HAIR-musikaali

19.01.2019 - 19.01.2019 | 1 pv

HAIR-musikaali Jyväskylän kaupunginteatterissa

Tule näkemään, kuulemaan ja ennen kaikkea kokemaan kulttimusikaali Hair. 1960-luvun lopun hippiliike täyttää Jyväskylän kaupunginteatterin suuren näyttämön villinä ja värikkäänä, rockin ja soulin kyllästämien klassikoiden tahdittamana.

Eletään suuren murroksen ja vastakkainasettelun aikaa. Uusi sukupolvi haastaa sodan käyneen ja maansa vaurastuttaneen edeltäjänsä. He vastustavat kulutusyhteiskuntaa, perinteistä ydinperhemallia ja erityisesti Vietnamin sotaa. He muodostavat tiiviin yhteisön, joka seuraa omia ihanteitaan – ristiriitaisin seurauksin.

Sini Pesosen ohjaama Hair on monisyinen kuvaus rauhan ja rakkauden liikkeen yhteen kokoamista nuorista sekä viimeisistä yhteisöllisyyden hetkistä ennen unelman osoittautumista utopiaksi.

Rooleissa nähdään Maria Lund (vier.), Pekka Hiltunen, Eino Heiskanen, Joel Mäkinen (vier.), Julia Högnabba (vier.), Saara Jokiaho, Tytti Vänskä, Taina Reponen, Ringa Aflatuni (vier.), Jukka-Pekka Mikkonen, Henri Halkola, Aaro Vuotila, Piia Mannisenmäki, Hannu Lintukoski ja Hannu Rantala sekä Ayla Brinkmann, Roosa Karhunen, Nora Mutanen, Tiina Heikkinen, William Nazareno, Lauri Kalpio, Niko Dahlblom ja Pablo Delahay.

Matkan hinta

  • 75 € / hlö

Bussiaikataulu

11:30 Keuruu, linja-autoasema
12:00 Petäjävesi, Kyläsepän pysäkki
12:30 Saavutaan Jyväskylän kaupunginteatterille
13:00 Teatteriesitys alkaa
n. 15:45 paluulähtö esityksen päätyttyä

Näytelmästä kirjoitettua:

“Hairin aiheena ovat muun muassa hippiliike, seksuaalinen vapautuminen ja Vietnamin sota. Kollaasimainen esitys on villi ja värikäs: sekä lavastuksessa, puvustuksessa että koreografioissa on pyritty löytämään hippimäistä tunnelmaa.”
Sanomalehti Keskisuomalainen, 1.9.2018, Kati Perälä.

“Hair-musikaalin sanoma ei ole haalistunut puolessa vuosisadassa. Sodanvastainen, yksilön vapautta korostava kukkaiskansan tarina valloittaa nyt Jyväskylän kaupunginteatterissa.”
Apu, 8.9.2018, Liisa Talvitie.

Katsojakommentteja:

“En kaipaa Vietnamin sotaa, mutta noita lauluja olen kaivannut.”

“Hieno toteutus. Paneutuminen tuotannossa on huippua. Menkää ihmiset! Esityksen sanoma ei vanhene.”

“Minulla on ehkä jonkin verran kokemusta ja näkemystä Hair-musikaalin tiimoilta, ja rohkenen sanoa, että näkemäni Jyväskylän ensi-ilta oli suurta musikaalin juhlaa, upeata laulua ja mikä orkesteri ja äänentoisto!” 
Reijo Paukku, alkuperäisen Suomen HAIR-kantaesityksen ohjaaja

Varmista paikkasi matkalle nyt! –

Hintaan sisältyy:

  • Matka Mäkelä Oy:n tilausajokuljetus
  • Teatterilippu
  • Väliaikakahvit
  • Järjestelykulut ja alv.

Varaukset:

27.12.2018 mennessä. Matka vaatii toteutuakseen väh. 20 matkustajaa. Laskutus sähköpostitse, eräpäivä 2 viikkoa varauksesta tai viimeistään 27.12.2018. Varausmaksu 12 € / paperilasku. Tätä matkaa varten annettuja henkilötietoja siirretään matkan suorittamisen ja varaamisen kannalta oleellisille yhteistyökumppaneille ja viranomaisille sekä EU/ETA -maihin että niiden ulkopuolisille alueille. Tietojen käsittelyssä sovelletaan EU:n tietosuojalain periaatteita. Lisätietoja täältä.

Lue lisää klubistamme, Club Mäkelä, täältä! Liittyminen on helppoa, vaikka saman tien varauksen yhteydessä – ja saat heti ensimmäisen klubietusi – 2 euron alennuksen tästä matkasta!

Varaa matkasi tästä

Club Mäkelä

Poista

HAIR Keuruu-Jyväskylä tri kuljetus

Poista

HAIR teatteripaketti

Poista

Varastossa

Valitse määrä:

Matkustaja 1

This field can't be Empty