Nunnia ja konnia

09.11.2019 - 09.11.2019 | 1 pv

Taivaallisen hauska musikaali nähdään syksyllä Lahden Kaupunginteatterissa!

Discokuningattaren urasta haaveileva Deloris Van Cartier haluaa puhaltaa uralleen uutta nostetta alamaailmassa häärivän miesystävänsä Curtisin yökerhossa. Epäonnisen sattuman vuoksi Deloris joutuu pakenemaan gangstereita ja suojellakseen häntä, poliisi piilottaa Delorisin nunnaluostariin.

Kaksi erilaista maailmaa joutuu kipinöivälle törmäyskurssille, kun vauhtiin ja vapauteen tottunut laulajatar yrittää sopeutua nunnaluostarin täsmälliseen aikatauluun ja kuriin. Deloris ja nunnat ovat kuitenkin lyömätön joukko ja sunnuntaiaamun messuissa alkavat uudet tuulet puhaltaa! Näyttämö täyttyy valtavalla rakkaudella, kun Deloris ja nunnat antavat palaa.

Tässä hersyvän hauskassa musikaalissa yhdistyvät railakas huumori ja mukaansatempaava musiikki. Ennen näytöstä nautitaan noutopöytälounas Vääksyssä, Hotelli Tallukassa ja väliajalla on leivoskahvit. Paluumatkalle lähdetään välittömästi musikaalin päätyttyä.

Matkan hinta

  • 125 € / hlö

Bussiaikataulu *

08:30 Keuruu, linja-autoasema
09:00 Mänttä, linja-autoasema
09:40 Jämsä, Shell
11:00 Noutopöytälounas Tallukassa
13:00 Näytös alkaa
n. 15:45 paluulähtö esityksen päätyttyä
n. 17:30 Jämsässä
n. 18:10 Mäntässä
n. 18:40 Keuruulla

* paikkakunnalla poiketaan, mikäli sieltä on etukäteen ilmoittautuneita lähtijöitä.

Varmista paikkasi matkalle nyt! –

Hintaan sisältyy:

  • Tilausajokuljetus
  • Noutopöytälounas
  • Musikaalilippu
  • Väliaikatarjoilu
  • Järjestelykulut ja alv.

Varaukset:

10.10.2019 mennessä – Matka vaatii toteutuakseen 20 lähtijää. Laskutus sähköpostitse, eräpäivä 2 viikkoa varauksesta tai viimeistään 10.10.2019.

Tätä matkaa varten annettuja henkilötietoja siirretään matkan suorittamisen ja varaamisen kannalta oleellisille yhteistyökumppaneille ja viranomaisille sekä EU/ETA -maihin että niiden ulkopuolisille alueille. Tietojen käsittelyssä sovelletaan EU:n tietosuojalain periaatteita. Lisätietoja täältä.

Lue lisää klubistamme, Club Mäkelä, täältä! Liittyminen on helppoa, vaikka saman tien varauksen yhteydessä – ja saat heti ensimmäisen klubietusi – 2 euron alennuksen tästä matkasta!

Varaa matkasi tästä

Club Mäkelä

Poista

Nunniajakonnia kuljetus

Poista

Nunniajakonnia matkapaketti

Poista

Varastossa

Valitse määrä:

Matkustaja 1

This field can't be Empty