Hallin Lavan tanssikuljetus

17.08.2019 - 17.08.2019 | 1 pv

#pehmeätkyydit Hallin Lavalle la 17.8.2019

Hyppää pehmeisiin kyyteihin joko Keuruulta tai Multialta ja lähde tansseihin Hallin Lavalle, Multialle! Lauantaina 17.8. tanssittaa Kari Hirvonen & Onnentähti. 

HUOM! 16.8. lähtien matkalipun osto suoraan bussista, kuljettajalta!

Hallin lava on Iso-Multianjärven rannalla sijaitseva Jyskeen perinteikäs tanssilava, jonka avajaistanssit tanssittiin Juhannuksena 1953. Useina kesinä Hallin lavalla nähtiin runsaasti tanssikansaa ollen hyvin suosittu tanssipaikka Keski-Suomessa niin tanssijoiden kuin huippuartistienkin keskuudessa.

Nyt Hallin lava herätetään uudestaan henkiin, ja kahtena tanssi-iltana järjestetään bussikuljetus kesätansseihin. Kyytiin pääset alla olevan aikataulun mukaan niin Keuruulta kuin Multialtakin.

Kesän viimeiset tanssit järjestetään lauantaina 17.8.2019 ja esiintyjänä nähdään Kari Hirvonen & Onnentähti. Teethän kyytivarauksesi ennakkoon ja varmistat paikkasi tanssibussissa! Voit myös saapua bussin lähtöpaikalle, ja ostaa bussilippusi suoraan kuljettajalta. Olethan ajoissa paikalla, bussi lähtee aikataulun mukaisesti.

Tanssiliput saat ostettua saapuessasi Hallin Lavalle tanssi-iltana tai ennakkoon Kahvila Korsusta, Multialta. Lisätietoja tansseista löytyy Hallin lavan Kesätanssien FB-sivulta.

Hinta & Aikataulu

REITTI 1: Keuruu – Hallin lava – Keuruu

Hinta:

  • 5 € / hlö / suunta

Aikataulu:

19:00 Keuruu, linja-autoasema
19:30 Multia, Hallin lava

Paluulähtö tanssien päätyttyä klo 00:30. Kyytiin pääsee myös Keuruun keskustan pysäkeiltä.

REITTI 2: Multia – Hallin lava – Multia

Hinta:

  • 2 € / hlö / suunta

Aikataulu: 

19:35 Multia, Korsu
19:40 Multia, Hallin lava

Paluulähtö tanssien päätyttyä klo 00:30.

Varmista paikkasi tanssibussissa nyt! –

Hintaan sisältyy:

  • Matka Mäkelä Oy:n tilausajokuljetus

Ennakkovaraukset:

16.8.2019 mennessä! Tämän jälkeen liput vain kuljettajalta linja-autosta. Voit maksaa matkat ennakkoon luotto- tai pankkikortilla sekä verkkopankin kautta, mutta jos valitset maksutavaksi laskun, maksat vasta kuljettajalle lähtöpaikalla.

Tätä matkaa varten annettuja henkilötietoja siirretään matkan suorittamisen ja varaamisen kannalta oleellisille yhteistyökumppaneille ja viranomaisille sekä EU/ETA -maihin että niiden ulkopuolisille alueille. Tietojen käsittelyssä sovelletaan EU:n tietosuojalain periaatteita. Lisätietoja täältä.

Varaa matkasi tästä

x

Hinta:

Valitse määrä:

Matkustaja 1

This field can't be Empty