Syksyn kylpylämatka Pärnuun

16.09.2018 - 22.09.2018 | 7 pv

Medical Spa & Hotel Estonia, Puistotalo

Puistotalo on pidetty, perinteinen virolainen kylpylä. Se sijaitsee kauniissa puistossa, noin kilometrin päässä keskustasta ja kuululle, pitkälle, hienohiekkaiselle rannalle on matkaa vain reilut 300 m. Puistotalo koostuu kahdesta osasta, joista toisessa on 8 kerrosta (hissi) ja toisessa 4 kerrosta (hissi 3. kerrokseen saakka). Talo on rakennettu 1977 ja se on peruskorjattu. Uusi sauna-osasto ja vesipuisto avattiin alkuvuodesta 2009.

Puistotalossa on baari sekä ruokasali, jossa täysihoitoon kuuluvat ateriat tarjoillaan. Lisäksi löytyy aulasta pieni kioski, apteekki, optikko ja kauneussalonki. Kaikissa majoituskerroksissa on myös seurustelutilat. Uudella sauna- ja uima-allasosastolla on kolme uima-allasta (yksi lapsille), kaksi poreallasta, höyry-, löyly- ja suolasaunat sekä japanilainen allas.

Kaikissa huoneissa on muovi- tai laminaattilattia ja huonevarustukseen kuuluu erilliset vuoteet, puhelin, tv sekä kylpyhuone suihkulla ja wc:llä. Hotellissa on myös kahden hengen soluhuoneita, joissa kahdella yhden hengen huoneella on yhteinen wc ja suihku. Huoneita on yhteensä 177, joista 134 on kahden hengen huoneita ja 40 soluhuonetta, joissa kahdella yhden hengen huoneella on yhteinen wc ja suihku sekä muutama kolmen hengen huone.

5. kerroksen ravintolassa tarjoillaan aamiainen klo 07:00-10:00, lounas klo 12:00-14:00 ja päivällinen klo 17:00-19:00. Allasosasto on käytössä vapaasti hoitokortilla Puistotalon asukkaille klo 06:30-17:00 ja tämän jälkeen maksua vastaan klo 22:00 asti.

Nais- tai miespaikkavaraus

Meidän kauttamme voit myös varata matkasi nais- tai miespaikalla, mutta varaukset ovat alustavia! Varausta tehdessäsi valitse maksuvaihtoehdoksi lasku, sillä matkasi on lopullisesti vahvistettu vasta, kun vahvistamme, että huonetoveri on löytynyt. Mikäli huonetoveria ei löydy, niin otamme sinuun yhteyttä viimeistään kuukautta ennen matkaa.

Toinen hotellivaihtoehto?

Voit myös kysyä meiltä majoitusta jostain toisesta Pärnun hotellista. Kerro vain mieleinen vaihtoehto, ja katsomme sinulle paikkoja mahdollisuuksien mukaan. Ota siis rohkeasti yhteyttä suoraan toimistollemme ja katsotaan sinulle sopiva vaihtoehto!

Retki Iklaan 10 eur/hlö

Matkan aikana on mahdollista lähteä ostosretkelle Viron ja Latvian rajalla sijaitsevaan kaupunkiin, Iklaan. Retkelle lähdetään iltapäivällä, jotta aamupäivällä ehtii hyvin nauttia kylpylähoidoista hotellissa. Ikla sijaitsee noin tunnin ajomatkan päässä Pärnusta, ja hotellille palataan takaisin ennen päivällistä. Ilmoittautua voit joko etukäteen, tai matkan aikana kuljettajalle.

Lähtö

 • 16.-22.9.2018

Matkan hinta

 • 495 € / hlö / 2hh
 • 535 € / hlö / 2hh / soluhuone
 • 590 € / hlö / 1hh

Bussiaikataulu *)

04:10 Multia, matkahuolto
04:40 Keuruu, linja-autoasema
05:10 Mänttä, linja-autoasema
05:20 Vilppula, kunnantalo
06:00 Orivesi, Neste
07:00 Tampere, Lahdesjärven ABC
*) Paikkakunnalla poiketaan, mikäli sieltä on lähtijöitä.

Laiva-aikataulu

Su 16.9. Helsinki klo 10:30 – Tallinna klo 12:30 / M/S Megastar
La 22.9. Tallinna klo 16:30 – Helsinki klo 18:30 / M/S Star
Muistathan ottaa matkalle mukaan passin tai poliisiviranomaisen myöntämän henkilökortin –
vaikka niitä ei satamassa tarkisteta, pyydettäessä ne on pystyttävä näyttämään!

Matkaohjelma

Sunnuntai 16.9.

Matkaan lähdetään Multialta klo 04:10 Keuruun, Mäntän, Vilppulan, Oriveden ja Tampereen kautta kohti Helsinkiä, josta siirrymme Tallinkin Megastar aluksella Tallinnaan. Tallinnasta ajamme Pärnuun ja majoitumme Medical Spa & Hotel Estoniaan n. klo 15:00. Lääkärintarkastukset alkaen klo 16:00 ja illalla tutustumme Puistotaloon vielä oppaan johdolla.

Maanantai 17.9. – Perjantai 21.9.

Päivät vietetään täysihoidolla Pärnussa. Matkaan sisältyy buffetaamiainen, buffetlounas ja buffetpäivällinen. Lisäksi hoitopäivinä on 2-4 hoitoa/pv. Bussi ja kuljettaja ovat koko matkan ajan käytössä ja päivien aikana onkin mahdollista osallistua kiertoajelulle sekä ostoskierrokselle Pärnussa. Lähtöä edeltävänä päivänä, eli perjantaina on myös mahdollisuus lähteä lisämaksusta käymää ostoksilla Iklan SuperAlkossa, Latviassa.

Lauantai 22.9.

2 hoitoa aamulla. Uloskirjaus ja auton pakkaus klo 11:00 ja lounas n. klo 11:30, jonka jälkeen lähdemme kohti Tallinnaa n. klo 12:30. Helsinkiin siirrymme Tallinkin laivalla klo 16:30-18:30 ja kotimatka ajetaan samaa reittiä kuin tullessa.

Varmista paikkasi matkalle nyt! –

Lähtöpäivä:

 • 16.9.2018

Hintaan sisältyy:

 • Matka Mäkelä Oy:n tilausajokuljetus
 • Tallink Siljan meno-paluu laivamatkat kansipaikoin
 • 6 yön majoitus kahden hengen huoneessa
 • Täysihoito hotellissa (aam. + loun. + päiv.)
 • 2 lääkärintarkastusta
 • 2-4 hoitoa / pv
 • Allasosaston käyttö
 • Kiertoajelu + ostoskierros Pärnussa
 • Bussin ja kuljettajan laivaus sekä majoitus
 • Järjestelykulut ja alv.

Varaukset:

Viimeistään 15.8.2018 mennessä! Matka vaatii toteutuakseen minimilähtijämäärän. Laskutus sähköpostitse, eräpäivä 2 viikkoa varauksesta tai viimeistään 1 kk ennen matkaa. Varausmaksu 12 eur/paperilasku. Tätä matkaa varten annettuja henkilötietoja siirretään matkan suorittamisen ja varaamisen kannalta oleellisille yhteistyökumppaneille ja viranomaisille sekä EU/ETA -maihin että niiden ulkopuolisille alueille. Tietojen käsittelyssä sovelletaan EU:n tietosuojalain periaatteita. Lisätietoja täältä.

Lue lisää klubistamme, Club Mäkelä, täältä! Liittyminen on helppoa, vaikka saman tien varauksen yhteydessä – ja saat heti ensimmäisen klubietusi – 2 euron alennuksen tästä matkasta!

Varaa matkasi tästä

Multia-Pärnu kuljetus

Poista

Pärnu kylpylämatka majoitus syyskuu

Poista

Club Mäkelä

Poista

Valitse määrä:

Matkustaja 1

Anna matkustajan nimi.
Anna matkustajan syntymäaika.