Hamina Tattoo 2018

04.08.2018 - 04.08.2018 | 1 pv

Sotilasmusiikkifestivaaleille Haminaan 4.8.2018

Kesällä 2018 Hamina Bastionin areenalla nähdään kaikkien aikojen marssishow – oikea créme de la créme!

Hamina Tattoo on suuri kaupunkifestivaali, jossa voisi viihtyä vaikka koko päivän. Lähde sinäkin siis kanssamme katsomaan, kuinka linnoituskaupungin historialliset puutarhat avaavat porttinsa ja nauttimaan viheriäillä kuisteilla ja patioilla soivista konserteista. Tattoo-kadulla pääset aistimaan eri kansallisuuksia, kun keittiöiden tuoksut aiheuttavat meille kaukokaipuuta. Nautimme lounaan Hamina Bastionissa klo 12, jonka jälkeen on hieman aikaa kierrellä alueella. Elokuinen päivämme huipentuu klo 14 marssishowhun Hamina Bastionin lavalla hyvän musiikin ja ystävien parissa, ennen kuin palaamme takaisin Keski-Suomeen.

Marssimusiikin ystävät ympäri maailmaa arvostavat suomalaista vuosisataista työtä ja juhlivat Haminassa tuomalla parhaat soittokuntansa Hamina Tattoon vieraiksi!

Matkan hinta

  • 125 € / hlö

Bussiaikataulu

07:00 Keuruu, linja-autoasema
07:30 Petäjävesi, Kyläsepän pyskki
08:00 Jyväskylä, Harjukadun tilausajolaituri
n. 16:00 paluulähtö marssishown päätyttyä

Varmista paikkasi matkalle nyt! –

Hintaan sisältyy:

  • Matka Mäkelä Oy:n tilausajokuljetus
  • Noutopöytälounas
  • Marssishowlippu
  • Järjestelykulut ja alv.

Varaukset:

Matka on loppuunmyyty! Kysy peruutuspaikkoja toimistoltamme puhelimitse 0207 438 310 tai sähköpostitse matka.makela@matkamakela.fi. Tätä matkaa varten annettuja henkilötietoja siirretään matkan suorittamisen ja varaamisen kannalta oleellisille yhteistyökumppaneille ja viranomaisille sekä EU/ETA -maihin että niiden ulkopuolisille alueille. Tietojen käsittelyssä sovelletaan EU:n tietosuojalain periaatteita. Lisätietoja täältä.

Varaa matkasi tästä

Keuruu - Hamina kuljetus

Poista

Hamina matkapaketti

Poista

Varasto loppu

Valitse määrä:

Matkustaja 1

This field can't be Empty