Joulumatka Pärnuun

22.12.2019 - 28.12.2019 | 7 pv

Lähde joulun stressiä karkuun ja rentoutumaan Viron kylpyläpääkaupunkiin, Pärnuun. Mukana Matka Mäkelän kuljettaja ja bussi, koko matkan ajan.

Pärnu sijaitsee Itämeren rannalla Lounais-Virossa ja se on yksi maan tunnetuimmista kylpyläkohteista. Pärnujoen rannalla kuhisee turisteja erityisesti kesäisin, mutta matkailijoille löytyy puuhaa vuoden ympäri tarjoten tekemistä kaikenikäisille. Kauniit rannat ja tunnelmallinen keskusta kutsuvat vieraat lomanviettoon. Rennon kylpylälomailun lisäksi voitkin viettää mm. shoppailulomaa. Pärnun mutakylpyjen sanotaan tekevät ihmeitä hipiälle sekä parantavan vaivan jos toisenkin.

Koko matkan ajan on mukana Matka Mäkelän kuljettaja ja bussi, jotka kierrättävät tärkeimmät ostospaikat läpi, sekä oppaan johdolla tehdään myös Pärnun kiertoajelu.

IKLAN RETKI

Matkan aikana on mahdollista lähteä ostosretkelle Viron ja Latvian rajalla sijaitsevaan kaupunkiin, Iklaan. Retkelle lähdetään iltapäivällä, jotta aamupäivällä ehtii hyvin nauttia kylpylhoidoista hotellissa. Ikla sijaitsee noin tunnin ajomatkan päässä Pärnusta, ja hotellille palataan takaisin ennen päivällistä. Ilmoittautua voit joko etukäteen, tai matkan aikana kuljettajalle. Retken hinta 10 eur/hlö.

Majoitus

Estonia Medical Spa / ent.Puistotalo

Puistotalo on pidetty, perinteinen virolainen kylpylä, joka tarjoaa laadukkaita hoitopalveluita. Hotellin hoito- ja kylpyläpalvelut, uima-altaat, saunat sekä kauneussalonki ovat käytössämme joka päivä. Uudistetulla sauna- ja uima-allasosastolla on kolme uima-allasta (yksi lapsille), kaksi poreallasta, höyry-, löyly- ja suolasaunat sekä japanilainen allas. Terveyskylpylällä on terveysviraston myöntämä toimintalupa, jonka nojalla se saa tarjota monipuolisia terveyskylpylä- ja kuntoutushoitopalveluita. Hoitoa johtaa lääkäri, joka arvioi potilaan terveydentilan ja toiminnallisen kunnon sekä laatii henkilökohtaisen hoitosuunnitelman.

Tervis Medical Spa *

Tervis Kylpylä koostuu seitsemästä toisiinsa lasikäytävin yhdistetystä rakennuksesta, joita pitkin pääsee niin ruokailuihin, aamuvoimisteluun kuin muihinkin hoitoihin. Hotellin välittömässä läheisyydessä sijaitsevat huvisatama sekä historiallinen Pärnun aallonmurtaja.

Hotellilla on oma kauppa, josta voit halutessasi ostaa matkamuistoja, hajuvesiä tai päivittäistavaroita. Lisäksi hotellissa on kylpylä ja kuntosali, joiden käyttö sisältyy täysihoidollisen kylpyläpakettimme hintaan. Kylpyläosastolla voit nauttia mm. aamuvoimistelun lisäksi vesivoimistelusta sekä porealtaan kuohuista ja erilaisista saunoista. Tervis Kylpylän kaikki huoneet ovat savuttomia sekä allergikolle sopivia. Standard-huoneiden varustukseen sisältyyvät tv, suoravalintapuhelin, jääkaappi sekä oma kylpyhuone. Superior-huoneissa on lisäksi aamutakki, hiustenkuivaaja sekä säilytyslokero.

Tervise Paradiis Spa *

Tervise Paradiis on neljän tähden kylpylähotelli meren rannalla. Hotellilla on kylpylä, kuntokeskus, keilahalli, ála carte- ja buffetravintolat, baareja sekä Viron suurin vesikeskus.

Rentouttavan loman takaavat viihtyisät standard-huoneet, joiden varustukseen kuuluu mm. kylpyhuone, suoravalintapuhelin, tv, aamutakki, hiustenkuivain sekä minitallelokero. Superior-huoneesta löytyy lisäksi ilmastointi, tervetuliaisvesi sekä teen- ja kahvinkeittomahdollisuus. Huom! 8.10. on vesipuiston sekä saunakeskuksen huoltopäivä, mutta uimahalli, kuntosali ja aerobicsali palvelevat normaalisti. Lisäksi 9.10. on keilasali suljettu huollon takia.

Nais- tai miespaikkavaraus

Meidän kauttamme voit myös varata matkasi nais- tai miespaikalla, mutta varaukset ovat alustavia! Varausta tehdessäsi valitse maksuvaihtoehdoksi lasku, sillä matkasi on lopullisesti vahvistettu vasta, kun vahvistamme, että huonetoveri on löytynyt. Mikäli huonetoveria ei löydy, niin otamme sinuun yhteyttä viimeistään kuukautta ennen matkaa.

Lähtö

 • 22.-28.12.2019, su-la

Hinta:

Estonia Medical Spa / Puistotalo

 • 575 € / hlö / 2hh

Kysy yhden hengen huoneen hinta toimistoltamme!

Tervis Medical Spa*

 • 675 € / hlö / 2hh / standard – loppuunmyyty
 • 705 € / hlö / 2hh / superior – loppuunmyyty

Tervise Paradiis Spa*

 • 695 € / hlö / 2hh / standard – loppuunmyyty
 • 735 € / hlö / 2hh / superior – loppuunmyyty

*Kysy lisä- ja peruutuspaikkoja toimistoltamme!

Bussiaikataulu *

03:30 Multia, linja-autoasema
04:00 Keuruu, linja-autoasema
04:20 Petäjävesi, Kyläsepän pysäkki
05:00 Jyväskylä, Harjukadun tilausajolaituri
05:45 Jämsä, Shell
07:15 Lahti, ABC Renkomäki
09:30 Helsinki, Länsiterminaali T2
* Paikkakunnalla poiketaan, mikäli sieltä on lähtijöitä.

Laiva-aikataulu

Su 22.12. Helsinki klo 10:30 – Tallinna klo 12:30 / Megastar
La 28.12. Tallinna klo 13:30 – Helsinki klo 15:30 / Megastar
Muistathan ottaa matkalle mukaan passin tai poliisiviranomaisen myöntämän henkilökortin –
vaikka niitä ei satamassa tarkisteta, pyydettäessä ne on pystyttävä näyttämään!

Varmista paikkasi matkalle nyt! –

Lähtöpäivä:

 • 22.12.2019

Hintaan sisältyy:

 • Matka Mäkelä Oy:n tilausajokuljetus
 • Tallinkin laivamatkat kansipaikoin
 • 6 yön majoitus valitussa hotellissa
 • Täysihoito hotellissa (aam+loun+päiv)
 • Lääkärintarkastus
 • 2-4 hoitoa/päivä
 • Allasosaston käyttö
 • Kiertoajelu + ostoskierros Pärnussa
 • Bussin ja kuljettajan laivaus sekä majoitus
 • Järjestelykulut ja alv

Varaukset:

Varaukset 21.10.2019 mennessä. Matka vaatii toteutuakseen 20 lähtijää. Laskutus sähköpostitse, eräpäivä 2 viikkoa varauksesta.

Tätä matkaa varten annettuja henkilötietoja siirretään matkan suorittamisen ja varaamisen kannalta oleellisille yhteistyökumppaneille ja viranomaisille sekä EU/ETA -maihin että niiden ulkopuolisille alueille. Tietojen käsittelyssä sovelletaan EU:n tietosuojalain periaatteita. Lisätietoja täältä.

Lue lisää klubistamme, Club Mäkelä, täältä! Liittyminen on helppoa, vaikka saman tien varauksen yhteydessä – ja saat heti ensimmäisen klubietusi – 2 euron alennuksen tästä matkasta!

Varaa matkasi tästä

Club Mäkelä

Poista

Pärnu joulukuu majoitus Estonia

Poista

Pärnu joulukuu kuljetus

Poista

Varastossa

Valitse määrä:

Matkustaja 1

Anna matkustajan nimi.
Anna matkustajan syntymäaika.