Pääsiäisenä Tallinnaan

18.04.2019 - 19.04.2019 | 2 pv

Pääsiäisenä Tallinnaan!!

Yhden yön hotellimatka aina yhtä ihanaan Tallinnaan!

Tallinnassa voit helposti yhdistää nykymaailman mukavuudet, monipuolisen yöelämän ja ylelliset seikkailut rikkaaseen kulttuurielämään ja historialliseen ympäristöön. Varhaisella keskiajalla perustettu Tallinna on nykyisin jännittävä sekoitus uutta ja vanhaa. Nähtävyydet sijaitsevat lähellä toisiaan, joten halutessasi ennätät nähdä paljon ihan vain yhden yön hotellimatkankin aikana.

Vanhakaupunki on ihana kävelykohde itsessään, ja se onkin maailman parhaiten säilyneitä hansakaupunkeja. Alueesta nauttivat yhtä lailla niin paikalliset kuin matkailijatkin. Vanhankaupungin ravintolat, baarit, museot ja galleriat täydentävät hyvin Tallinnaa pitäen kaupungin elinvoimaisena.

Majoitus

Centennial Hotel ****

Neljän tähden Centennial Hotel sijaitsee noin 1,5 km:n kävelymatkan päässä Vanhankaupungin porteilta. Hotellissa on avara vastaanottotila ja kahvila, kodikas ravintola yhdistettynä lounge-alueeseen sekä huonepalvelu. Lisäksi koko hotellissa on nopea, ilmainen WiFi yhteys. Hotellin sisustus on pohjoismaisen raikas, jonka konsepti perustuu Viron tasavallan 100-vuotispäivään, jossa taideteollisuuden avulla kuvataan Eestin historiaa. Centennial hotellin moderni arkkitehtuuri, pohjoismainen raikas sisustus, nykyaikaiset teknologiset ratkaisut sekä design ovat hyviä esimerkkejä Viron kehityksessä vuoden 1991 itsenäisyyden palautumisen jälkeen. Standard-huoneen varustukseen kuuluu TV, puhelin, minibaari, tallelokero, ilmastointi, äänieristetyt ikkunat, kahvin- ja vedenkeittovälineet sekä kylpyhuone ja hiustenkuivain.

Park Inn Radisson Central ***

Hotelli sijaitsee kaupungin keskustassa, vain 500 metriä Vanhastakaupungista. Voit kävellä helposti ostoksille sekä nauttimaan kaupungin tarjonnasta. Hotellin ravintola, Kompassi, tarjoilee niin paikallisia kuin kansainvälisiäkin herkkuja Noin 14 m2 kokoisen standard-huoneen varustukseen kuuluu ilmastointi, TV, työpöytä, kahvin- ja teenkeittomahdollisuus, puhelin, ilmainen WiFi-yhteys sekä kylpyhuone ja hiustenkuivain.

Lähtö

 • 18.-19.4.2019

Matkan hinta

Centennial Hotel ****

 • 145 € / aikuinen / 2 hh
 • 175 € / aikuinen / 1 hh

Park Inn by Radisson Central ***

 • 155 € / aikuinen / 2 hh
 • 185 € / aikuinen / 1 hh

Lisämaksusta (varaukset toimistolta)

 • 26 € / aikuinen / buffet lounas paluumatkalla, etukäteen ostettuna
 • 25 € / aikuinen / oopperalippu

Bussiaikataulu

04:30 Keuruu, linja-autoasema
05:00 Mänttä, linja-autoasema
05:50 Orivesi, Nesteen pysäkki
06:45 Tampere, Lahdesjärven ABC (tauko)

Laiva-aikataulu

To 18.4. 10:30 – 12:30 Helsinki-Tallinna | M/S Megastar
Pe 19.4. 13:30 – 15:30 Tallinna-Helsinki | M/S Megastar

Matkustusasiakirjat

Vaikka matkalla ei Pohjoismaiden kansalaisilta vaadita passia, on kaikkien matkustajien kuitenkin pyydettäessä todistettava henkilöllisyytensä passilla tai poliisiviranomaisen myöntämällä henkilökortilla.

Matkaohjelma

Torstai 18.4.2019

Matkaan lähdetään varhain torstai-aamuna Keuruulta Mäntän, Oriveden ja Tampereen kautta kohti Helsinkiä, jossa siirrymme aamulaivalla Tallinnaan klo 10:30-12:30. Kaikki matkatavarat voit jättää linja-autoon laivamatkan ajaksi. Tallinnaan saavuttuamme bussi ja kuljettaja vie halukkaat ostoksille esim. sataman kauppoihin, kaupungin keskustaan tai uuteen T1-ostoskeskukseeen kaupungin laidalle. Iltapäivällä n. klo 15:00 majoitumme hotelliin ja ilta on vapaata aikaa nauttia kaupungin sykkeestä. Voit lähteä myös lisämaksusta nauttimaan Wolfgang Amadeus Mozartin säveltämästä koomisesta Figaron häät -oopperasta Estonia Teatteriin. Esityksen kesto on n. 3 h 30 min väliajalla. Esityskieli on italia ja tekstitys on sekä viroksi että englanniksi. Teatteri sijaitsee n. 1 km päässä hotelleilta, ja kuljetus oopperaan omatoimisesti. Lippu riviltä 11, hinta 25 eur/kpl.

 

Perjantai 19.4.2019

Perjantaina aamupäivä on vielä aikaa olla Tallinnassa, kunnes n. klo 12:00 kirjaudumme ulos hotelleista ja siirrymme satamaan. Tallinkin Megastar-laiva kuljettaa meidät Helsinkiin klo 13:30 – 15:30 ja kotimatka Keuruulle ajetaan samaa reittiä kuin tullessa.

Huomaathan, että torstaina Tallinnassa on vielä kaupat normaalisti auki, mutta pitkäperjantaina jotkut museot ja virastot saattavat olla suljettuina.

Hintaan sisältyy:

 • Matka Mäkelä Oy:n tilausajokuljetus
 • Tallinkin laivamatkat kansipaikoin
 • 1 yön majoitus valitussa hotellissa
 • Hotelliaamiainen
 • Bussin ja kuljettajan laivaus sekä majoitus
 • Järjestelykulut ja alv

Varaukset:

Viimeistään 13.3.2019 mennessä. Matkaa vaatii toteutuakseen vähintään 30 lähtijää. Laskutus sähköpostilla, eräpäivä 2 viikkoa varauksesta tai viim. 1 kk ennen matkaa. Varausmaksu 12 eur/paperilasku. Tätä matkaa varten annettuja henkilötietoja siirretään matkan suorittamisen ja varaamisen kannalta oleellisille yhteistyökumppaneille ja viranomaisille sekä EU/ETA -maihin että niiden ulkopuolisille alueille. Tietojen käsittelyssä sovelletaan EU:n tietosuojalain periaatteita. Lisätietoja täältä.

Lue lisää klubistamme, Club Mäkelä, täältä! Liittyminen on helppoa, vaikka saman tien varauksen yhteydessä – ja saat heti ensimmäisen klubietusi – 2 euron alennuksen tästä matkasta!

Varaa matkasi tästä

Club Mäkelä

Poista

Pääsiäinen Keuruu-Tallinna

Poista

Pääsiäinen Tallinna majoitus

Poista

Varastossa

Valitse määrä:

Matkustaja 1

Anna matkustajan nimi.
Anna matkustajan syntymäaika.