Kuhmon kamarimusiikkijuhlamatka

24.07.2019 - 26.07.2019 | 3 pv

Kuhmon kamarimusiikkijuhlat 50 vuotta!

Koe kansamme nostalgiset Bomban karjalaiskylä sekä Kuhmon kamarimusiikkijuhlat, jotka soi 50. kerran teemanaan Nostalgia! Matka on loppuunmyyty – kysy lisäpaikkoja puhelimitse toimistoltamme, nro 020-7438310.

Kaksi viikkoa keskellä heinäkuuna on Kuhmossa pyhitetty kamarimusiikille. Silloin niin me, kuin tuhannet muutkin musiikin ystävät suuntaavat tiensä 9000 asukkaan musiikkia sykkivään Kuhmoon.

Ajamme keskiviikkona ensin majoittumaan Nurmekseen, Bomban karjalaiskylään, jossa nautimme matkaan sisältyvän karjalaisen pitopöydän. Seuraavana aamuna siirrymme nauttimaan Kuhmon tunnelmasta ja konserteista. Päivä aloitetaan kirkkokonsertilla, jonka jälkeen siirrymme lounaalle, kuullen sen lomassa myös festivaalin ajankohtaisia kuulumisia. Lisäksi tutustumme oppaan johdolla Kalevalakeskus Juminkeon näyttelyihin ja multimediaohjelmaan ennen iltapäivän konsertteja. Tämän jälkeen siirrymme majoittumaan Kalevala-hotelliin, ja valmistaudumme illan viimeisiin konserttielämyksiin. Tarkempi konserttiohjelma on julkaisuvapaa tammikuussa 2019, ja se lähetetään varauksen yhteydessä.

Perjantaina pakkaamme auton valmiiksi hotelliaamiaisen jälkeen. Kuitenkin ennen kotimatkalle lähtemistä nautimme vielä Seppo Kimasen esitelmästä “Musiikin ytimessä” sekä kirkkokonsertista. Takaisin kotia kohti lähdetään ajelemaan n. klo 12:00.

Lähtö

 • 24.-26.7.2019

Matkan hinta

 • 395 € / hlö / kahden hengen huoneessa
 • 470 € / hlö / yhden hengen huoneessa

Lisämaksusta

 • 26,50 € / hlö / iltakonsertti 25.7. klo 21:15

Bussiaikataulu

09:00 Keuruu, linja-autoasema
09:20 Petäjävesi, Kyläsepän pysäkki
10:00 Jyväskylä, Harjukadun tilausajolaituri
10:30 Lievestuore, Shell
10:50 Hankasalmi, Jari-Pekka
12:25 Suonenjoki, Koskelo (tauko 11:25-12:25)
13:00 Kuopio, ABC Pitkälahti

Kuhmon Kamarimusiikkijuhlat

Kuhmon Kamarimusiikki soi 50. kerran teemanaan Nostalgia!

Konsertit pidetään Kuhmo-talon akustisesti erinomaisessa Lentua-salissa, Kuhmon kauniissa puukirkossa sekä uudessa Tuupalan alakoulussa. Meillä on oma bussi ja kuljettaja mukana koko matkan ajan, mutta kaikki konserttipaikat ovat myös kävelymatkan päässä toisistaan. Kesällä 2019 vietetään 50. juhlavuotta ja teemana onkin Nostalgia. Alttoviulutaiteilija ja säveltäjä, tapahtuman taiteellinen johtaja, Vladimir Mendelssohn on luonut festivaalin koko historiasta leikkauksen. Esiintymään tulee yhteensä 160 taiteilijaa.

Matkamme hintaan sisältyvät konsertit löytyvät täältä!

Majoitus

Bomban Karjalaiskylä, Nurmes 24.-25.7.

Oletko joskus miettinyt, millaista olisi yöpyä karjalaisessa kylässä? Nyt pääset sen kokemaan helposti Bomballa, kun majoitumme ensimmäisen yön perinteiseen karjalaiseen tyyliin rakennetuissa hirsitaloissa, joissa tunnelmaa luovat taidokkaasti veistetyt yksityiskohdat ja jyhkeät hirsiseinät. Karjalaiskylä sijaitsee n. 400 metrin päässä kylpylähotelli-rakennuksesta, jossa sijaitsee vastaanotto sekä ravintola, jossa aamiainenkin tarjoillaan. Karjalaiskylän economy-luokan huoneet ovat myös sisustettu karjalaistyyliin. Niissä on lisäksi oma sisäänkäynti, kylpyhuone, TV ja vedenkeitin.

Hotelli Kalevala, Kuhmo 25.-26.7.

Toisen yön vietämme Kuhmossa, Lammasjärven rannalla. Hotellista löytyy mm. ravintola, takkahuone, baari ja wellness-alue, jossa on 4 saunaa, 2 poreallasta sekä erilaisia hieronta- ja hoitopalveluita. Standard-luokan huonevarusteluun sisältyy mm. kylpyhuone, TV, puhelin ja hiustenkuivaaja.

Varmista paikkasi matkalle nyt! –

Lähtöpäivä:

 • 24.7.2019

Hintaan sisältyy:

 • Matka Mäkelä Oy:n tilausajokuljetus
 • 2 yön majoitus
 • Hotelliaamiainen
 • 1 x päivällinen ja 1 x lounas
 • 4 konserttia (iltakonsertissa väliaikatarjoilu)
 • Opastettu tutustuminen Juminkekoon
 • Järjestelykulut ja alv

Varaukset:

Matka on loppuunmyyty – kysy lisäpaikkoja toimistoltamme puh. 0207-438310. Laskutus sähköpostitse, ennakkolaskun (100 eur/hlö) eräpäivä 2 viikkoa varauksesta ja loppulasku erääntyy maksettavaksi 23.6.2019. Varausmaksu 12 eur/paperilasku. Tätä matkaa varten annettuja henkilötietoja siirretään matkan suorittamisen ja varaamisen kannalta oleellisille yhteistyökumppaneille ja viranomaisille sekä EU/ETA -maihin että niiden ulkopuolisille alueille. Tietojen käsittelyssä sovelletaan EU:n tietosuojalain periaatteita. Lisätietoja täältä.

Lue lisää klubistamme, Club Mäkelä, täältä! Liittyminen on helppoa, vaikka saman tien varauksen yhteydessä – ja saat heti ensimmäisen klubietusi – 2 euron alennuksen tästä matkasta!

Varaa matkasi tästä

Club Mäkelä

Poista

Kuhmo tilausajokuljetus

Poista

Kuhmo matkapaketti

Poista

Varasto loppu

Valitse määrä:

Matkustaja 1

Anna matkustajan nimi.
Anna matkustajan syntymäaika.