Ruskamatka Hossaan

11.09.2018 - 15.09.2018 | 5 pv

Lähde kanssamme Hossan kansallispuistoon!

Hossan idyllinen seutu tarjoaa matkalaiselle fantastisia mahdollisuuksia. Se on todellinen kirkasvetisten järvien ja jokien reunustama patikointipaikka. Sen laaksoinen ja vaihteleva maisema on ainutlaatuinen Suomessa. Näihin luonnonpuitteisiin ovat jättäneet jälkensä jääkausi ja esihistoria. Hossan alueen nähtävyyksiin kuuluvat mm. Värikallio, Julma-Ölkky, Muikkupuro, Raatteen Portti sekä Luontokeskus. Värikallion iäksi on arvioitu 3500-4500 vuotta, ja sen kallioseinämästä on tunnistettavissa yli 60 kuviota. Julma-Ölkky taas on Suomen suurin kanjonijärvi. Rotkolaaksoon muodostuneesta järvestä nousevat kallioseinämät jopa 50 metrin korkeuteen. Sen jykevyyden näkee parhaiten vesiltä katsottuna Muikkupuron varrelta voit löytää yhden Hossan kansallispuiston viehättävimmän nuotiopaikan.

Näissä epätavallisissa puitteissa suurten maisemien ystävät ovat ihastuksissaan. Löydä ja oleskele “suomalaisittain”. Sinulla on mahdollisuus lukemattomiin aktiviteetteihin: kesällä Hossa on unelmapaikka patikointiin – merkittyjä reittejä on yli 100 km. Voit harrastaa myös koskenlaskua ja uintia kirkkaissa vesissä – tai maastopyöräilyä metsässä. Seutu on tunnettu metsästys- ja kalastuspaikka – kalastajan paratiisi. Kalastus- ja metsästyslupia myydään hotellin vastaanotossa, samoin kalastustarvikkeita.

Hossan Lomakeskus

Hossan Lomakeskus sijaitsee aivan Hossan kansallispuiston sydämessä ja suojellun järven rannalla, joten pääset suoraan pihapiiristä nauttimaan kansallispuiston tarjonnasta. Lomakeskuksessa on yhteensä 26 huonetta ja kaksi saunaa, sekä pohjoismaiseen tyyliin rakennettuja hirsimökkejä. Paikan päältä voi vuokrata kanootteja, polkupyöriä tai mönkijöitä. Nautimme päivittäin buffetaamiaisen sekä päivällisen Lomakeskuksen kodikkaassa ravintolassa. Lomakeskuksen 20 m2 huoneissa on oma sisäänkäynti. Huonevarustukseen kuuluu mm. kylpyhuone/Wc, hiustenkuivaaja, kirjoituspöytä, lämmitys ja vaatekaappi.

Matkan hinta

  • 398 € / hlö / 2 hh
  • 538 € / hlö / 1 hh

Bussiaikataulu

07:30 Mänttä, linja-autoasema
08:00 Keuruu, linja-autoasema
08:20 Multia, linja-autoasema
08:45 Petäjävesi, VT18 pysäkki
09.30 Jyväskylä, Harjukadun tilausajolaituri
14:00 Kajaani, Wanha kerho, lounastauko
n. 17:30 Majoittuminen Hossan Lomakeskukseen

Matkaohjelma

Tiistai 11.9.2018

Lähdemme Mäntästä klo 07:30 Keuruun, Multian, Petäjäveden ja Jyväskylän kautta kohti Hossaa. Matkalla pidämme taukoja, mukaan lukien matkan hintaan sisältyvän lounastauon Kajaanissa. Majoittumaan Hossan Lomakeskukseen, aivan kansallispuiston sydämeen pääsemme noin klo 17:30, jonka jälkeen nautimme päivällisen Lomakeskuksessa sekä rauhoitumme ruskaloman viettoon.

Keskiviikko 12.9.2018 – Perjantai 14.9.2018

Vapaata aikaa nauttia Hossan kansallispuiston lumoavista maisemista ja retkeilyreiteistä. Aamiaiset ja päivälliset Lomakeskuksessa kaikkina päivinä.

Lauantai 15.9.2018

Aamiainen Lomakeskuksessa, ja uloskirjaus sekä auton pakkaus, jonka jälkeen lähdemme kotimatkalle. Paluumatkalla pysähdytään lounaalle Lapinlahdelle, Matin ja Liisan asemalle. Illansuussa saavutaan takaisin kotikonnuille.

Varmista paikkasi matkalle nyt! –

Hintaan sisältyy:

  • Matka Mäkelä Oy:n tilausajokuljetus
  • Lounas meno- ja paluumatkan aikana
  • 4 yön majoitus Hossan Lomakeskuksessa kahden tai yhden hengen huoneessa
  • Aamiaiset ja päivälliset lomakeskuksen ravintolassa
  • Järjestelykulut ja alv

Varaukset:

Matka on loppuunmyyty! Kysy peruutuspaikkoja toimistoltamme puh. 0207-438 310 tai matka.makela@matkamakela.fi. Tätä matkaa varten annettuja henkilötietoja siirretään matkan suorittamisen ja varaamisen kannalta oleellisille yhteistyökumppaneille ja viranomaisille sekä EU/ETA -maihin että niiden ulkopuolisille alueille. Tietojen käsittelyssä sovelletaan EU:n tietosuojalain periaatteita. Lisätietoja täältä.

Varaa matkasi tästä

Mänttä-Hossa kuljetus

Poista

Matkapaketti Hossaan

Poista

Varasto loppu

Valitse määrä:

Matkustaja 1

This field can't be Empty