Kylpylämatka Pärnuun

14.04.2019 - 20.04.2019 | 7 pv

Estonia Medical Spa & Hotel, Terveyskylpylä (ent. Puistotalo)

Matkan hinta Club Mäkelä jäsenille -20 eur!!

Puistotalo on pidetty, perinteinen virolainen kylpylä, joka tarjoaa laadukkaita hoitopalveluita. Hotellin hoito- ja kylpyläpalvelut, uima-altaat, saunat sekä kauneussalonki ovat käytössämme joka päivä. Uudistetulla sauna- ja uima-allasosastolla on kolme uima-allasta (yksi lapsille), kaksi poreallasta, höyry-, löyly- ja suolasaunat sekä japanilainen allas. Allasosasto on käytössä vapaasti hoitokortilla klo 06:30-17:00 ja on tämän jälkeen käytössä maksua vastaan klo 22:0 saakka.

Terveyskylpylällä on terveysviraston myöntämä toimintalupa, jonka nojalla se saa tarjota monipuolisia terveyskylpylä- ja kuntoutushoitopalveluita. Hoitoa johtaa lääkäri, joka arvioi potilaan terveydentilan ja toiminnallisen kunnon sekä laatii henkilökohtaisen hoitosuunnitelman.

Hotelli sijaitsee kauniissa puistossa, noin kilometrin päässä keskustasta ja kuululle, pitkälle, hienohiekkaiselle rannalle on matkaa  vain reilut 300 m. Puistotalo koostuu kahdesta osasta, joista toisessa on 8 kerrosta (hissi) ja toisessa 4 kerrosta (hissi 3. kerrokseen saakka). Talo on rakennettu 1977 ja se on peruskorjattu 2000-luvulla.

Puistotalossa on baari sekä ruokasali, jossa täysihoitoon kuuluvat ateriat tarjoillaan. Lisäksi löytyy aulasta pieni kioski, apteekki, optikko ja kauneussalonki. Kaikissa majoituskerroksissa on myös seurustelutilat.

Kaikissa huoneissa on muovi- tai laminaattilattia ja huonevarustukseen kuuluu erilliset vuoteet, puhelin, tv sekä kylpyhuone suihkulla ja wc:llä. Hotellissa on myös kahden hengen soluhuoneita, joissa kahdella yhden hengen huoneella on yhteinen wc ja suihku. Huoneita on yhteensä 177, joista 134 on kahden hengen huoneita ja 40 soluhuonetta, joissa kahdella yhden hengen huoneella on yhteinen wc ja suihku sekä muutama kolmen hengen huone.

5. kerroksen ravintolassa tarjoillaan aamiainen klo 07:00-10:00, lounas klo 12:00-14:00 ja päivällinen klo 17:00-19:00. Allasosasto on käytössä vapaasti hoitokortilla Puistotalon asukkaille klo 06:30-17:00 ja tämän jälkeen maksua vastaan klo 22:00 asti.

Nais- tai miespaikkavaraus

Meidän kauttamme voit myös varata matkasi nais- tai miespaikalla, mutta varaukset ovat alustavia! Varausta tehdessäsi valitse maksuvaihtoehdoksi lasku, sillä matkasi on lopullisesti vahvistettu vasta, kun vahvistamme, että huonetoveri on löytynyt. Mikäli huonetoveria ei löydy, niin otamme sinuun yhteyttä viimeistään kuukautta ennen matkaa.

Toinen hotellivaihtoehto?

Voit myös kysyä meiltä majoitusta jostain toisesta Pärnun hotellista. Kerro vain mieleinen vaihtoehto, ja katsomme sinulle paikkoja mahdollisuuksien mukaan. Ota siis rohkeasti yhteyttä suoraan toimistollemme ja katsotaan sinulle sopiva vaihtoehto!

Retki Iklaan 10 eur/hlö

Matkan aikana on mahdollista lähteä ostosretkelle Viron ja Latvian rajalla sijaitsevaan kaupunkiin, Iklaan. Retkelle lähdetään iltapäivällä, jotta aamupäivällä ehtii hyvin nauttia kylpylähoidoista hotellissa. Ikla sijaitsee noin tunnin ajomatkan päässä Pärnusta, ja hotellille palataan takaisin ennen päivällistä. Ilmoittautua voit joko etukäteen, tai matkan aikana kuljettajalle.

Lähtö

 • 14.-20.4.2019

Hinta:

 • 495 € / hlö / 2hh
 • 585 € / hlö / 1hh

Clubihinta:

 • 475 € / hlö / 2hh
 • 565 € / hlö / 1hh

Bussiaikataulu *

03:45 Multia, matkahuolto
04:10 Keuruu, linja-autoasema
05:00 Jyväskylä, Harjukadun tilausajolaituri
05:45 Jämsä, Shell
* Paikkakunnalla poiketaan, mikäli sieltä on lähtijöitä.

Laiva-aikataulu

Su 14.4. Helsinki klo 10:30 – Tallinna klo 12:30 / M/S Megastar
La 20.4. Tallinna klo 13:30 – Helsinki klo 15:30 / M/S Megastar
Muistathan ottaa matkalle mukaan passin tai poliisiviranomaisen myöntämän henkilökortin –
vaikka niitä ei satamassa tarkisteta, pyydettäessä ne on pystyttävä näyttämään!

Matkaohjelma

Sunnuntai 14.4.2019

Matkaan lähdetään Multialta varhain aamuyöstä Keuruun, Jyväskylän ja Jämsän kautta kohti Helsinkiä, josta siirrymme Tallinkin laivalla Tallinnaan klo 10:30-12:30. Kuljettaja jakaa laivaliput satamassa, ja kaikki matkatavarat saat jättää laivamatkan ajaksi linja-autoon. Laivamatkalle on mahdollista ostaa meriaamiainen etukäteen (17,50 eur). Tallinnasta ajamme Pärnuun ja majoitumme hotelliin n. klo 15:00. Saamme heti samana iltana aloitettua matkaan sisältyvät lääkärintarkastukset ja tutustumisen kylpylään.

Maanantai 15.4.2019 – Perjantai 19.4.2019

Päivät vietetään täysihoidolla Pärnussa. Matkaan sisältyy buffetaamiainen, buffetlounas ja buffetpäivällinen. Lisäksi hoitopäivinä on 2-4 hoitoa/pv. Hoidot varataan suoraan hotellilta lääkärintarkastuksen jälkeen. Bussi ja kuljettaja ovat koko matkan ajan käytössä ja päivien aikana onkin mahdollista osallistua kiertoajelulle sekä ostoskierrokselle Pärnussa.  Lisämaksusta järjestetään myös ostosretki Iklaan, Latvian puolelle (10 eur).

Lauantai 20.4.2019

Aamiaisen jälkeen pakkaamme auton ja palaamme Tallinnaan. Helsinkiin siirrytään Tallinkin laivalla klo 13:30 – 15:30 ja kotimatka ajetaan samaa reittiä kuin tullessa.

Varmista paikkasi matkalle nyt! –

Lähtöpäivä:

 • 14.4.2019

Hintaan sisältyy:

 • Matka Mäkelä Oy:n tilausajokuljetus
 • Tallinkin laivamatkat kansipaikoin
 • 6 yön majoitus
 • Täysihoito hotellissa
 • Lääkärintarkastus
 • 2-4 hoitoa / pv
 • Allasosaston käyttö
 • Kiertoajelu + ostoskierros Pärnussa
 • Bussin ja kuljettajan laivaus sekä majoitus
 • Järjestelykulut ja alv.

Varaukset:

Varaukset 3.3.2019 mennessä. Laskutus sähköpostitse, eräpäivä 2 viikkoa varauksesta tai viimeistään 1 kk ennen matkaa. Varausmaksu 12 eur/paperilasku. Tätä matkaa varten annettuja henkilötietoja siirretään matkan suorittamisen ja varaamisen kannalta oleellisille yhteistyökumppaneille ja viranomaisille sekä EU/ETA -maihin että niiden ulkopuolisille alueille. Tietojen käsittelyssä sovelletaan EU:n tietosuojalain periaatteita. Lisätietoja täältä.

Lue lisää klubistamme, Club Mäkelä, täältä! Liittyminen on helppoa, vaikka saman tien varauksen yhteydessä – ja saat heti ensimmäisen klubietusi – 20 euron alennuksen tästä matkasta!

Varaa matkasi tästä

Club Mäkelä tarjous!

Poista

Kylpylähuhtikuu Multia-Pärnu kuljetus

Poista

Kylpylähuhtikuu majoitus

Poista

Varastossa

Valitse määrä:

Matkustaja 1

Anna matkustajan nimi.
Anna matkustajan syntymäaika.