Hotelli- ja käsityömatka Tallinnaan

24.08.2018 - 26.08.2018 | 3 pv

Lähde perinteiselle käsityömatkallemme Tallinnaan!

Monipuolinen kaupunkikohde lyhyen matkan päässä!

Tallinnassa voit helposti yhdistää nykymaailman mukavuudet, monipuolisen yöelämän ja ylelliset seikkailut rikkaaseen kulttuurielämään ja historialliseen ympäristöön. Varhaisella keskiajalla perustettu Tallinna on nykyisin jännittävä sekoitus uutta ja vanhaa. Nähtävyydet sijaitsevat lähellä toisiaan, joten halutessasi ennätät nähdä paljon ihan vain yhden viikonlopun aikana.

Vanhakaupunki on ihana kävelykohde itsessään, ja se onkin maailman parhaiten säilyneitä hansakaupunkeja. Alueesta nauttivat yhtä lailla niin paikalliset kuin matkailijatkin. Vanhankaupungin ravintolat, baarit, museot ja galleriat täydentävät hyvin Tallinnaa pitäen kaupungin elinvoimaisena.

Aade Löng ja Karnaluks

Ehkä paratiisiakin parempi!

Aade Löngin villatehtaalta löytyy villaa joka lähtöön, kaikissa maailman väreissä lankoina, hahtuvana ja villana. Tehtaanmyymälässä käydään, mikäli ennakkoon sinne on ilmoittautunut lähtemään noin 20 käsityön ystävää.

Ompelu- ja käsityömaailma, joka on tulvillaan uusia ideoita ja oivaltamisen iloa. Täältä löytyvät tuhannet erilaiset tuotteet useissa värisävyissä ja kuoseissa: lankoja, puikkoja, koukkuja, nauhoja, nyörejä, nappeja, solkia, paljetteja, pitsejä, brodyyrejä, vetoketjuja, kankaita, plyymejä, korutarvikkeita, ompelukoneita, saumureita… Valikoima on suuri ja se täydentyy päivittäin. Hintataso on edullinen ja tarjolla on myös ihanuuksia, joita ei välttämättä Suomesta löydy.

Marja Matiisen Tilkkutaidetalo

Elämyksellinen Tilkkutaidetalo!

Marja Matiisen Tilkkutaidetalo tarjoaa kahdessa kerroksessa tarinoita Marjan perheestä, elämänkatsomuksesta ja sekä Viron maasta hänen tilkkutöiden merkeissä. Tilkku- ja keräystöitä on niin täkkejä, tyynynpäällisiä, kasseja, pusseja, onnittelukortteja, vaatteita – ja paljon muuta. Saamme suomenkielisen esittelykierroksen talossa, sekä nautimme kahvit ostosten teon lomassa. Varaathan käteistä mukaan.

Katso tästä kohteen esittelyvideo!

Majoitus

Park Inn by Radisson Central ****

Hotelli sijaitsee kaupungin keskustassa, vain 500 metriä Vanhastakaupungista. Voit kävellä helposti ostoksille sekä nauttimaan vanhan kaupungin tarjonnasta. Hotellin ravintola, Kompassi, tarjoilee niin paikallisia kuin kansainvälisiäkin herkkuja sekä huonehintaan sisältyvän buffetaamiaisen. Huonevarustukseen sisältyy maksuton langaton internetyhteys, työpöytä, oma kylpyhuone suihkulla, ilmastointi ja puhelin.

Tallink Spa & Conference ****

Maaliskuussa 2007 avatussa hotellissa on tilava Aqua Spa -kylpylä, Hera Salong -kauneushoitola, avaruudesta innoituksensa saanut á la carte -ravintola Nero sekä Cigar Bar Fidel -sikaaribaari ja tyylikäs aulabaari. Hotelli tarjoaa siis enemmän kuin pelkän nukkumapaikan lomallesi! Standard-huoneet on sisustettu hotellin viihtyisään ja ainutlaatuiseen tyyliin. Ne sijaitsevat 2.-5.kerroksessa ja joistakin on näköala hotellin atriumissa sijaitsevaan Aqua Spa -keskukseen. Huonevarustukseen kuuluu suihku/wc, hiustenkuivaaja, TV, minibaari, puhelin, kylpytakki, ilmainen langaton verkko, ilmastointi, tallelokero, työpöytä ja vaatekaappi.

Lähtö

  • 24.-26.8.2018

Matkan hinta

  • 229 € / hlö / 2 hh / Park Inn by Radisson Central Tallinn
  • 259 € / hlö / 2 hh / Tallink Spa & Conference Hotel

Bussiaikataulu

07:00 Multia, linja-autoasema
07:30 Keuruu, linja-autoasema
08:00 Mänttä, linja-autoasema
08:10 Vilppula, kunnantalo
08:50 Orivesi, Neste

Matkaohjelma

Perjantai 24.8.2018

Matkaan lähdetään Multialta perjantaiaamuna klo 07.00 Keuruun, Mäntän, Vilppulan, Oriveden ja Tampereen kautta kohti Helsinkiä, josta siirrymme Tallinkin Star aluksella Tallinnaan klo 13:30 – 15:30. Tallinnaan saavuttuamme majoitumme hotelleihin ja meillä on vielä pitkä ilta aikaa vaikkapa vanhassa kaupungissa kiertelyyn. Ennen majoittumista on mahdollista lähteä käymään Aade Löngin villatehtaalla, mikäli ennakkoon on ilmoittaunut tarpeeksi lähtijöitä.

Lauantai 25.8.2018

Hotelliaamiaisen jälkeen klo 08:45 lähdemme kohti Karnaluksin käsityömaailmaan halukkaiden kanssa. Karnaluksissa tehdään ostoksia klo 9-11 ja tämän jälkeen matka jatkuu Maria Matiisen Tilkkutaidetaloon. Tallinnan keskustaan palataan n. klo 14:00 ja sinulle jää vielä koko pitkä iltapäivä ostoksille – ja käyskentelyyn kesäisessä kaupungissa. Molemmat hotellimme ovat aivan keskustan tuntumassa joten omatoiminen kiertely onnistuu hyvin, mikäli käsityökohteemme eivät ole intohimosi.

Sunnuntai 26.8.2018

Hotelliaamiainen, uloskirjaus ja auton pakkaus n.klo 9:00, jonka jälkeen siirrymme satamaan. Tallinkin M/S Star lähtee klo 10:30 ja Helsinkiin saavumme klo 12:30. Takaisin kotikonnuilla ollaan hyvissä ajoin iltapäivällä.

Hintaan sisältyy:

  • Matka Mäkelä Oy:n tilausajokuljetus
  • Tallinkin laivamatkat kansipaikoin
  • 2 yön majoitus valitussa hotellissa
  • Hotelliaamiaiset
  • Kuljetukset ja vierailukohteet Tallinnassa
  • Bussin ja kuljettajan laivaus sekä majoitus
  • Järjestelykulut ja alv.

Varaukset:

Viimeistään 31.7.2018 – Matka toteutuu! Laskutus sähköpostilla, eräpäivä 2 viikkoa varauksesta tai viim. 1 kk ennen matkaa. Varausmaksu 12 eur/paperilasku. Tätä matkaa varten annettuja henkilötietoja siirretään matkan suorittamisen ja varaamisen kannalta oleellisille yhteistyökumppaneille ja viranomaisille sekä EU/ETA -maihin että niiden ulkopuolisille alueille. Tietojen käsittelyssä sovelletaan EU:n tietosuojalain periaatteita. Lisätietoja täältä.

Lue lisää klubistamme, Club Mäkelä, täältä! Liittyminen on helppoa, vaikka saman tien varauksen yhteydessä – ja saat heti ensimmäisen klubietusi – 2 euron alennuksen tästä matkasta!

Varaa matkasi tästä

Club Mäkelä

Poista

Multia - Tallinna käsityö bussi

Poista

Hotellimajoitus käsityömatkalla

Poista

Ateriat buffet lounas menolaivalla

Poista

Vierailu Aade Löngin tehtaanmyymälässä

Poista

Valitse määrä:

Matkustaja 1

Anna matkustajan nimi.
Anna matkustajan syntymäaika.