Maitolavan Madonnat Ränssin kievarilla

30.06.2019 - 30.06.2019 | 1 pv

Ränssin Kievarin kesäteatteri 30 vuotta!

Maineikas Ränssin Kievarin Kesäteatteri lupaa “ampua myös kesällä 2019 kovilla panoksilla”, kun kesäteatteri viettää 30 v juhlavuottaan!

Tänä kesänä nähdään hauska ja vauhdikas kantaesitysnäytelmä ja lavan täyttää niin räjäyttävä naisenergia kuin upeat tangomiehetkin. Maitolavan Madonnat, eli Kyläbaarin emäntä (Meiju Suvas) ja kansakoulun opettajatar (Jonna Ortju) pitävät kylänmiehet, runoilevan Nuohoojamestarin (Teijo Lindström) ja kylän rovastin (Markku Uhlbäck) tiukassa otteessaan. Kuka nappaa kenet ja kenelle soikaan lemmenluritukset? Säilyykö naisten ystävyys vai hiljenevätkö Maitolavan Madonnat lopullisesti?

Luvassa on pyöritystä, kommelluksia, roihuavaa rakkautta, nostalgiaa, ikuista ystävyyttä ja iskusävelmiä laidasta laitaan. Esityksessä nähdään myös “pikkumadonnat” Milena Suvas ja Erika Eräjärvi, ja musiikista vastaa energinen naisbändi NAMU.

Matkan hinta

  • 90 € / hlö

Bussiaikataulu *

12:30 Keuruu, linja-autoasema
12:50 Multia, linja-autoasema
13:50 Noutopöytälounas Ränssin Kievarilla
15:00 Kesäteatteriesitys alkaa
n. 16:30 paluulähtö esityksen päätyttyä
n. 17:30 Multialla
n. 17:50 Keuruulla

* paikkakunnalla poiketaan, mikäli sieltä on etukäteen ilmoittautuneita lähtijöitä.

Varmista paikkasi matkalle nyt! –

Hintaan sisältyy:

  • Tilausajokuljetus
  • Noutopöytälounas
  • Kesäteatterilippu
  • Väliaikakahvit
  • Järjestelykulut ja alv.

Varaukset:

28.6.2019 mennessä – Matka toteutuu, varmista paikkasi pian! Laskutus sähköpostitse, eräpäivä 2 viikkoa varauksesta tai viimeistään 28.6.2019.

Tätä matkaa varten annettuja henkilötietoja siirretään matkan suorittamisen ja varaamisen kannalta oleellisille yhteistyökumppaneille ja viranomaisille sekä EU/ETA -maihin että niiden ulkopuolisille alueille. Tietojen käsittelyssä sovelletaan EU:n tietosuojalain periaatteita. Lisätietoja täältä.

Lue lisää klubistamme, Club Mäkelä, täältä! Liittyminen on helppoa, vaikka saman tien varauksen yhteydessä – ja saat heti ensimmäisen klubietusi – 2 euron alennuksen tästä matkasta!

Varaa matkasi tästä

Club Mäkelä

Poista

Maitolavan madonnat kuljetus

Poista

Maitolavan madonnat matkapaketti

Poista

Keuruun seudun diabetesyhdistys

Poista

Varastossa

Valitse määrä:

Matkustaja 1

This field can't be Empty