The Sound of Music

09.02.2019 - 09.02.2019 | 1 pv

The Sound of Music -musikaali Lahden Kaupunginteatterissa

Iki-ihana Broadway-musikaali elämänilosta, luottamuksen voittamisesta ja kyvystä rakastaa!

Nuori nunnakokelas Maria on luonnonlapsi. Vuorilla kasvaneen orpotytön lohtuna on aina ollut laulu ja musiikki, eivätkä hänen rallatuksensa ilahduta luostarin tiukkapipoisimpia nunnia. Niinpä Maria lähetetään kotiopettajaksi leskeksi jääneen kapteeni Georg von Trappin seitsenlapsiseen perheeseen. Vaimonsa kuolemasta aiheutuneeseen suruun sulkeutunut kapteeni ei pysty suomaan lapsilleen hellyyttä eikä huomiota, joten Maria tarttuu työhönsä koko sydämellään ja tuo musiikin ilon takaisin lasten elämään. Lapset ihastuvat vekkuliin Mariaan, mutta hänen työpestinsä on jäämässä lyhyeksi, sillä kapteeni von Trapp on menossa pian uusiin naimisiin paronitar neiti Scräderin kanssa…

Musikaalia siivittää tunnetut sävelmät, jotka ovat kiehtoneet katsojia sukupolvelta toiselle. Esityksessä kuullaan tuttuja lauluja kuten Kun vuorelle käyn, Mikä vois olla sen mukavampaa, Do-Re-Mi ja Edelweiss.

Rooleissa:
Tomi Enbuska, Jori Halttunen, Laura Huhtamaa, Anni Kajos (vier.), Eeva-Kirsti Komulainen, Roosa Lehtinen (Tamk), Marko Nurmi, Mikko Pörhölä, Ulla Raiskio (vier.), Aarre Reijula, Timo Välisaari sekä
Samuel Aaltonen, Anna Helemaa-Hollo, Kristiina Lanki, Tiina Leinonen, Outi Leppänen, Anne Majaniemi, Eemeli Miettinen, Riikka Mäkelä, Eevaliisa Tapaninen.

Lapsirooleissa:
Topi Eskolainen / Daniel Ivanov, Henna Määttänen / Eedit Taipale, Evert Mäki/ Pietari Puska, Ella Koski/ Inka Laukkanen, Jessica Lajunen/ Edith Mäki ja Leea Mäki/ Aini Ryymin

Matkan hinta

  • 99 € / hlö

Bussiaikataulu *

09:00 Keuruu, linja-autoasema
09:30 Petäjävesi, Kyläsepän pysäkki
10:00 Jyväskylä, Harjukadun tilausajolaituri
12:30 Saavutaan teatterille
13:00 Esitys alkaa
n. 15:45 paluulähtö esityksen päätyttyä

* paikkakunnalla poiketaan, mikäli sieltä on etukäteen ilmoittautuneita lähtijöitä.

Näytelmästä kirjoitettua:

VANHA KLASSIKKO TÄYTTI ODOTUKSET. Laulavat lapset ovat parasta Lahden kaupunginteatterin Sound of Music -musikaalissa. Etelä-Suomen Sanomat. Ilkka Kuosmanen.

VISUAALINEN TÄYTEKAKKU JA MUSIIKILLINEN TÄYSOSUMA. Produktion kuningatar on nyt eittämättä lavastaja Minna Välimäki. Hän luo meille sellaisen visuaalisen interiöörin, jossa on loistoa, värejä, tilaa, mahtavia muuttuvia rakennelmia ja henkeäsalpaavia alppimaisemia Itävallasta. Me katsojat pääsimme taas ainutlaatuiselle matkalle Trappin perheen sielunmaisemaan. Herkistelimme kyyneltakuulla, rakastimme aitoa rakkautta, vihasimme natseja ja jumaloimme pientä Gretliä. Uusi Lahti. Juhani Melanen.

Katsojakommentteja:

Todella viihdyttävä esitys ja mukaansa tempaava.
Hieno esitys tänään teatterilla. Pieni miinus siitä, että rivillä 3 (eli ensimmäinen käytössä ollut) tuli soitto niin kovana, että laulajien äänet – ja sanat – tuppasivat häviämään. Ehkä tätä vielä jotenkin säädettävissä??? Tosin tarina minulle niin tuttu, että seuraaminen oli helppoa. Ja esitys oli uskollinen elokuvaversiolle, kiitos siitä. Abbedissa ja pienimmät lapset varastivat shown:-)
Näytöksen alussa kaunis vuoristomaisema… Olisipa näytöksen loppukin ollut yhtä hurmaava maiseman suhteen. Kauniit lavastukset ja hyvät laulajat jäivät mieleen. Lapsinäyttelijät reippaita ja osaavia.

Varmista paikkasi matkalle nyt! –

Hintaan sisältyy:

  • Matka Mäkelä Oy:n tilausajokuljetus
  • Teatterilippu
  • Väliaikakahvit
  • Järjestelykulut ja alv.

Varaukset:

10.1.2019 mennessä. Matka vaatii toteutuakseen väh. 20 matkustajaa. Laskutus sähköpostitse, eräpäivä 2 viikkoa varauksesta tai viimeistään 11.1.2019. Varausmaksu 12 € / paperilasku. Tätä matkaa varten annettuja henkilötietoja siirretään matkan suorittamisen ja varaamisen kannalta oleellisille yhteistyökumppaneille ja viranomaisille sekä EU/ETA -maihin että niiden ulkopuolisille alueille. Tietojen käsittelyssä sovelletaan EU:n tietosuojalain periaatteita. Lisätietoja täältä.

Lue lisää klubistamme, Club Mäkelä, täältä! Liittyminen on helppoa, vaikka saman tien varauksen yhteydessä – ja saat heti ensimmäisen klubietusi – 2 euron alennuksen tästä matkasta!

Varaa matkasi tästä

Club Mäkelä

Poista

The sound of music kuljetus Keuruu-Lahti

Poista

Sound of music teatteripaketti

Poista

Varastossa

Valitse määrä:

Matkustaja 1

This field can't be Empty