Saarenmaa

01.07.2019 - 04.07.2019 | 4 pv

Saarenmaa 4 pv

Kappale kauneinta Viroa! 

Lähdemme matkaan Jyväskylästä Keuruun kautta kohti Helsinkiä, josta siirrymme aamulaivalla Tallinnaan. Laivalla voit nauttia myöhäisen buffet-aamiaisen ennen kuin siirrymme jälleen tuttuun linja-autoon ja ajamme Virtsun satamaan ja siirrymme Saarenmaalle. Kuressaareen, Spa Hotel Mereen majoitumme n. klo 18:00.

Seuraavan päivänä lähdemme kokopäiväretkelle ryhmän omalla bussilla, suomenkielisen paikallisoppaan johdolla. Retken aikana Saarenmaa tulee meille hyvin tutuksi, kun näemme mm. Kaalin kraaterin, Anglan tuulimyllykukkulan, Karjan kirkon, Pangan rantajyrkänteen sekä tutustumme GoodKarman idylliseen maalaistalomiljööseen ja saippuan valmistukseen. Retken aikana nautitaan kevyt lounas ja noin klo 15:30 palaamme takaisin hotellille. Ilta ja seuraava päivä on vapaata aikaa nauttia Kuressaaren ja hotellin tarjonnasta. Voit myös lähteä matkanjohtajan johdolla tutustumaan Kuressaareen jalan ja vierailla Piispanlinnassa (sis.pääsy 8 eur). Lisäksi viimeisenä iltana lähdemme halukkaiden kanssa yhteiselle illalliselle. Paikalliseen tyyliin nautimme alkuruoaksi savustettua kalaa, salaattia ja Veskin hiivaleipää. Pääruokana meille tarjoillaan siankylkeä, peruna-ryynipuuroa, kurpitsasalaattia ja sinappikastiketta. Ruokailun kruunaa talkkunahyytelö ja kirsikkakiisseli kahvin kera. Ruokailu lisämaksusta 32 eur.

Torstaina lähdemme aamiaisen jälkeen kotimatkalle samaa reittiä kuin tullessa. Tallinnasta siirrymme Helsinkiin klo 13:30 – 15:30 ja Jyväskylään saavutaan n.klo 21:00.

Spa Hotel Rüütli

Rüütli sijaitsee Kuressaaren keskiaikaisen linnan, puiston ja rantapromenadin läheisyydessä. Hotelli on valmistunut v. 2002 ja siinä on 3 kerrosta sekä 91 huonetta. Hotellissa on lasten leikkihuone. Hotelli on muutoin savuton, mutta parvekkeilla voi tupakoida. Huoneissa ei ole ilmastointia.

Vesikeskuksessa on 25 metriä pitkä 4-ratainen uima-allas, 52 metriä pitkä vesiliukumäki, lasten allas ja poreallas sekä löylysauna. Aukioloajat: ma-su klo 7.00-21.00 (Suljettuna joka kuukauden ensimmäisenä keskiviikkona huoltotoimenpiteiden vuoksi klo 16.00 saakka) Hoito-osasto sijaitsee 2.kerroksessa.

 • Piispanlinnaan n. 500 m
 • Uimarannalle n. 500 m
 • Raatihuoneelle n. 800 m

Nais- tai miespaikkavaraus

Meidän kauttamme voit myös varata matkasi nais- tai miespaikalla, mutta varaukset ovat alustavia! Varausta tehdessäsi valitse maksuvaihtoehdoksi lasku, sillä matkasi on lopullisesti vahvistettu vasta, kun vahvistamme, että huonetoveri on löytynyt. Mikäli huonetoveria ei löydy, niin otamme sinuun yhteyttä viimeistään kuukautta ennen matkaa.

Kuressaare, Saarenmaa

Viron suurimman saaren Saarenmaan pääkaupunki. Saarenmaan eteläosassa sijaitsevassa kaupungissa voit viettää perinteistä kylpylälomaa tai muuten vain nauttia saaren kauniista luonnosta. Monet matkustajat ovat haltioituneet saaristolaiskulttuurille ominaisesta rauhallisesta elämäntyylistä ja useiden mielestä Kuressaare onkin Viron mukavin kaupunki!

Tallinnasta Kuressaareen on n. 200 km, ja matka taittuu niin bussin kuin lautankin kyydissä. Kaupunki on Viron vanhin kylpyläkaupunki, ja sieltä löytyy edelleenkin yksi kylpyläpaikka kymmentä asukasta kohti! Kylpylöiden lisäksi vanhakaupunki ja sen arkkitehtuuri, kahvilat ja galleriat viehättävät kävelijää.

Lähtö

 • 1.-4.7.2019

Hinta:

 • 335 / hlö / 2hh
 • 410 / hlö / 1hh

Bussiaikataulu *

03:40 Jyväskylä, Harjukadun tilausajolaituri
04:10 Petäjävesi, Kyläsepän pysäkki
04:40 Keuruu, linja-autoasema
05:10 Mänttä, linja-autoasema
05:20 Vilppula, kunnantalo
05:55 Orivesi, Nesteen pysäkki
07:15 Tampere, ABC Lahdesjärvi (tauko)
* Paikkakunnalla poiketaan, mikäli sieltä on lähtijöitä.

Laiva-aikataulu

Ma 1.7. Helsinki klo 10:30 – Tallinna klo 12:30 / M/S Megastar
To 4.7. Tallinna klo 13:30 – Helsinki klo 15:30 / M/S Megastar
Muistathan ottaa matkalle mukaan passin tai poliisiviranomaisen myöntämän henkilökortin –
vaikka niitä ei satamassa tarkisteta, pyydettäessä ne on pystyttävä näyttämään!

Varmista paikkasi matkalle nyt! –

Lähtöpäivä:

 • 1.7.2019

Hintaan sisältyy:

 • Matka Mäkelä Oy:n tilausajokuljetus
 • Tallinkin laivamatkat kansipaikoin
 • Hotelliaamiaiset
 • Kokopäiväretki sis.lounas
 • Matka Mäkelän matkanjohtajan palvelut
 • Järjestelykulut ja alv

Varaukset:

Matka on loppuunmyyty – kysy mahdollisia lisä- tai peruutuspaikkoja toimistoltamme. Laskutus sähköpostitse, eräpäivä 2 viikkoa ennen matkaa.

Tätä matkaa varten annettuja henkilötietoja siirretään matkan suorittamisen ja varaamisen kannalta oleellisille yhteistyökumppaneille ja viranomaisille sekä EU/ETA -maihin että niiden ulkopuolisille alueille. Tietojen käsittelyssä sovelletaan EU:n tietosuojalain periaatteita. Lisätietoja täältä.

Lue lisää klubistamme, Club Mäkelä, täältä! Liittyminen on helppoa, vaikka saman tien varauksen yhteydessä – ja saat heti ensimmäisen klubietusi – 2 euron alennuksen tästä matkasta!

Varaa matkasi tästä

Saarenmaa kuljetus

Poista

Saarenmaa majoitus

Poista

Club Mäkelä

Poista

Varasto loppu

Valitse määrä:

Matkustaja 1

Anna matkustajan nimi.
Anna matkustajan syntymäaika.