Kolmården, Ruotsi

06.06.2019 - 09.06.2019 | 4 pv

Ruotsin Kolmården on yksi Pohjoismaiden parhaista seikkailuista!

Kolmårdenin 150 hehtaarin alueella on nähtävillä 750 eläintä maailman kaikista kolkista tarjoten elämyksiä koko perheelle. Nähtävillä on mm. life-delfiinishow ja ainutlaatuisella Safari-köysiradalla voit leijua kevyesti leijonien ja kirafien yllä. Tiger Worldissa pääset silmätysten maailman suurimpien kissaeläinten kanssa, ja Wings-petolintushow:ssa linnut suhahtavat ylitsesi melkein pelottavankin läheltä. Bamsen ihastuttava maailma levittäytyy 20 000 neliömetrin alueelle, ja on täynnä erilaisia ratoja, leikkialueita, puistoja, kauppoja ja ruokailumahdollisuuksia. Puisto on perjantaisin avoinna klo 10-18 (12.12.2018 tarkistettu) ja matkan hintaan sisältyvä sisäänpääsymaksu kattaa eläinpuiston kaikki elämykset, kuten delfiinishown, rajoittamattoman pääsyn radoille ja Safarille, kaikki muut show:t ja näytökset sekä Bamsen maailman, mutta ei sisällä ruokia eikä erikoistapahtumia.

Majoitus

Scandic Hotel Skärholmen***

Moderni hotelli, joka sijaitsee Tukholman eteläpuolella, noin 10 minuutin ajomatkan päässä Tukholman keskustasta. Aivan hotellin vieressä on suuri SKHLM Skärholmen Centrum -ostoskeskus, jossa on yli 200 liikettä. Hotellissa on aina myös jotain hauskaa tekemistä lapsille, voit esimerkiksi lukea, piirtää ja askarrella. Lisäksi vilkas ja avoin aula on luonteva kohtaamispaikka, jossa voit haastaa kaverisi pelaamaan vaikka biljardia. Standard-huoneen varustukseen kuuluu mm. FACE Stockholm-kylpytuotteita, hiustenkuivaaja, oma kylpyhuone suihkulla, maksuton langaton internet-yhteys sekä tv ja silitysrauta ja -lauta. Hotellista on myös varattu alustavasti kaksi kahden hengen inva-huonetta sekä muutama kolmen hengen huone (näiden varaus suoraan toimistoltamme).

Lähtö

 • 6.-9.6.2019

Matkan hinta

 • 375 € / hlö / B2 / kahden hengen huone
 • 345 € / hlö / B3 / kolmen hengen huone (varaus toimistolta)

Lisämaksusta (varaukset toimistolta)

 • 105 € / hlö / yhden hengen huone ja hytti
 • 20 € / hlö / A2-invahytti ja -huo
 • 34 € / aikuinen / päivällinen menolaivalla
 • 34 € / aikuinen / päivällinen paluulaivalla
 • 12 € / aikuinen / meriaamiainen paluulaivalla

Bussiaikataulu

14:15 Keuruu, linja-autoasema
19:00 Turku, satama

Laiva-aikataulu

To 6.6. 20:15 – 06:10 (+1) Turku-Tukholma | Baltic Princess
La 8.6. 19:30 – 07:00 (+1) Tukholma-Turku | Galaxy

Matkustusasiakirjat

Matkalla tulee olla mukana voimassa oleva henkilötodistus – vaikka sitä ei satamassa tarkisteta, pyydettäessä henkilöllisyys on pystyttävä todistamaan.

Matkaohjelma

Torstai 6.6.2019 – Laivalle, ahoi!

Lähdemme Keuruulta klo 14:15 kohti Turun satamaa linja-autolla, jossa on hissi pyörätuolia varten. Baltic Princess laiva lähtee klo 20:15 kohti Tukholmaa ja yön vietämme laivalla. Lisämaksusta buffet-illallinen laivalla.

Perjantai 7.6.2019 – Päivä Kolmårdenissa

Laiva saapuu aikaisin aamulla Tukholman satamaan, josta ajamme Nyköpingiin aamiaiselle. Syötyämme ajamme Kolmårdeniin, jossa saamme nauttia teemapuiston antimista koko päivän ajan. Puisto on avoinna klo 10-18 ja sen sisäänpääsymaksu sisältyy matkan hintaan. Puistossa vietetyn päivän jälkeen palaamme takaisin kohti Tukholmaa ja majoitumme kaupungin laidalle Scandic Hotel Skärholmeniin

Lauantai 8.6.2019 – Päivä Tukholmassa

Aamiaisen jälkeen pakkaamme auton ja lähdemme viettämään kesäistä päivää Tukholmaan ryhmän toiveiden mukaisesti. Bussi ja kuljettaja ovat käytettävissä, ja voivat viedä esimerkiksi Vasa-museoon tai päivän voi viettää tutustuen Djurgårdenin alueeseen. Noin klo 18:00 siirrytään satamaan, josta Galaxy-laiva lähtee takaisin kohti Turkua klo 19:30. Lisämaksusta buffet-illallinen laivalla.

Sunnuntai 9.6.2019 – Kotimatka

Lisämaksusta meriaamiainen laivalla klo 06:00 alkaen. Laiva saapuu Turun satamaan klo 07:00, jonka jälkeen ajelemme takaisin Keuruulle samaa reittiä kuin tullessa.

Hintaan sisältyy:

 • Matka Mäkelä Oy:n tilausajokuljetus
 • Tallink Siljan laivamatkat valitussa hytissä
 • Yhden yön hotellimajoitus
 • Aamiaiset (2)
 • Kolmården -teemapuiston sisäänpääsymaksu
 • Kuljettajan toimiminen teknisenä matkanjohtajan koko matkan ajan
 • Bussin ja kuljettajan laivaus sekä majoitus
 • Järjestelykulut ja alv

Varaukset:

Matka on loppuunmyyty – kysy peruutus- tai lisäpaikkoja toimistolta! Laskutus sähköpostilla, eräpäivä 2 viikkoa varauksesta. Varausmaksu 12 eur/paperilasku. Tätä matkaa varten annettuja henkilötietoja siirretään matkan suorittamisen ja varaamisen kannalta oleellisille yhteistyökumppaneille ja viranomaisille sekä EU/ETA -maihin että niiden ulkopuolisille alueille. Tietojen käsittelyssä sovelletaan EU:n tietosuojalain periaatteita. Lisätietoja täältä.

Lue lisää klubistamme, Club Mäkelä, täältä! Liittyminen on helppoa, vaikka saman tien varauksen yhteydessä – ja saat heti ensimmäisen klubietusi – 2 euron alennuksen tästä matkasta!

Varaa matkasi tästä

Club Mäkelä

Poista

Kolmården kuljetus

Poista

Kolmården majoitus

Poista

Varasto loppu

Valitse määrä:

Matkustaja 1

Anna matkustajan nimi.
Anna matkustajan syntymäaika.