Ruskamatka Luostolle

09.09.2019 - 14.09.2019 | 6 pv

Ruskamatka Luostolle

Pyhä-Luoston kansallispuistossa on monipuoliset patikointi- ja retkeilyreitit

Pyhä-Luoston opastuspiste palvelee hotellimme aulassa – sieltä saat vinkkejä ja neuvoja sinulle sopivia reittejä varten. Merkittyjä patikointireittejä on yhteensä noin 100 km:n verran, ja ne soveltuvat erinomaisesti sekä lyhyemmille muutaman tunnin kävelyretkille, kuin päivien mittaisille patikoinneillekin. Merkittyjä reittejä on useita, 4 km:n Ukko-Luoston huipusta n. 35 km:n Pyhä-Luoston retkeilyreittiin. Vaatimustaso vaihtelee helpoista keskivaativiin ja vaativiin reitteihin.

Reittien aikana maisemat vaihtelevat jylhistä kuruista ja keroista lehtomaisiin puronvarsiin ja aapasoilta karuihin tuntureihin. Kiipeät kerolle, katsot kuruun – matsäsaamelaisten pyhät paikat ovat aivan lähellä. Saamelaisten muinaiset palvontapaikat uljaassa ympäristössään puhuvat luonnon ja kiireettömän elämänrytmin puolesta. Ja miljardien vuosien takaiset geologiset tapahtumat ovat helposti havaittavissa laittaen arjen kiireet uusiin mittasuhteisiin.

Pyhä-Luoston luontokeskus Naava on avoinna vuoden jokaisena päivänä. Sen elämyksellinen näyttely kertoo tunturialueen synnyinhistorian ja esitettelee alueen geologiaa käsin kosketeltavasti. Näyttely on maksuton.

Majoitus

Lapland Hotels Luostotunturi

Kauniin luonnon  keskellä vietetään aktiivista liikuntalomaa tai todellista lepolomaa. Pyhä-Luoston kansallispuiston kiehtovat liikuntamaastot starttaavat heti hotellin kynnykseltä.

Lapland Hotels Luostotunturi tarjoaa monipuolisia liikunta-aktiviteetteja ja laadukkaita ohjelmapalveluita sympaattisessa Luoston kelokylässä. Ametistikylpylä on kuin keidas keskellä tunturikylää, joka tarjoaa viihtyisän majoituksen, Ametistikylpylän hemmotteluhoitoineen ja langattoman nettiyhteyden unohtamatta monipuolista ravintolamaailmaa.

Hotelli tarjoaa siis ulkona rentoutumisen lisäksi myös kylpyläpalveluja sekä iltaohjelmaa sitä kaipaaville. Luoston artistikattauksessa näkyykin syksyn väriloisto, kun lavalle nousevat artistit vievät patikoijat kohti parkettia. Yökerho Karhussa puolestaan pääset nauttimaan karaokesta ja artisti-iltoina juhlat jatkuvat halutessasi pikkutunneille saakka!

Standard kahden hengen huoneet sijaitsevat hotellin päärakennuksessa. Huonevarustukseen kuuluu mm. sohva, hiustenkuivaaja, langaton internet-yhteys, minibaari, suihku, TV sekä vaatteiden kuivauskaappi. Kaikki huoneet ovat savuttomia, mutta niissä on kokolattiamatot. Huonehintaan sisältyy myös Ametistikylpylän käyttö sen aukioloaikoina

Ahvenlammen kävelyretki ti 10.9. Aamiaisen jälkeen lähdemme hotellin aulasta yhdessä kävelyretkelle. Kävelemme laavulle hotellin läheisyydessä sijaitsevan Ahvenlammen ympäri, jolloin matkaa kertyy noin 2,5 km. Laavulla nautitaan nuotiokahvit – ja suunnitellaan tulevia retkipäiviämme.

Hinta

  • 560 € / hlö / 2hh, sis. hotelliaamiainen
  • 645 € / hlö / 2hh, puolihoito ja retkieväät

Lisämaksusta

  • 180 € / 6 yötä / yhden hengen huone

Bussiaikataulu

06:00 Keuruu, linja-autoasema
06:20 Multia, linja-autoasema
06:45 Petäjävesi, VT18 pysäkki
07:20 Jyväskylä, Harjukadun tilausajolaituri
07:50 ABC Hirvaskangas
08:40 ABC Viitasaari
10:15 ABC Pyhäjärvi
n. 18:00 Majoittuminen Luostolle

Matkaohjelma

Maanantai 9.9.2019

Lähdemme Keuruulta klo 06 Multian, Petäjäveden, Jyväskylän, Äänekosken ja Viitasaaren kautta kohti Luostoa. Matkalla pidämme taukoja ja majoittumaan Luoston ametistikylpylähotelliin pääsemme n. klo 18:30, jonka jälkeen rauhoitumme ruskaloman viettoon.

Tiistai – Perjantai 10.- 13.9.2019

Vapaata aikaa nauttia Luoston kansallispuiston lumoavista maisemista ja retkeilyreiteistä. Tiistaina yhteinen kävelyretki Ahvenlammelle. Retkipäivillesi voit varata etukäteen retkieväät, jotka pitävät sinut iskussa koko päivän. Ulkona vietetyn päivän jälkeen onkin sitten ihana nauttia Ametistikylpylän kuohuista.

Lauantai 14.9.2018

Hotelliaamiaisen jälkeen on aika lähteä kotimatkalle. Paluumatka ajellaan samaa reittiä kuin tullessa ja matkalla pidetään taukoja tarpeen mukaan.

Varmista paikkasi matkalle nyt! –

Hintaan sisältyy:

  • Matka Mäkelä Oy:n tilausajokuljetus
  • 5 yön majoitus kylpylähotellissa
  • hotelliaamiaiset *) tai puolihoito ja retkieväät, valintasi mukaan
  • Ahvenlammen kävelyretki ja nuotiokahvit
  • Järjestelykulut ja alv

*) Pelkän aamiaisen sisältäviin matkoihin retkieväät mahdollista saada lisämaksusta 8 eur/päivä.

Varaukset:

1 x naispaikka ja 1 x 2hh vapaana – varaukset toimistoltamme 0207 438 310 tai matka.makela@matkamakela.fi! Laskutus sähköpostilla, eräpäivä 9.8.2019.

Tätä matkaa varten annettuja henkilötietoja siirretään matkan suorittamisen ja varaamisen kannalta oleellisille yhteistyökumppaneille ja viranomaisille sekä EU/ETA -maihin että niiden ulkopuolisille alueille. Tietojen käsittelyssä sovelletaan EU:n tietosuojalain periaatteita. Lisätietoja täältä.

Varaa matkasi tästä

Ruskamatka Keuruu-Luosto kuljetus

Poista

Ruskamatka Luosto majoitus

Poista

Club Mäkelä

Poista

Varasto loppu

Valitse määrä:

Matkustaja 1

Anna matkustajan nimi.
Anna matkustajan syntymäaika.