Hiihtomatka Sallaan

07.04.2018 - 14.04.2018 | 8 pv

Salla – keskellä ei mitään!

Erämaassa, Lapin lumoava luonto ja sopivasti arjesta poikkeavaa tekemistä. Ulkoilua, hyvää ruokaa ja saunomista. Erinomaisen loman ainekset! Ravintola Kielassa pääroolissa ovat lappilaiset herkut ja lähiruoka. After ski onnistuu myös talon omassa Papana Pupissa, joka on varsinkin sesongin aikaan suosittu keikkapaikka.

Salla valittiin vuonna 2009 vuoden hiihtokeskukseksi muun muassa loistavassa kunnossa olevien rinteidensä ansiosta. Sallatunturilla onkin 15 laskettelurinnettä, jossa riittää haastetta kaikentasoisille laskijoille. Erämaan tunnelmaan pääsee laduilla, joita Sallatunturin läheisyydessä risteilee jopa 147 km verran. Näistä 42 km ovat valaistuja latuja. Hyvin hoidetuilla laduilla voi sivakoida niin perinteisellä tyylillä kuin luistellenkin. Lumiliikunta ei kuitenkaan rajoitu hiihtämiseen ja lasketteluun, sillä lomailijoille on tarjolla monenlaista muutakin ohjelmaa aina lumikenkäretkistä poro- ja koiravaljakkoajeluihin. Ja mikäli mietit safarille, niin Napapiirien Safareiden ammattitaitoiset eräoppaat vievät sinut opastetuille moottorikelkkasafareille tai suunnittelevat omatoimiretken.

Sallatunturin Tuvat

Tunturin juurella sijaitsevat tuvat sopivat moneen makuun. On niin 25 m2:n suihkulla varustettuja mökkejä, sekä saunallisia tupia, joissa on 1-4 makuuhuonetta. Kaikkien tupien hintaan sisältyy liinavaatteet ja pyyhkeet sekä loppusiivous.

Tuvat 25 m2 1-2 hengelle

Tuvissa on tupakeittiö, suihku ja wc. Niissä majoittuu 1-2 henkeä. Varustuksen kuuluu mm. astiasto, keittolevy, kahvinkeitin, mikroaaltouuni, jääkaappi, pesukone, kuivauskaappi, tv, radio, puhelin ja wlan.

Tuvat 34 m2 1-2 hengelle

Tuvissa on makuuhuone, olohuone, keittiö, sauna, suihku ja wc. Olohuoneessa on takka luomassa tunnelmaa ja lämpöä (takkapuut sisältyvät hintaan), sekä joissain tuvissa on myös parvi. Varustuksen kuuluu mm. astiasto, astianpesukone, keittolevyt, kahvinkeitin, leivänpaahdin, mikroaaltouuni, jääkaappi, pesukone, kuivauskaappi, tv, radio, puhelin ja wlan.

Tuvat 45 m2 2-4 hengelle

Tuvissa on kaksi makuuhuonetta, olohuone, tupakeittiö, sauna, suihku ja wc. Olohuoneessa on takka luomassa tunnelmaa ja lämpöä (takkapuut sisältyy hintaan). Varustukseen kuuluu mm. astiasto, astianpesukone, liesi, kahvinkeitin, leivänpaahdin, mikroaaltouuni, jääkaappi, pesukone, kuivauskaappi, tv ja radio.

Tuvat 75 m2 2-4 hengelle

Tuvissa on kaksi makuuhuonetta, olohuone, tupakeittiö, sauna, kodinhoitohuone, suihku ja kaksi wc:tä. Olohuoneessa on takka luomassa tunnelmaa ja lämpöä (takkapuut sisältyy hintaan). Varustuksen kuuluu mm. astiasto, astianpesukone, liesi, kahvinkeitin, leivänpaahdin, mikroaaltouuni, jääkaappi, pesukone, kuivauskaappi, tv, radio ja wlan.

Matkan hinta

 • 435 € / hlö / 2 hh suihkullinen 25 m2 tupa
 • 585 € / hlö / 1 hh suihkullinen 25 m2 tupa
 • 575 € / hlö / 2 hh saunallinen 34 m2 tupa
 • 735 € / hlö / 1 hh saunallinen 34 m2 tupa
 • 445 € / hlö / 4 hh saunallinen 45 m2 tupa
 • 515 € / hlö / 3 hh saunallinen 45 m2 tupa
 • 495 € / hlö / 4 hh saunallinen 75 m2 tupa
 • 585 € / hlö / 3 hh saunallinen 75 m2 tupa

Bussiaikataulu

05:30 Mänttä, linja-autoasema
06:00 Keuruu, linja-autoasema
06:20 Petäjävesi, Kyläsepän pysäkki
07.00 Jyväskylä, Harjukadun tilausajolaituri
n. 17:00 Majoittuminen hotelliin

Matkaohjelma

Lauantai 7.4.2018

Lähdemme Mäntästä lauantaiaamuna Keuruun ja Jyväskylän kautta kohti pohjoista. Matkalla pidämme taukoja ja perillä olemme n. klo 17:00.

Sunnuntai 8.4.2018 – Perjantai 13.4.2018

Vapaata aikaa nauttia Sallan tunturielämästä – in the middle of nowhere eli keskellä ei mitään, kuten Salla itse itseään markkinoi. Ulkoilua, hyvää ruokaa ja saunomista, loistavasta seurasta puhumattakaan!

 

Lauantai 14.4.2018

Uloskirjautuminen hotellista ja paluulähtö. Kotimatka ajetaan samaa reittiä kuin tullessa, ja palaamme illansuussa rentoutuneina takaisin kotiin.

 

Varmista paikkasi matkalle nyt! –

Hintaan sisältyy:

 • Matka Mäkelä Oy:n tilausajokuljetus
 • 7 yön majoitus Sallatunturin tuvilla, oman valinnan mukaan
 • Järjestelykulut ja alv

Lisämaksulliset ateriat:

 • 77 € / hlö / aamiaiset
 • 126 € / hlö / päivälliset
 • 203 € / hlö / puolihoito

Varaukset:

31.1.2018 mennessä. Matka vaatii toteutuakseen minimilähtijämäärän. Laskutus sähköpostitse, eräpäivä 2 viikkoa varauksesta tai viimeistään 1 kk ennen matkaa. Varausmaksu 12 € / paperilasku.

Varaa matkasi tästä

Mänttä - Salla kuljetus

Poista

Sallatunturintuvat-majoitus

Poista

Sallatunturin lisämaksulliset ateriat

Poista

Valitse määrä:

Matkustaja 1

This field can't be Empty