Ruskamatka Kolille

12.10.2017 - 15.10.2017 | 4 pv

Kolin ja sen upea kansallispuisto

Pääset hotellista helposti oman mielesi mukaan nauttimaan Kolin lumosta, avarasta ja upeasta maisemasta jylhien vaarojen laella. Lieksan, Joensuun ja Kontiolahden kuntien alueelle ulottuva kansallispuisto tarjoaa kävijöille paitsi unohtumattoman värikkään ruskamaiseman myös haastavia kallioita, korkeita vaaroja, kuusimetsiä ja lehtoja. Maisemaa leimaavat myös Pielisille avautuvat järvimaisemat

Kolin kansallispuistossa onkin hyvät merkityt reitit niin päiväretkille kuin pidemmillekin vaelluksille. Merkittyjä kävelyreittejä on noin 80 km. Vaihtoehtoja on eri tasoisia, kuten esimerkiksi 2,5 km:n pituinen Kasken kierros, joka sopii vaikka perheille, tai kokeneemmille retkeilijöille sopiva 30-61 km:n Herajärven kierros. Kansallispuistoon voi tutustua myös useilla luontopoluilla.

Break Sokos Hotel Koli – elämyshotelli kansallismaisemassa

Hotelli sijaitsee 75 km päässä Joensuusta, ihan Kolin huippujen äärellä, joten hotellista on helppo tehdä päiväretkiä kansallispuiston maisemiin. Hotellin ravintola, kahvila- ja kokoustilat on uusittu kokonaan vuonna 2012, ja hotellin alakerrassa sijaitsee uusi ja uniikki Koli Relax Spa hemmottelu- ja maisemakylpylä. Kylpylässä voitkin rentoutua saunassa, porealtaassa tai vaikka paljussa tähtitaivaan alla vietettyäsi päivän nauttien ruskasta luonnossa vaellellen. Kylpylästä avautuu käsinkosketeltava maisema Pieliselle. Huonehintaan sisältyy iltasaunat klo 16-21, mutta kylpylälippu on ostettava erikseen hotellissa.

Standard huoneen varustukseen kuuluu parkettilattia, kuivauspatteri, 32″ taulu-TV, kylpytakit ja -tossut, kahvin ja teen keittovälineet sekä silitysrauta ja -lauta. Käytettävissä on myös huonekohtainen välinevarasto.

Matkan hinta

  • 315 € / hlö

Bussiaikataulu

08:10 Multia, linja-autoasema
08:30 Keuruu, linja-autoasema
08:50 Petäjävesi, Kyläsepän pysäkki
09:30 Jyväskylä, Harjukadun tilausajolaituri
12.00 Tauko Kuopion torilla
n. 15:00 Majoittuminen hotelliin

Matkaohjelma

Torstai 12.10.2017

Lähdemme Multialta aamulla Keuruun, Petäjäveden ja Jyväskylän kautta ensin Kuopioon, jossa pysähdymme kahville sekä pidämme pienen tauon Kuopion torilla. Tästä jatkamme kohti Kolia, jonne majoitumme Sokos Hotelliin n. klo 15:30. Ilta on vapaata aikaa nauttia Kolin maisemista. Päivällinen hotellilla.

Perjantai – Lauantai 13.-14.10.2017

Vapaata aikaa nauttia Kolin kansallispuiston maisemista ja retkeilyreiteistä. Päivällinen hotellilla molempina iltoina.

Sunnuntai 15.10.2017

Aamiainen hotellilla, ja uloskirjaus sekä auton pakkaus, jonka jälkeen lähdemme takaisin kotimatkalle. Paluumatka ajetaan Varkauden kautta – ja siellä pysähdytään kahville, ennen kuin palataan takaisin Keski-Suomeen.

 

Varmista paikkasi matkalle nyt! –

Hintaan sisältyy:

  • Matka Mäkelä Oy:n tilausajokuljetus
  • Kahvit meno- ja paluumatkalla
  • 3 yön hotellimajoitus Break Sokos Hotel Kolissa
  • Hotelliaamiainen
  • Päivälliset hotellissa
  • Iltasauna klo 16:00 – 21:00
  • Järjestelykulut ja alv

*Lisämaksusta yhden hengen huone 75 eur/3 yötä.

Varaukset:

31.8.2017 mennessä. Matka vaatii toteutuakseen minimilähtijämäärän. Laskutus sähköpostitse, eräpäivä 2 viikkoa varauksesta tai viimeistään 1 kk ennen matkaa. Varausmaksu 12 € / paperilasku.

Varaa matkasi tästä

Keuruu - Koli tilausajokuljetus

Poista

Keuruu Koli palvelut

Poista

Valitse määrä:

Matkustaja 1

This field can't be Empty