Ruokamatka Kööpenhaminaan

26.04.2018 - 29.04.2018 | 4 pv

Terra Madre Nordic 2018

Ensimmäistä kertaa Pohjoismaissa!

Terra Madre Nordic järjestetään ensimmäistä kertaa Pohjoismaissa 28.-29.4.2018 Kööpenhaminassa, trendikkäällä Meat Packing District -alueella, entisellä tukkutori- ja teurastamoalueella Vesterbrossa. Tapahtuman juuret ovat Italiasta lähtöisin olevassa Slow Food -liikkeessä, joka haluaa auttaa yrityksiä ja kuluttajia verkostoitumaan kansainvälisesti Terra Madre -tapahtuman kautta.

Tapahtumassa näytteilleasettajina on laadukkaita elintarvikkeita vastuullisella ja kestävällä tavalla valmistavia pk-elintarvikeyrityksiä. Tapahtumassa pääset tuotteiden ihastelun ja ostoksien tekemisen lisäksi myös maistelemaan tuotteita, sekä verkostoitumaan osallistumalla pohjoismaiseen ruokakulttuuriin liittyviin työpajoihin ja keskustelutilaisuuksiin.

Tips For Foodies

Kööpenhamina – Trendikäs ruokamatkakohde!

Kööpenhaminasta on viimeisen 10 vuoden aikana tullut suosittu ruokamatkakohde. Kuuluisa Noma muutti keskustan ulkopuolelle, mutta kaupungista löytyy monia muita mielenkiintoisia ravintoloita erilaisine konsepteineen. Pohjoismaisuus, lähiruoka, villiruoka, etnisyys, luomu, katuruoka, kestävyys… kaikista näistä löydät esimerkkejä.

Vesterbron kaupunginosan lisäksi Nørrebro on yksi kaupungin trendikkäimpiä alueita. Siellä suunnaksi kannattaa ottaa Jægersborggade, pikkukatu täynnä kivoja ruokaan liittyviä yrityksiä. Täältä löydät esim. Michelin-tähtiravintolan Relæn, laadustaan tunnetun paahtimo/kahvimyymälä Coffee Collectiven, Myersin leipomon, viinibaarit Manfreds ja Terroiristen.

Kannattaa tutustua Kööpenhaminan kauppahalliin, eli Torvehallerneen aivan kuuluisan kävelykadun, Strøgetin, tuntumassa. Kauppahallista löydät paljon erilaisia ruokailumahdollisuuksia, voit kokeilla vaikkapa maukkaita tanskalaisia voileipiä, smørrebrødejä, tai gourmet luomuhotdogeja pienpanimo-oluen kera. Uusimpia ruokakohteita edustaa marraskuussa 2017 avattu Tivoli Food Hall, katuruokaa kaupungin ytimessä maailman toiseksi vanhimman toimivan huvipuiston korttelissa.

Ideoita tuotteistamiseen, brändäykseen ja markkinointiin saat vaikkapa tutustumalla Kongens Nytorvilla sijaitsevan Magasin du Nord -tavaratalon ruokaosastoon tai Irma-luomuelintarvikemyymälöihin eri puolella kaupunkia.

Majoitus

Hotelli Ansgar – Aivan messualueen vieressä!

Hotelli Ansgar sijaitsee hyvällä paikalla Terra Madre Nordic 2018 -tapahtuman vieressä, sekä lähellä Kööpenhaminan pääkatua, Strøgetia ja on vain parin minuutin kävelymatkan päässä keskusasemalta. Hotelli on vaikuttavassa 1880-luvun rakennuksessa, jossa on kauniit huoneet moderneilla mukavuuksilla.

Myös muodikas Vesterbron kaupunginosa alkaa aivan hotellin ovelta. Sieltä löytyy erinomainen valikoima ostosmahdollisuuksia, ravintoloita, yöelämää ja kulttuurinähtävyyksiä.

Huonevarustukseen kuuluu oma kylpyhuone, työpöytä, taulu-tv, tallelokero, puhelin, hiustenkuivaaja, lämmitys, kokolattiamatto ja vedenkeitin. Ilmainen Wi-Fi sekä skandinaavinen buffetaamiainen sisältyy myös huonehintaan.

Nais- tai miespaikkavaraus

Meidän kauttamme voit myös varata matkasi nais- tai miespaikalla, mutta varaukset ovat alustavia! Varausta tehdessäsi valitse kahden hengen huone ja maksuvaihtoehdoksi lasku, sillä matkasi on lopullisesti vahvistettu vasta, kun vahvistamme, että huonetoveri on löytynyt. Kirjoita kommenttikenttään, että “naispaikka” tai “miespaikka”. Mikäli huonetoveria ei löydy, niin otamme sinuun yhteyttä viimeistään 5.2.2018.

Lähtö

 • 26.-29.4.2018

Matkan hinta

 • 559 eur / hlö / 2hh
 • 709 eur / hlö / 1hh

Lentoaikataulu

26.4. Helsinki – Kööpenhamina 14:30-15:10 | D8 264
29.4. Kööpenhamina – Helsinki 10:30-13:05 | D8 261

Kaikki ajat ovat paikallista aikaa. Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Lennot ovat Norwegianin reittilennot, joihin sisältyy 2 ruumaan menevää matkalaukkua.

Matkaohjelma

Torstai 26.4.

Tapaamme Helsinki-Vantaan lentokentällä matkanjohtajan, jonka kanssa siirrymme Norwegianin suoralla reittilennolla Kööpenhaminaan. Lentokentältä bussikuljetus Hotel Ansgariin, Vesterbron kaupunginosaan. Hotelli sijaitsee aivan Meat Packing Districtin vieressä, jossa Terra Madre Nordic -tapahtuma järjestetään. Illalla on mahdollisuus tavata tapahtuman Suomen koordinaattori, Minna Junttila, joka samalla kertoo lisää messuista sekä Kööpenhaminan ruokatarjonnasta.

Perjantai 27.4.

Buffetaamiainen hotellissa. Päivä on aikaa tutustua omatoimisesti Kööpenhaminan ruokamaailmaan.

Lauantai 28.4.

Buffetaamiainen hotellissa, jonka jälkeen siirrymme matkanjohtajan johdolla Kødbyenin alueelle, jossa saamme nauttia päivän Terra Madre Nordic -messujen annista.

Sunnuntai 29.4.

Buffetaamiainen klo 07:00 alkaen ja uloskirjaus hotellista. Lentokenttäkuljetus lähtee klo 08:00 Kastrupin lento-kentälle, josta lennämme takaisin Norwegianin suoralla reittilennolla Helsinki-Vantaalle.

Varmista paikkasi matkalle nyt! –

Lähtöpäivä:

 • 26.4.2018

Hintaan sisältyy:

 • Lennot Helsinki-Kööpenhamina-Helsinki
 • Lentokenttäverot ja matkustajamaksut
 • 1 ruumaan menevä matkalaukku
 • Lentokenttäkuljetukset Kööpenhaminassa
 • 3 yön majoitus Ansgar hotellissa
 • Hotelliaamiaiset
 • Matka Mäkelän matkanjohtajan palvelut
 • Järjestelykulut ja alv.

Varaukset:

Kysy lisäpaikkoja toimistoltamme puhelimitse 0207 438 310 tai sähköpostitse matka.makela@matkamakela.fi!

Varaa matkasi tästä

Kööpenhamina majoitus

Poista

Varasto loppu

Valitse määrä:

Matkustaja 1

Anna matkustajan nimi.
Anna matkustajan syntymäaika.