Ostosretki Etelä-Pohjanmaalle

22.09.2018 - 22.09.2018 | 1 pv

Päiväretki Etelä-Pohjanmaalle

Lähdemme Jyväskylästä klo 07:00 ja ajamme Keuruun kautta kohti Jalasjärveä ja Jokipiin Pellavaa. Tehtaanjohtaja Timo Laurila esittelee meille tehdasta ja myymälän ovet avautuvat meille ostosten tekoa varten. Täältä siirrymme Lennolin tehtaanmyymälään kodintekstiilejä ihailemaan.

Ostoskierroksen jälkeen pysähdymme noutopöytälounaalle Jalasjärven Juustoporttiin. Lounaspaikkamme yhteydessä on myös pieniä, tutustumisen arvoisia putiikkeja. Kotimatkalle koukataan Kauhajoen kautta – viimeiset käsityöostokset tehdään Lankatalo Tapion Kaupasta. Tapio onkin luvannut pitää myymälän auki niin kauan, kunnes ostoksia tehdään. Takaisin Keuruulla ollaan noin klo 17:30 ja Jyväskylässä noin klo 18:30

Matkan hinta

  • 49 € / hlö

Bussiaikataulu *)

07:00 Jyväskylä, Harjukadun tilausajolaituri
08:00 Keuruu, linja-autoasema
10:00 Jokipiin Pellava
11:00 Lennol
12:00 Juustoportti
13:30 Lankatalo Tapion Kauppa
15:00 Paluulähtö, kun ostokset on tehty

*) Aikataulu on alustava. Paikkakunnalla poiketaan, mikäli sieltä on lähtijöitä.

Jokipiin Pellava

Runsas valikoima erilaisissa väreissä ja kuvioissa, jokaiselle jotakin!

Jokipiin Pellava on vuonna 1920 perustettu perheyritys. Myymälä sijaitsee idyllisessä vanhassa tehdasrakennuksessa, jossa valmistetaan kaikki Jokipiin Pellavan tekstiilit. Tuotteet on valmistettu puhtaista, luonnon omista raaka-aineista, pellavasta ja puuvillasta, ja ne ovat ekologisesti turvallisia käyttää. Raaka-aineet ovatkin Ökotex-hyväksyttyjä, jolloin tuotteiden valmistuksessa ei käytetä haitallisia kemikaaleja, eivät ne siis altista allergioille. Vesihöyry on ainoa ns.kemikaali, jota yritys käyttää kankaiden viimeistelyssä.

Lennol

Ylellisyyttä arkeen – palkittu kotimainen!

Lennol:n yhteensopivissa mallistoissa on tarjolla laajat valikoimat tekstiilejä niin makuuhuoneen, olohuoneen kuin keittiönkin sisustamiseen. Tehtaanmyymälästä löytyy mm. päiväpeittoja, koristetyynyjä, torkkupeittoja, verhoja, kattausliinoja sekä runsaasti erilaisia verhokankaita sekä ompelutarvikkeita.

Juustoportti

Maittava lounastauko ja juustojen maistelua!

Juustoportti on yli 50 vuotta vanha perheyritys, joka tunnetaan etenkin leipäjuustosta, mutta myös monista muista herkullisista tuotteistaan. Yritys valmistaa täysin suomalaisia erikoisjuustoja vuohen- ja lehmänmaidosta. Nautimme Juustoportin Jalasjärven kahvila-ravintolassa maittavan noutopöytälounaan ja Juustokellari-myymälässä voimme maistella niin uutuuksia kuin klassikoitakin – ja valita suosikkimme kotiinvietäväksi.

Lankatalo Tapion Kauppa

Yli 80 000 kerää yli 800 m2 tiloissa!

Tapion Kauppa on perustettu vuonna 2003 ja sen on erikoistunut käsityölankoihin. Tällä hetkellä hyllyssä onkin yli 80 000 kerää käsityölankoja niin kotimaan kuin ulkomaiden parhailta lankamerkeiltä. Liikeestä löytyy myös varasto kudontalankoja, loimia, kalalankaa, juutti- ja paperinaruja ja nauhoja, huovutusvillaa, hahtuvakiekkoja sekä huovutusneuloja. Matonkuteille löytyy myös oma osasto ja voitpa vielä nappasta mukaan neulepuikot tai koukut niin pääset heti paluumatkalla neulomaan kun mieli tekee ja kädet syyhyää mukavan käsityötäyteisen päivän jälkeen.

Varmista paikkasi matkalle nyt! –

Hintaan sisältyy:

  • Matka Mäkelä Oy:n tilausajokuljetus
  • Myymälä- ja tehdasvierailut
  • Noutopöytälounas
  • Järjestelykulut ja alv

Varaukset:

Varaukset 7.9.2018 mennessä. Matka vaatii toteutuakseen 30 lähtijää. Laskutus sähköpostitse, eräpäivä 2 viikkoa varauksesta tai viimeistään 14.9.2018. Varausmaksu 12 € / paperilasku. Tätä matkaa varten annettuja henkilötietoja siirretään matkan suorittamisen ja varaamisen kannalta oleellisille yhteistyökumppaneille ja viranomaisille sekä EU/ETA -maihin että niiden ulkopuolisille alueille. Tietojen käsittelyssä sovelletaan EU:n tietosuojalain periaatteita. Lisätietoja täältä.

Lue lisää klubistamme, Club Mäkelä, täältä! Liittyminen on helppoa, vaikka saman tien varauksen yhteydessä – ja saat heti ensimmäisen klubietusi – 2 euron alennuksen tästä matkasta!

Varaa matkasi tästä

Jyväskylä-Kauhajoki kuljetus

Poista

Ostosretki matkapaketti

Poista

Club Mäkelä

Poista

Varastossa

Valitse määrä:

Matkustaja 1

This field can't be Empty