanoa lähtee klo 08:00. Milanoon saavutaan klo 10:05.

Milanossa meitä on vastassa suomenkielinen paikallisopas ja hänen johdollaan siirrymme bussikuljetuksella kohti Gardajärveä. Matkalla nautimme kevyen lounaan italialaisella maatilamatkailutilalla. Lounaan ja viinimaistiaisten jälkeen matka jatkuu Gardajärven pohjoispuolta kohti Riva del Gardaa. Loppumatkastamme saammekin jo nauttia vuoristomaisemista ja syvän sinisen järven kauneudesta. Iltapäivällä majoitumme Hotelli Gabryyn ja ilta on omatoiminen, tai voit halutessasi lähteä matkanjohtajamme kanssa pienelle kävelykierrokselle pikkukaupungin sydämeen ihastelemaan venetsialaisten rakentamia palatseja, Rocca-linnoitusta ja kaunista pääaukiota.

Sunnuntai 22.9.2019 – Risteily ja Monte Baldo

Hotelliaamiaisen jälkeen lähdemme kävellen kohti risteilylaivan lähtöpaikkaa (n. 1,8 km) ja siirrymme linjalaivaan. Halukkaille voimme myös tilata lisämaksullisen taksin viemään hotellista laivan lähtölaiturille. Risteilemme Gardajärvellä nauttien ihanista järvimaisemista, kohti kaunista Malcesinen pikkukylää, ohittaen mm. kuvakauniit Torbolen ja Limonen kylät. Saavuttuamme Malcesineen, kävelemme kylän poikki ja nousemme ikonisen köysiradan kyytiin siirtyen ylös Monte Baldon vuorelle. Näin pääsemme ihastelemaan Gardajärven kauneutta myös ylhäältä käsin. Matka vuorelle kestää n. 30 minuuttia, ja perillä tutustumme omatoimisesti Monte Baldon maisemiin ja luontoon. Vuori on kasvitieteellinen aarreaitta, siellä kasvaa kasveja, jotka eivät menesty missään muualla maailmassa. Nautimme lounaan vuoristomajaravintolassa ja takaisin palaamme samaa reittiä, maisemia ihastellen, ensin köysiradalla ja loppumatka laivalla ja kävellen, tai taksilla. Voit siirtyä matkanjohtajan kanssa hotellille tai jäädä viettämään omatoimista iltaa Rivan keskustaan.

 

Maanantai 23.9.2019 – Pisonin viinitila ja Toblinojärvi

Hotelliaamiaisen jälkeen lähdemme retkelle kohti Pisonin perheen luomuviinitilaa, joka tuottaa arvostettuja ja tasokkaita paikallisista rypälelajikkeista tehtyjä viinejä, kuohuviinejä sekä grappaa. Vierailun aikana tutustumme viininvalmistukseen, ja pääsemme myös näkemään tilan historiallisen viinikellarin. Toki maistelemme myös tilan viinejä! Yksi tilan erikoisuuksista on suussa sulava suklaagrappa. Lounaan nautimme Toblinojärven rannalla sijaitsevan linnan ravintolassa. Toblinojärveltä palaamme Rivaan ja iltapäivä on jälleen omatoimista tutustumista kaupunkiin.

Tiistai 24.9.2019 – Eteläinen Gardajärvi

Hotelliaamiaisen ja uloskirjauksen jälkeen siirrymme bussilla eteläisen Gardajärven puolelle. Ajelemme ns. oliivirivieraa pitkin, jossa nimensä mukaisesti kasvaa tuhansittain oliivipuita. Ensimmäinen pysähdys on Bardolinossa, joka on antanut nimensä alueella tuotettaville viineille. Teemme lyhyen kierroksen kaupungin keskustassa, satamassa ja rantakadulla, jonka jälkeen on hieman vapaata aikaa nauttia pikkukaupungin tunnelmasta. Tämän jälkeen siirrymme Laziseen lounaalle, ja jatkamme matkaa Desenzanoon majoittumaan Bonotto-hotelliin. Iltapäivästä teemme oppaan kanssa kävelykierroksen kaupungin keskustassa ja iltaa vietetään joko omatoimisesti tai porukalla yhdessä matkanjohtajamme kanssa.

Keskiviikko 25.9.2019 – Vapaapäivä

Omatoiminen päivä Desenzanossa tai lisämaksullinen retki matkanjohtajan kanssa linjalaivalla Salon kaupunkiin. Illalla voit lähteä porukalla perinteiselle italialaiselle pitsalle, matkanjohtajamme kanssa. Vietetään ilta muistellen ihanaa lomaamme Gardalla!

Torstai 26.9.2019 – Arrivederci!

Hotelliaamiaisen jälkeen kirjaudumme ulos hotellista ja nautimme vielä omatoimisesti Sirmionesta, joka lumoaa kauneudellaan ja Scala-suvun linnalla – viehättävän Gardajärveen pistävän niemen kärjessä. Iltapäivällä on aika sanoa Gardajärvelle Arrivederci! ja lähteä kotimatkalle. Palaamme Milanon kentälle klo 17 josta Finnairin lentomme lähtee klo 19:00 ja saapuu Helsinkiin klo 22:55. Lisämaksullinen kotimaan bussikuljetus palaa kotikonnuille samaa reittiä kuin tullessa.

Varmista paikkasi matkalle nyt! –

Lähtöpäivä:

 • 21.9.2019

Hintaan sisältyy:

 • Finnairin suorat reittilennot Helsinki-Milano-Helsinki
 • Ruumaan menevä matkatavara (á 23 kg)
 • Lentokenttäverot ja matkustajamaksut
 • Kuljetukset kohteessa
 • 5 yön hotellimajoitus
 • Hotelliaamiaiset (5)
 • Lounaat retkipäivinä (4)
 • Matkaohjelman mukaiset retket
 • Suomenkielisen oppaan palvelut
 • Matka Mäkelän matkanjohtajan palvelut
 • Järjestelykulut ja alv

Varaukset:

Viimeistään 18.6.2019 mennessä! Matka vaatii toteutuakseen 20 lähtijää. Laskutus sähköpostitse, ennakkolaskun (400 eur/hlö) eräpäivä 4 viikkoa varauksesta ja loppulasku erääntyy 10.8.2019. Varausmaksu 12 eur/paperilasku. Tätä matkaa varten annettuja henkilötietoja siirretään matkan suorittamisen ja varaamisen kannalta oleellisille yhteistyökumppaneille ja viranomaisille sekä EU/ETA -maihin että niiden ulkopuolisille alueille. Tietojen käsittelyssä sovelletaan EU:n tietosuojalain periaatteita. Lisätietoja täältä.

Lue lisää klubistamme, Club Mäkelä, täältä! Liittyminen on helppoa, vaikka saman tien varauksen yhteydessä – ja saat heti ensimmäisen klubietusi – 2 euron alennuksen tästä matkasta!

Varaa matkasi tästä

Club Mäkelä

Poista

Gardajärvi Jyväskylä-Helsinki kuljetus

Poista

Gardajärvi majoitus

Poista

Varastossa

Valitse määrä:

Matkustaja 1

Anna matkustajan nimi.
Anna matkustajan syntymäaika.