Hotellimatka Tallinnaan

07.10.2019 - 08.10.2019 | 2 pv

Syksyinen hotellimatka Tallinnaan 7.-8.10.2019

Tallinna – monipuolinen kaupunkikohde lyhyen matkan päässä! Matka toteutuu! Jos lähtijämäärä nousee 30:een, palautamme kaikille lähtijöille matkan hinnasta 30 euroa takaisin eli 159 euroa onkin 129 euroa!

Tallinnassa voit helposti yhdistää nykymaailman mukavuudet, monipuolisen yöelämän ja ylelliset seikkailut rikkaaseen kulttuurielämään ja historialliseen ympäristöön. Varhaisella keskiajalla perustettu Tallinna on nykyisin jännittävä sekoitus uutta ja vanhaa. Nähtävyydet sijaitsevat lähellä toisiaan, joten halutessasi ennätät nähdä paljon ihan vain yhden viikonlopun aikana. Vanhakaupunki on ihana kävelykohde itsessään, ja se onkin maailman parhaiten säilyneitä hansakaupunkeja. Alueesta nauttivat yhtälailla niin paikalliset kuin matkailijatkin. Vanhankaupungin ravintolat, baarit, museot ja galleriat täydentävät hyvin Tallinnaa pitäen kaupungin elinvoimaisena.

Majoitus

Tallink City Hotel****

Tallink City -hotelli sijaitsee aivan Tallinnan ytimessä, keskellä vilkkainta keskustaa, mutta vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä Vanhastakaupungista. Hotellissa on Sume á la carte -ravintola, Piano-aulabaari sekä pikkutunneille saakka auki oleva Cellar-yökerho.

Viihtyisät 14 m2 standard-huoneet ovat pohjoismaiseen tyyliin sisustettuja, joista on näkymä joko sisäpihalle tai kadulle päin. Huonevarustukseen kuuluu minibaari, työpöytä, ilmainen Wi-Fi, tallelokero, ilmastointilaite, puhelin, TV, vaatekaappi, suihkulla varustettu kylpyhuone ja hiustenkuivaaja.

Matkustusasiakirjat

Vaikka matkalla ei Pohjoismaiden kansalaisilta vaadita passia, on kaikkien matkustajien kuitenkin pyydettäessä todistettava henkilöllisyytensä passilla tai poliisiviranomaisen myöntämällä henkilökortilla.

Lähtö

 • 7.-8.10.2019 | ma-ti

Matkan hinta

 • 129 € / hlö / 2hh, standard *), edellyttäen 30 lähtijää
 • 159 € / hlö / 1hh, standard *), edellyttäen 30 lähtijää
  *) Matkan hinta riippuu lähtijöiden määrästä – mikäli lähtijämäärä jää alle 30:n, mutta lähtijöitä on vähintään 20, matkan hinta kahden hengen huoneessa on 159 eur/hlö ja yhden hengen huoneessa 189 eur/hlö.

Bussiaikataulu *

07:30 Multia, linja-autoasema
08:00 Keuruu, linja-autoasema
12:30 Helsinki, Länsisatama
* paikkakunnalla poiketaan, mikäli sieltä on lähtijöitä.

Laiva-aikataulu

Ma 7.10. 13:30-15:30 Helsinki – Tallinna | M/S Star
Ti 8.10. 13:30-15:30 Tallinna – Helsinki | M/S Megastar

Matkaohjelma

Maanantai 7.10.

Matkaan lähdetään Multialta ja Keuruulta maanantaiaamuna ja ajelemme Tampereen ja Hämeenlinnan kautta Helsinkiin. Tallinnaan siirrymme Tallink Star-laivalla klo 13:30-15:30, jonka jälkeen majoitumme aivan keskustassa sijaitsevaan Tallink City hotelliin. Ilta on vapaata aikaa nauttia kaupungin sykkeestä.

Tiistai 8.10.

Hotelliaamiainen tarjoillaan klo 7 – 10, ja huoneet on luovutettava klo 12:00. Bussi ja kuljettaja on käytössänne, joten voitte sopia yhteisen ajan, jolloin lähdette vielä viime hetken tuliaisostoksille. Satamassa on oltava viimeistään klo 12:30 ja paluumatka Tallinkin Megastarilla alkaa klo 13:30. Helsinkiin saavutaan klo 15:30 ja takaisin Keuruulla ja Multialla ollaan hyvissä illansuussa.

Huomioithan matkaa varatessasi että
* Keurusseudun sydänyhdistyksen ja invalidien jäsenet saat matkan hinnasta alennusta
* tehdessäsi varauksen täältä verkkokaupastamme, laskutamme sinulta edullisemman hinnan 129 euroa – ja valitettavasti joudumme veloittamaan lisää, mikäli lähtijämäärä jää alle sovitun. Otamme sinuun kyllä siinä vaiheessa sitten yhteyttä, ja voit halutessasi siinä vaiheessa perua matkasi varauksen kuluitta. Varaukset tulee tehdä viimeistään 7.9.2019, jonka jälkeen matkan peruminen onnistuu ainoastaan kuluja vastaan. Kun teet varausta, valitsethan maksutavaksesi laskun – lähetämme laskun sinulle veloituksetta joko antamaasi sähköpostiosoitteeseen tai tarvittaessa paperilaskuna kotiosoitteeseesi.

 

Varmista paikkasi matkalle nyt!

Lähtöpäivä:

 • 7.10.2019

Hintaan sisältyy:

 • Matka Mäkelä Oy:n tilausajokuljetus
 • Tallinkin laivamatkat kansipaikoin
 • 1 yön hotellimajoitus Tallink City Hotellissa****
 • Hotelliaamiainen
 • Tervetulojuoma tai drinkkikuponki hotellissa
 • Aamusauna
 • Kuljettajan ja bussin laivaus sekä majoitus
 • Järjestelykulut ja alv

Varaukset:

Viimeistään 22.9.2019 mennessä – tai niin kauan kuin paikkoja riittää. Laskutus sähköpostitse, eräpäivä 22.9.2019. Matka vaatii toteutuakseen vähintään 20 lähtijää.

Tätä matkaa varten annettuja henkilötietoja siirretään matkan suorittamisen ja varaamisen kannalta oleellisille yhteistyökumppaneille ja viranomaisille sekä EU/ETA -maihin että niiden ulkopuolisille alueille. Tietojen käsittelyssä sovelletaan EU:n tietosuojalain periaatteita. Lisätietoja täältä.

Varaa matkasi tästä

Sydänyhdistys Keuruu-Tallinna kuljetus

Poista

Sydänyhdistys Tallinna majoitus

Poista

Sydänyhdistys

Poista

Buffetruokailut laivalla

Poista

Hintamuutos

Poista

Varastossa

Valitse määrä:

Matkustaja 1

Anna matkustajan nimi.
Anna matkustajan syntymäaika.