Karstulan mieslaulajat – Mä elän vieläkin

04.11.2017 - 04.11.2017 | 1 pv

Karstulan Mieslaulajat – Mä elän vieläkin

Musiikkinäytelmä Suomen Itsenäisyyden 100-vuotistaipaleelta!

Matkaan lähdetään Mäntästä lauantaina iltapäivällä – ja ajellaan reittiä Vilppula, Kolho, Keuruu, Multia ja Karstulaan saavutaan klo 16:30. Karstulan mieslaulajien suurteos, musiikkinäytelmä Mä elän vieläkin alkaa klo 17:00. Näytelmä kertoo Suomi-neidon syntymästä ja elämästä, ja se on samalla kymmenes musiikkinäytelmä, jossa ovat mukana kuoron lisäksi orkesteri, näyttelijät ja mittava tekniikka.

Esityksessä edetään eri vuosikymmenillä kunkin ajan musiikin siivittämänä. Välillä juontajapari selvittelee yhteiskunnassa tapahtuvia muutoksia, joita voidaan seurata myös pienen näyttelijäryhmän esittämänä laulujen ja musiikin lomassa. On välähdyksiä sotien ajalta, väestönkasvusta, maamme asuttamisesta, väestön kehityksestä ja siirtolaisuudesta. Oman huomionsa saavat myös mm. koko kansan Armi, iskelmämusiikin kehitys ja äitiyspakkaus. Urheilusaavutuksia ja naisten aseman kehittymistä tietenkään unohtamatta.

Näytelmä on ikimuistoinen kokemus musiikin ja teatterin ystäville. Esityksen on dramatisoinut Seppojuhani Ruotsalainen, Markku Möttösen käsikirjoituksen pohjalta. Musiikin esitykseen on valinnut, sovittanut ja johtaa kuoronjohtaja Olli Oikari. Esityksessä nähdään 40-henkinen mieskuoro solisteineen, orkesteri sekä näyttelijäryhmä. Lisäksi valkokankaalle heijastetaan kunkin aikakauden video- ja valokuvia, ja mielenkiintoiset äänitehosteet rikastuttavat esityskokonaisuutta.

Näytöksen väliajalla nautimme kahvit ja paluulähtö näytöksen päätyttyä.

Lisäpaikkoja

Näytös on loppuunmyyty, mutta saimme lisäpaikkoja teatterilta! Paikat ovat lisäpenkit jokaisen rivin päässä, joten vierekkäisiä paikkoja emme voi luvata, mutta peräkkäisiä kyllä aina mahdollisuuksien mukaan. Paikkoja on vain muutama jäljellä, joten kannattaa varata oma penkkisi pian!

Matkan hinta

  • 59 € / hlö

Bussiaikataulu

14:15 Mänttä, linja-autoasema
14:30 Vilppula, kunnantalo
14:50 Kolho, Saarimäen kauppa
15:15 Keuruu, linja-autoasema
15:30 Multia, matkahuolto
16:30 Saavutaan Karstulaan
17:00 Musiikkinäytelmä alkaa
n. 19:30 Paluulähtö

Varmista paikkasi matkalle nyt! –

Hintaan sisältyy:

  • Matka Mäkelä Oy:n tilausajokuljetus
  • Teatterilippu
  • Väliaikakahvit pullan kera
  • Järjestelykulut ja alv.

Varaukset:

Varaukset 27.10.2017 mennessä! Lisäpaikkoja on vielä jäljellä.

Varaa matkasi tästä

Mänttä - Karstulan mieslaulajat kuljetus

Poista

Mänttä - Karstula - Mieslaulajat - Mä elän - palvelut

Poista

Valitse määrä:

Matkustaja 1

This field can't be Empty