Lahjakortti

31.12.2020 - 31.12.2020

Lahjakortti

Tilaa matkalahjakortti helposti verkkokaupastamme!

Mietitkö lahjaa ystävällesi, avio- tai avopuolisollesi, vanhemmillesi, isovanhemmillesi tai vaikka työkaverillesi, jolla on jo kaikkea? Matka Mäkelän matkalahjakortti voi ratkaista ongelmasi, sillä lahjansaaja voi käyttää sen valitsemiinsa matkapalveluihin tilausajoistamme bussilippuihin, omantuotannon matkoistamme ryhmämatkoihin tai vaikka laivalippuihin, omien toiveidensa mukaisesti. Välitämme myös esimerkiksi lentolippuja tai muiden matkatoimistojen matkoja palvelumaksua vastaan.

Lahjakortin arvo voi olla joko yksi valmiista vaihtoehdoista, tai voit valita kohdan “muu summa”, ja kirjoittaa haluamasi arvon tilaussivun kommenttikenttään. Teemme näin ollen lahjakortin antamallesi arvolle ja lähetämme sen sinulle laskun kera postitse. Ostettuasi tai tilattuasi lahjakortin verkkokaupasta, teemme sen yhden arkipäivän sisään, ja lähetämme sen postitse tilaajalle. Mikäli lahjakortilla on kumminkin kiire, voit soittaa meille numeroon 0207 438 310 ja noutaa lahjakortin suoraan toimistoltamme arkisin klo 8-16.

Anna varmasti mieluisa lahja materian sijaan, kuori täynnä kokemuksia ja elämyksiä! 

Anna lahja täynnä elämyksiä!

Tilaus ja toimitus:

Kun tilaat ja / tai ostat lahjakortin verkkokaupastamme, teemme sen yhden arkipäivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta ja lähetämme lahjakortin sinulle postitse antamaasi osoitteeseen. Toimitusajat postin palvelujen mukaisesti. Mikäli lahjakortilla on kiire, voit tehdä tilauksen tästä ja soittaa meille perään numeroon 0207 438 310 sekä ilmoittaa, mikäli haluaisit tulla noutamaan kortin toimistoltamme. Tämä onnistuu pääsääntöisesti arkisin klo 8-16.

Mikäli valitset “muu summa”, muista kirjoittaa haluamasi arvo seuraavalla sivulla olevaan kommenttikenttään, ja valita maksutavaksi laskun. Luomme lahjakortin ja lähetämme sinulle laskun tämän perusteella.

Tätä matkaa varten annettuja henkilötietoja siirretään matkan suorittamisen ja varaamisen kannalta oleellisille yhteistyökumppaneille ja viranomaisille sekä EU/ETA -maihin että niiden ulkopuolisille alueille. Tietojen käsittelyssä sovelletaan EU:n tietosuojalain periaatteita. Lisätietoja täältä.

Varaa matkasi tästä

Lahjakortti-tuote

Poista

Valitse määrä:

Matkustaja 1

This field can't be Empty