Ilmajoen musiikkijuhlat – Mannerheim Ooppera

09.06.2018 - 09.06.2018 | 1 pv

Mannerheim ooppera

Jäikö sinulta näkemättä kesällä 2017 hurmannut Mannerheim-ooppera Ilmajoen Musiikkijuhlilla? Nyt sinulla on siihen uusi mahdollisuus!

Matkaan lähdetään aamulla varhain, Jyväskylästä 6:55 ja ajamme Petäjäveden, Keuruun ja Haapamäen kautta Seinäjoelle. Nautimme noutopöytölounaan Ravintola Almassa Seinäjoella ja jatkamme siitä naapurikuntaan Ilmajoelle.

Mannerheim-ooppera esitetään jälleen kesällä 2018 kauniin Kyrönjoen rannalla, nousevassa ja katetussa katsomossa. Ilmajoen oopperassa Mannerheimista (Waltteri Torikka) on luotu romanttinen, sankarillinen hahmo. Ida Lankisena, fiktiivisenä taloudenhoitajahahmona nähdään Johanna Rusanen-Kartano, joka “on varsin verevä äiti ja ystävä marsalkalle”, kommentoi Jussi Mattila Keskisuomalaisessa (06/2017). Muissa rooleissa nähdään mm. Essi Luttinen (Helen Mannerheim), Annami Hylkilä (Annicka Mannerheim), Petri Bäckström (Eno Albert) ja Jeni Packalén (Sophie Mannerheim).

Oopperajuhlien katsomossa on käsi- ja selkänojalliset muovituolit sekä katos, joka suojaa niin sateelta, tuulelta kuin paahtuvalta auringoltakin. Huomioitavaa on, että joen rannassa saattaa olla lämpimälläkin säällä hieman viileää, joten voit ottaa matkaan oman huovan tai istuinalustan näin halutessasi. Ooppera kestää noin 2 tuntia 50 minuuttia, ja siihen sisältyy n. 45 minuutin väliaika.

Matkan hinta

  • 162 € / hlö

Bussiaikataulu

06:55 Jyväskylä, Harjukadun tilausajolaituri
07:30 Petäjävesi, Kyläsepän pysäkki
07:55 Keuruu, linja-autoasema
08:20 Haapamäki, Leppälä
11:00 Noutopöytälounas Ravintola Almassa
12:00 Siirtyminen musiikkijuhlille
13:00 Näytös alkaa
n. 16:00 Paluulähtö välittömästi näytöksen päätyttyä

Varmista paikkasi matkalle nyt! –

Hintaan sisältyy:

  • Matka Mäkelä Oy:n tilausajokuljetus
  • Noutopöytälounas Ravintola Alma
  • Oopperalippu
  • Järjestelykulut ja alv.

Varaukset:

Matka on täyteen varattu – kysy peruutuspaikkoja toimistoltamme puhelimitse 0207 438 310 tai sähköpostitse matka.makela@matkamakela.fi.

Varaa matkasi tästä

Jyväskylä - Ilmajoki Mannerheim kuljetus

Poista

Ilmajoen musiikkijuhlat - oopperalippu

Poista

Varasto loppu

Valitse määrä:

Matkustaja 1

This field can't be Empty