Hotelli- ja käsityömatka Tallinnaan

25.08.2017 - 27.08.2017 | 3 pv

Hotelli- ja käsityömatka Tallinnaan, Viroon

Nyt lankavarastojen ja käsityötarvikkeiden täydennysmatkalle Tallinnaan! Lähdemme Multialta perjantaina aamulla klo 07 ja ajelemme Keuruun, Mäntän, Vilppulan, Oriveden ja Tampereen kautta Helsinkiin, josta matka jatkuu Tallinkin M/S Star laivalla Tallinnaan klo 13:30 – 15:30. Laivalla on mahdollista nauttia lounasta jossain laivan monista ravintoloista. Kellä ei ole villalankojen akuuttia tarvetta, viemme Hotelli Metropoliin majoittautumaan ja toisten kanssa jatkamme Raasikun kylään, Aade Löngin villatehtaalle. Matkaan kuluu noin puoli tuntia suuntaansa ja tehtaalla ostokset sujuvat joutuisasti. Tehtaalla ostokset maksetaan käteisellä – muistathan varautua!

Hotelli Metropol * * *

Hotelli Metropol sijaitsee uusitulla Rotermannin alueella Tallinnan keskustassa ja vain noin 5 minuutin kävelymatkan päässä historiallisesta Vanhastakaupungista. Standard huoneissa on mukava parivuode tai erilliset vuoteet. Huonevarustukseen kuuluu mm. SAT TV, suoravalintapuhelin, jääkaappi, ilmainen Wi-Fi, kylpyhuone suihkulla, lattialämmitys ja hiustenkuivaaja. Joissakin huoneissa on myös koottava nojatuoli, jota voi tarvittaessa käyttää lisävuoteena. Hotellin alakerroksessa sijaitsevassa ravintolassa tarjoillaan monipuolinen aamiaisbuffet arkisin klo 7:00-10:00.

Matkustusasiakirjat

Vaikka matkalla ei Pohjoismaiden kansalaisilta vaadita passia, on kaikkien matkustajien kuitenkin pyydettäessä todistettava henkilöllisyytensä passilla tai poliisiviranomaisen myöntämällä henkilökortilla.

Lähtö

 • 25.-27.8.2017

Matkan hinta

 • 195 € / hlö / 2hh / Hotelli Metropol * * *

Bussiaikataulu, pe 25.8.

07:00 Multia, matkahuolto
07:30 Keuruu, linja-autoasema
08:00 Mänttä, linja-autoasema
08:10 Vilppula, kunnantalo
08:50 Orivesi, Neste
10:00 Tampere, Lahdesjärven ABC

Laiva-aikataulu

Pe 25.8. 13:30-15:30 Helsinki – Tallinna | M/S Star
Su 27.8. 10:30-12:30 Tallinna – Helsinki | M/S Star

Matkaohjelma

Perjantai 25.8.

Lähdemme Multialta keskiviikko-aamuna Keuruun, Mäntän, Vilppulan, Oriveden ja Tampereen kautta Helsinkiin, josta siirrymme Tallinkin M/S Star laivalla Tallinnaan klo 13:30-15:30. Tallinnaan saavuttuamme halukkaat viedään majoittautumaan hotelliin ja osa lähtee villalankaostoksille.

Lauantai 26.8.

Lähdetään heti aamutuimaan Karnaluksiin käsityötarvikeostoksille, Rocca al Maren ostoskeskukseen ja iltapäivällä on mahdollisuus lähteä lisämaksulliselle retkelle Vanhaankaupunkiin ”Tallinnan Legendat” -näytöstä seuraamaan. Hotellimme Metropol, sijaitsee kävelymatkan päässä kaupungin nähtävyyksistä sekä Vanhastakaupungista.

Sunnuntai 27.8.

Uloskirjaus hotelleista sekä auton pakkaus klo 9:00, jonka jälkeen siirrymme satamaan. Tallinkin M/S Star laiva lähtee klo 10:30 ja saavumme Helsinkiin klo 12:30. Kotimatka ajetaan samaa reittiä kuin tullessa.

Varmista paikkasi matkalle nyt! –

Lähtöpäivä:

 • 25.8.2017

Hintaan sisältyy:

 • Matka Mäkelä Oy:n tilausajokuljetus
 • Tallinkin laivamatkat kansipaikoin
 • 2 yön hotellimajoitus Hotelli Metropolissa***
 • Hotelliaamiainen
 • Kuljettajan ja bussin laivaus
 • Järjestelykulut ja alv.

Lisämaksusta:

 • ”Tallinnan Legendat” -näytös á 16 eur/hlö
 • Buffet ruokailut laivoilla á 25 eur/hlö/suunta

Varaukset:

Viimeistään 10.8.2017 mennessä! Matka vaatii toteutuakseen minimilähtijämäärän. Laskutus sähköpostitse, eräpäivä 2 viikkoa varauksesta tai viimeistään 1 kk ennen matkaa. Varausmaksu 12€/paperilasku.

Varaa matkasi tästä

Keuruu - Tallinna kuljetus käsityömatka

Poista

Tallinna käsityömatka-majoitus

Poista

Tallinnan Legendat -näytös

Poista

Tallinna käsityömatka buffet ruokailut

Poista

Varasto loppu

Valitse määrä:

Matkustaja 1

Anna matkustajan nimi.
Anna matkustajan syntymäaika.