Oopperajuhlamatka Savonlinnaan

21.07.2017 - 22.07.2017 | 1 pv

Savonlinnan Oopperajuhlat – Ryöstö Seraljista

Koe Savonlinnaan Oopperajuhlat kätevästi ryhmämatkalla Keski-Suomesta yhden päivän aikana! 

Lähdemme oopperamatkalle kätevästi linja-autolla Keuruulta pysähtyen matkalla Petäjävedellä ja Jyväskylässä ottaen kyytiin muitakin oopperan ystäviä. Rantasalmella, Järvisydämessä nautimme Piian pitopöydän antimista, ja tällä kertaa pöytä onkin katettuna meille tilaan, johon ei ole rappusia tai muuten vaikeaa kulkua.

Savonlinnaan saavuttuamme on meillä noin tunti aikaa ennen kuin näytös alkaa Olavinlinnassa. Halutessasi voit nauttia kahvit tai muita virvokkeita idyllisen Savonlinnan rantamaisemissa, Saimaan äärellä, tai vaikka jo suunnata saman tien Olavinlinnaan. Paikat on varattu B-katsomosta, riveiltä 11-17, joten sieltä ehtii hyvin käydä nauttimassa kahvit väliajalla sekä käydä naisten- tai miestenhuoneen puolella. Virallista pukeutumiskoodia ei Oopperajuhlille ole, ja sääolosuhteet kannattaakin ottaa huomioon, sillä vaikka katsomo on katettu, tuuli siellä silti käy ja Suomessahan se voi ajoittain olla viileä. Pukeutumisessa kannattaa huomioida myös mukavat kengät, sillä Olavinlinnan ihan oven eteen ei pääse linja-autolla.

Sadunhohtoinen uutuustuotanto Oopperajuhlilla!

Espanjalainen Belmonte lähtee pelastamaan orjaksi myytyä rakastettuaan Konstanzea ja palvelijoitaan pašša Selimin haaremista. Ylivartija Osmin estää kuitenkin yritykset ja pitää silmällä myös isäntäänsä Selimiä, joka on omaksunut aivan liikaa eurooppalaisten epäilyttäviä tapoja. ”Ryöstöretkestä” Turkkiin syntyy lopulta melkoinen tunteiden labyrintti, jossa pelissä ovat intohimo ja rakkaus.

Mozart todisti jo aikoinaan, että kulttuurien yhteentörmäyksessä musiikki on voittaja. Ryöstö Seraljista -oopperassa hän yhdisteli taitavasti turkkilaista soitinperinnettä saksalaiseen laulunäytelmään ja loi samalla läpimurtoteoksensa, täysipainoisen saksankielisen oopperan. Teos sopii koko perheelle.

Esityskieli: saksa
Tekstitys: suomi ja englanti
Kesto: n. 3 tuntia väliajalla

Matkan hinta

  • 229 € / hlö- Katariina Lahti

Bussiaikataulu

11:30 Keuruu, linja-autoasema
11:50 Petäjävesi, Kyläsepän pysäkki
12:30 Jyväskylä, Harjukadun tilausajolaituri
15:00 Rantasalmi, Järvisydän
18:00 Saavutaan Savonlinnaan
19:00 Ooppera alkaa
22:00 Paluulähtö näytöksen päätyttyä
n. 02:30 Ollaan takaisin Keuruulla

Varmista paikkasi matkalle nyt! –

Hintaan sisältyy:

  • Matka Mäkelä Oy:n tilausajokuljetus
  • Piian pitopöytä Järvisydämessä
  • Oopperalippu B-katsomosta (riveiltä 11-17)
  • Järjestelykulut ja alv.

Varaukset:

Matka toteutuu! Varaukset tällä hetkellä ainoastaan sähköpostitse matka.makela@matkamakela.fi tai puhelimitse 0207 438 310. Toimistomaksu 12 € / paperivaraus.

Varaa matkasi tästä

Keuruu - Savonlinna - oopperajuhlat

Poista

Savonlinnan oopperajuhlat -palvelut

Poista

Varasto loppu

Valitse määrä:

Matkustaja 1

This field can't be Empty