Lapualaisooppera

05.10.2019 - 05.10.2019 | 1 pv

“Me teemme aina niin kuin tahdomme. Tuo vahva tahto ohjaa askeleemme. Kun väkivaltaa tahdomme, niin teemme ja aina teemme juuri niin kuin tahdomme.”

Arvo Salon ja Kaj Chydeniuksen vuonna 1966 kantaesityksensä saanut legendaarinen musiikkinäytelmä nähdään nyt ensimmäistä kertaa ammattiteatterissa Pohjanmaalla.

Lapualaisooppera kuvaa vihan ja väkivallan täyttämää aikaa, 1930-luvun kahtiajakautunutta kansaa ja oikeistoradikalismin nousua – maata, jossa ei ole oikeutta elää kuin valkoisella miehellä.

Juha Luukkosen uusi sovitus kertoo sekin Lapuan liikkeen nousun, uhon ja tuhon, mutta kiertyy samalla tämän päivän Suomeen ja kysyy, minne me olemme matkalla nyt, vuonna 2019?

Näyttämöllä kuullaan ja nähdään koko Seinäjoen kaupunginteatterin näyttelijäkunta. Esitys tapahtuu vanhalla teatterilla. Ensi-ilta on 7.9.2019.

Nautimme Seinäjoella ensin seisovan pöydän lounaan viehättävässä Ravintola Almassa, jonka jälkeen siirrymme Seinäjoen vanhalle teatterille. Esityksen aikana nautitaan väliajalla leivoskahvit. Paluulähtö välittömästi teatteriesityksen päättymisen jälkeen.

“Jumalauta! Näillä lakeuksilla ei jumalauta pilkata Jumalaa.”

Rooleissa: Esa Ahonen, Pekka Hänninen, Jani Johansson, Sari Jokelin, Natalil Lintala, Ilona Pukkila, Jukka Puronlahti, Mari Pöytälaakso, Joonas Snellman, Henna Sormunen, Heikki Vainionpää, Mia Vuorela ja Timo Ristilä.

Sovitus ja ohjaus: Juha Luukkonen. Äänisuunnittelu ja musiikin sovitus: Sami Silén. Lavastussuunnittelu: Juho Lindström. Pukusuunnittelu: Leena Rintala. Koreografia: Sari Palmgren.

Matkan hinta

  • 119 € / hlö

Bussiaikataulu *

08:00 Jyväskylä, Harjukadun tilausajolaituri
08:35 Petäjävesi th, pysäkki (Kyläsepän luona)
09:00 Keuruu, linja-autoasema
11:30 Seinäjoki, Ravintola Alma
13:00 Näytös alkaa
n. 15:30 paluulähtö esityksen päätyttyä
n. 18:30 Keuruulla
n. 19:30 Jyväskylässä

* paikkakunnalla poiketaan, mikäli sieltä on etukäteen ilmoittautuneita lähtijöitä.

Varmista paikkasi matkalle nyt! –

Hintaan sisältyy:

  • Tilausajokuljetus
  • Noutopöytälounas
  • Teatterilippu
  • Väliaikakahvit
  • Järjestelykulut ja alv.

Varaukset:

22.8.2019 mennessä – Matka toteutuu, kun lähtijöitä on vähintään 30. Laskutus sähköpostitse, eräpäivä 2 viikkoa varauksesta tai viimeistään 22.8.2019.

Tätä matkaa varten annettuja henkilötietoja siirretään matkan suorittamisen ja varaamisen kannalta oleellisille yhteistyökumppaneille ja viranomaisille sekä EU/ETA -maihin että niiden ulkopuolisille alueille. Tietojen käsittelyssä sovelletaan EU:n tietosuojalain periaatteita. Lisätietoja täältä.

Lue lisää klubistamme, Club Mäkelä, täältä! Liittyminen on helppoa, vaikka saman tien varauksen yhteydessä – ja saat heti ensimmäisen klubietusi – 2 euron alennuksen tästä matkasta!

Varaa matkasi tästä

Club Mäkelä

Poista

Lapualaisooppera kuljetus

Poista

Lapualaisooppera matkapaketti

Poista

Varastossa

Valitse määrä:

Matkustaja 1

This field can't be Empty