Hotellimatka Tallinnaan

17.11.2017 - 19.11.2017 | 3 pv

Hotellimatka Tallinnaan, Viroon

Matka on täynnä – kysy peruutuspaikkoja toimistoltamme!

Lähdemme Multialta perjantaina aamulla klo 07 ja ajelemme Keuruun, Mäntän, Vilppulan, Oriveden ja Tampereen kautta Helsinkiin, josta matka jatkuu Tallinkin M/S Star laivalla Tallinnaan klo 13:30 – 15:30. Laivalla on mahdollista nauttia lounasta jossain laivan monista ravintoloista. Tallinnaan saavuttuamme majoitumme hotelliin – ja ilta on vapaata omaa aikaa.

Hotelli Euroopa * * * *

Hotelli Euroopa avasi ovensa 2007 ja sijaitsee Tallinnan matkustajasataman välittömässä läheisyydessä, alle kilometrin päässä Vanhastakaupungista. Hotellin sisustuksen perustana on virolaisuus, pääosassa Viron luonto. Standard huoneen varustukseen kuuluu ilmastointilaite, minibaari, hiustenkuivain, silityslaitteet ja suihku tai amme. Hotelli on savuton. Hotellin aulabaarissa on viikonloppuiltaisin tanssia. Runsas aamiaispöytä on katettuna klo 6:30 – 10:00.

Pilvien värit -ooppera

Mihin katoaa välittäminen ja yhteenkuuluvuus???

Lauantaina viedään halukkaat katsomaan Pilvien värit -oopperaa Estonia-teatteriin. Oopperan idea perustuu Jaan Kruusvallin näytelmään ”Pilvien värit” (1983), joka käsittelee virolaisten pakenemista kotimaastaan toisen maailmansodan tapahtumien keskellä. Aika ei Virosta lähdössä ole määräävä – lähdettiin sota-aikaan, paettiin neuvostomiehitystä ja ulkomaille mennään sankoin joukoin myös nyt, itsenäisyyden aikaan. Yhden perheen tarina heijastelee monien virolaisperheiden matkaa vuosina 1985-1991. Ooppera esittää kysymyksen, kenen vuoksi Viro vapautettiin, jos kaikki haluavat nyt vain muuttaa ulkomaille? Miksi välittäminen ja yhteenkuuluvuus korvataan niin pian ”minä itse” -ajattelulla?

Martin Markkinat

Kansanperinnettä noudattavat Martin Markkinat, ”virolaisen käsityön laulujuhlat”, saivat alkunsa vuonna 1997. Käsitöiden myyntinäyttelystä on ajan mittaan tullut kansankulttuurin suurtapahtuma ja yksi Viron kansantaide- ja käsityöliiton keskeisistä hankkeista, jossa mestarit voivat perinteisten käsityötuotteiden myynnin lisäksi keskustella ja vaihtaa kokemuksia. Yhdessä elvytetään myös vanhoja Martin päivän tapoja, ja avoinna on mestarin työpajoja, joista saa opetusta ja hyviä vinkkejä. Lapsia varten on askartelutupia. Markkinoille järjestetään menopaluu kuljetus hotellilta mutta 5 euron sisäänpääsylippu ostetaan käteisellä markkinoille mentäessä.

Matkustusasiakirjat

Vaikka matkalla ei Pohjoismaiden kansalaisilta vaadita passia, on kaikkien matkustajien kuitenkin pyydettäessä todistettava henkilöllisyytensä passilla tai poliisiviranomaisen myöntämällä henkilökortilla.

Lähtö

 • 17.-19.11.2017

Matkan hinta

 • 225 € / hlö / 2hh / Hotelli Euroopa * * * *

Bussiaikataulu, pe 17.11.

07:00 Multia, matkahuolto
07:30 Keuruu, linja-autoasema
08:00 Mänttä, linja-autoasema
08:10 Vilppula, kunnantalo
08:50 Orivesi, Neste
10:00 Tampere, Lahdesjärven ABC

Laiva-aikataulu

Pe 17.11. 13:30-15:30 Helsinki – Tallinna | M/S Star
Su 19.11. 10:30-12:30 Tallinna – Helsinki | M/S Star

Matkaohjelma

Perjantai 17.11.

Lähdemme Multialta perjantaina aamulla Keuruun, Mäntän, Vilppulan, Oriveden ja Tampereen kautta Helsinkiin, josta siirrymme Tallinkin M/S Star laivalla Tallinnaan klo 13:30-15:30. Tallinnaan saavuttuamme majoittuminen hotelliin.

Lauantai 18.11.

Lähdetään heti aamusta ostoksille – satamaan ja Martin Markkinoille. Mahdollisuus myös poiketa Rocca al Maren ostoskeskukseen. Hotellimme Euroopa, sijaitsee kävelymatkan päässä kaupungin nähtävyyksistä sekä Vanhastakaupungista. Illalla mahdollisuus lisämaksulliseen retkeen Estonia teatteriin katsomaan ”Pilvien värit” -oopperaa (40 eur/hlö sisältää kuljetuksen ja oopperalipun).

Sunnuntai 19.11.

Uloskirjaus hotelleista sekä auton pakkaus klo 9:00, jonka jälkeen siirrymme satamaan. Tallinkin M/S Star laiva lähtee klo 10:30 ja saavumme Helsinkiin klo 12:30. Kotimatka ajetaan samaa reittiä kuin tullessa.

Varmista paikkasi matkalle nyt – enää muutama huone jäljellä!

Lähtöpäivä:

 • 17.11.2017

Hintaan sisältyy:

 • Matka Mäkelä Oy:n tilausajokuljetus
 • Tallinkin laivamatkat kansipaikoin
 • 2 yön hotellimajoitus Hotelli Euroopassa ****
 • Hotelliaamiainen
 • Kuljettajan ja bussin laivaus
 • Järjestelykulut ja alv.

Lisämaksusta:

 • ”Pilvien värit” -ooppera á 40 eur/hlö
 • Buffet ruokailut laivoilla: menomatkalla á 25 eur/aikuinen ja paluumatkalla 10,50 eur/aikuinen.

Varaukset:

Viimeistään 16.10.2017 mennessä! Matka vaatii toteutuakseen minimilähtijämäärän. Laskutus sähköpostitse, eräpäivä 2 viikkoa varauksesta tai viimeistään 1 kk ennen matkaa. Varausmaksu 12€/paperilasku.

Varaa matkasi tästä

Multia - Tallinna kuljetus Martinmarkkinat

Poista

Tallinna martinmarkkinat-majoitus

Poista

Tallinna hotellimatka ruokailut

Poista

Pilvien värit -ooppera

Poista

Varasto loppu

Valitse määrä:

Matkustaja 1

Anna matkustajan nimi.
Anna matkustajan syntymäaika.