Löytöretkelle Kurtnaan

04.05.2019 - 05.05.2019 | 2 pv

Löytöretki Kurtnaan, Viroon

Kurtna Laat – Löytöretkeilijän taivas!

Kaksi kertaa vuodessa pienessä Kurtnan kylässä lähellä Tallinnaa, järjestetään markkinat, jotka ovat ehdoton tapahtuma kaikille moottoriajoneuvoja entisöiville tai antiikista kiinnostuneille.

Rompetorille lähdetään hotellilta aamiaisen jälkeen. Kuljettaja sopii ajat, jolloin peräkärryn ovet aukaistaan ja suurempia ostoksia voi tuoda kyytiin. Loppujen lopuksi rompetorilta lähdetään klo 14:00 takaisin kohti Tallinnaa.

Majoitus

Hestia Hotel Euroopa****

Hotelli Euroopa avasi ovensa 2007 ja sijaitsee Tallinnan matkustajasataman välittömässä läheisyydessä, alle kilometrin päässä Vanhastakaupungista. Hotellin sisustuksen perustana on virolaisuus, pääosassa Viron luonto. Standard-huoneen varustukseen kuuluu ilmastointilaite, minibaari, hiustenkuivain, silityslaitteet ja suihku tai amme. Hotelli on savuton. Ravintola Oliven terassilla voi kesällä nauttia virvokkeita auringonlaskussa, ja runsas aamiaispöytä katetaan klo 6:30 alkaen.

Lue Petteri Aarnoksen matkakertomus kevään 2017 Kurtnan rompetorimatkalta!

Matkustusasiakirjat

Vaikka matkalla ei Pohjoismaiden kansalaisilta vaadita passia, on kaikkien matkustajien kuitenkin pyydettäessä todistettava henkilöllisyytensä passilla tai poliisiviranomaisen myöntämällä henkilökortilla.

Lähtö

 • 4.-5.5.2019 | la-su

Matkan hinta

 • 205 € / hlö / 2hh

Bussiaikataulu *

06:15 Keuruu, linja-autoasema
07:15 Jyväskylä, Harjukadun tilausajolaituri
08:00 Jämsä, Shell
10:00 Tampere, Lahdesjärven ABC
11:00 Hämeenlinna, Eureeninkadun pysäkki
12:30 Helsinki, Länsisatama
* paikkakunnalla poiketaan, mikäli sieltä on lähtijöitä.

Laiva-aikataulu

La 4.5. 13:30-15:30 Helsinki – Tallinna | M/S Star
Su 5.5. 16:30-18:00 Tallinna – Helsinki | M/S Star

Matkaohjelma

Lauantai 4.5.

Matkaan lähdetään Keuruulta varhain lauantai-aamuna ja ajelemme Jyväskylän, Jämsän, Tampereen ja Hämeenlinnan kautta Helsinkiin. Tallinnaan siirrymme Tallink Star-laivalla klo 13:30-15:30, jonka jälkeen majoitumme aivan keskustassa sijaitsevaan Hestia Hotel Euroopaan. Ilta on vapaata aikaa nauttia kaupungin sykkeestä.

Sunnuntai 5.5.

Hotelliaamiainen tarjoillaan klo 6:30 alkaen, joten pääsemme ajoissa kirjautumaan ulos hotellista, sekä suuntaamaan ensimmäisten joukossa markkinoille.  Siellä on aikaa tehdä löytöjä noin 5 tunnin ajan ja klo 14:00 peräkärry pullollaan lähdemme takaisin Tallinnaan ja satamaan, josta Tallinkin MS Star laiva kuljettaa meidät Helsinkiin klo 16.30-18:30. Helsingistä ajelemme takaisin kotiin samaa reittiä kuin tullessa.

Katso hauska video, joka kuvattiin syksyn 2017 rompematkalla Kurtnassa!

Varmista paikkasi matkalle nyt!

Lähtöpäivä:

 • 4.5.2019

Hintaan sisältyy:

 • Matka Mäkelä Oy:n tilausajokuljetus
 • Tallinkin laivamatkat kansipaikoin
 • 1 yön hotellimajoitus Hestia Hotel Euroopassa ****
 • Hotelliaamiainen
 • Kuljettajan ja bussin laivaus sekä majoitus
 • Järjestelykulut ja alv

Lisämaksusta:

 • Buffet ruokailu laivalla 26 € / aikuinen
 • Yhden hengen huone 50 € / hlö

Varaukset:

Viimeistään 3.4.2019 mennessä – tai niin kauan kuin paikkoja riittää. Laskutus sähköpostitse, eräpäivä 2 viikkoa varauksesta tai viimeistään 1 kk ennen matkaa. Varausmaksu 12€/paperilasku. Tätä matkaa varten annettuja henkilötietoja siirretään matkan suorittamisen ja varaamisen kannalta oleellisille yhteistyökumppaneille ja viranomaisille sekä EU/ETA -maihin että niiden ulkopuolisille alueille. Tietojen käsittelyssä sovelletaan EU:n tietosuojalain periaatteita. Lisätietoja täältä.

Lue lisää klubistamme, Club Mäkelä, täältä! Liittyminen on helppoa, vaikka saman tien varauksen yhteydessä – ja saat heti ensimmäisen klubietusi – 2 euron alennuksen tästä matkasta!

Varaa matkasi tästä

Löytöretki Keuruu - Kurtna kuljetus toukokuu

Poista

Löytöretki Kurtna majoitus toukokuu

Poista

Club Mäkelä

Poista

Valitse määrä:

Matkustaja 1

Anna matkustajan nimi.
Anna matkustajan syntymäaika.