Hotellimatka Tarttoon

27.07.2017 - 30.07.2017 | 4 pv

Hotellimatka Tarttoon

Lähde kanssamme heinäkuun lopulla vehreään opiskelijoiden, älymystön ja taiteilijoiden Tarttoon! Majoitumme Dorpat hotellissa, josta on helppo tutustua kaupunkiin joko omatoimisesti tai ryhmän mukana. Koko matkan ajan on mukana Matka Mäkelän bussi sekä kuljettaja.

Tartto, Viro

Tartto on Viron toiseksi suurin kaupunki ja Pohjoisen Euroopan yksi vanhimmista yliopistokaupungeista, josta löytyy runsaasti niin museoita kuin sykkivää yöelämääkin. Kaupunki on hyvin tiivis, sillä suurin osa nähtävyyksistä, ravintoloista ja yöelämästä keskittyy kahden kadun varrelle. Pystyt siis helposti tutustumaan kaupunkiin jalan.

Hotelli Dorpat * * *

Hotelli on Tarton suurimpia ja sieltä löytyy hotellihuoneiden lisäksi tilava á la carte -ravintola sekä hyvinvointikylpylä. Hotelli sijaitsee Tarton keskustassa, Emajoen liikekorttelissa. Lyhyen kävelymatkan päässä hotellilta sijaitsevat esim. Tarton Vanhakaupunki, Tarton yliopiston päärakennus sekä ostoskeskuksia. Standard-huoneiden varustukseen kuuluvat kokolattiamatto, ilmastointilaite, maksuton internetyhteys, LCD-televisio, suoravalintapuhelin, pimennysverho, kylpyhuone ja suihku sekä hiustenkuivain.

Nais- tai miespaikkavaraus

Meidän kauttamme voit myös varata matkasi nais- tai miespaikalla, mutta varaukset ovat alustavia! Varausta tehdessäsi valitse maksuvaihtoehdoksi lasku, sillä matkasi on lopullisesti vahvistettu vasta, kun vahvistamme, että huonetoveri on löytynyt. Mikäli huonetoveria ei löydy, niin otamme sinuun yhteyttä viimeistään kuukautta ennen matkaa.

Kokopäiväretki, pe 28.7.2017

Lähde tutustumaan Tarton kaupungin ulkopuoliseen ympäristöön! Retkelle lähdetään aamiaisen jälkeen hotellilta klo 09:00 suomenkielisen opastuksen johdolla. Päivän aikana vierailemme Sangasten linnassa ja sen kartanopuistossa, jotka ovat rakennettu Englannin kuuluisan Windsorin linnan mukaan. Linnassa nautimme myös kahvit, jonka jälkeen matkamme jatkuu Metsäveljien tilalle. Tila sijaitsee Viron ja Latvian rajalla, jossa meillä on mahdollisuus etsiä metsäveljiä piilopaikoistaan, oleskelle bunkkerissa, kuunnella tositarinoita tai laulaa isännän kanssa metsäveljien lauluja. Ennen Tarttoon paluuta vierailemme vielä Seto kansan kylässä ja nautimme paikallisen päivällisen. Retki on kokopäiväretki. Varaukset etukäteen!

Hinta: 65 € / hlö, sis. kuljetuksen, suomenkieliset opastukset, vierailut sekä kahvit ja päivällisen.

Lähtö

 • 27.-30.7.2017

Matkan hinta

 • 335 € / hlö / 2hh

Lisämaksusta:

 • 65 € / hlö / kokopäiväretki
 • 80 € / yhden hengen huone / 3 yötä

Bussiaikataulu

07:00 Keuruu, linja-autoasema
07:30 Mänttä, linja-autoasema
07:40 Vilppula, kunnantalo
09:30 Tampere, Lahdesjärven ABC

Laiva-aikataulu

To Helsinki klo 13:30 – Tallinna klo 15:30 / M/S Star
Su Tallinna klo 13:30 – Helsinki klo 15:30 / M/S Megastar

Muistathan ottaa matkalle mukaan passin tai poliisiviranomaisen myöntämän henkilökortin – Vaikka niitä ei satamassa tarkisteta, pyydettäessä ne on pystyttävä näyttämään!

Matkaohjelma

Torstai 27.7.

Matkaan lähdetään Keuruulta klo 07:00 Mäntän, Vilppulan ja Tampereen kautta kohti Helsinkiä, josta siirrymme Tallinkin Star aluksella Tallinnaan klo 13:30-15:30. Tallinnasta ajamme Tarttoon ja majoitumme Dorpat hotelliin n. klo 19:00. Ilta vapaata.

Perjantai 28.7.

Hotelliaamiainen, jonka jälkeen on mahdollista osallistua lisämaksulliselle kokopäiväretkelle. Retkellä tutustutaan suomenkielisen oppaan johdolla Tartton maakuntaan ja siellä sijaitseviin Sangasten linnaan ja Metsäveljien tilaan. Hotellille palataan n. klo 19:00.

Lauantai 29.7.

Hotelliaamiainen. Aamiaisen jälkeen voit lähteä bussikiertoajelulle Tarttoon kuljettajan johdolla. Kiertoajelu kestää noin tunnin, ja sen jälkeen on koko päivä aikaa nauttia Tarton kaupungista.

Sunnuntai 30.7.

Hotelliaamiaisen jälkeen auton pakkaus ja paluulähtö kotimatkalle. Tallinnaan saavutaan klo 11:30 ja siirrymme Tallinkin uudella M/S Megastar aluksella Helsinkiin klo 13:30-15:30, jonka jälkeen kotimatka ajellaan samaa reittiä kuin tullessa. Keuruulla ollaan takaisin n. klo 21:30.

Varmista paikkasi matkalle nyt! –

Lähtöpäivä:

 • 27.7.2017

Hintaan sisältyy:

 • Matka Mäkelä Oy:n tilausajokuljetus
 • Tallink Siljan meno-paluu laivamatkat kansipaikoin
 • 3 yön majoitus kahden hengen huoneessa
 • Hotelliaamiaiset
 • Kiertoajelu kuljettajan johdolla Tartossa
 • Bussin ja kuljettajan laivaus sekä majoitus
 • Järjestelykulut ja alv.

Varaukset:

Viimeistään 26.6.2017 mennessä! Varausmaksu 100 € / hlö erääntyy kaksi viikkoa varauksesta ja loppumaksu erääntyy noin kuukausi ennen matkaa. Matka vaatii toteutuakseen minimilähtijämäärän.

Varaa matkasi tästä

Keuruu - Tartto kuljetus hotellimatka

Poista

Tartto hotellimatka majoitus

Poista

Tartto hotellimatka retki

Poista

Valitse määrä:

Matkustaja 1

Anna matkustajan nimi.
Anna matkustajan syntymäaika.