Tampere-talo Coppélia-baletti

18.11.2017 - 18.11.2017 | 1 pv

Coppélia

Viron kansallisbaletin vierailu juhlistaa Suomen ja Viron itsenäisyyttä marraskuussa Tampereella!

Matkaan lähdetään Haapamäeltä lauantaina aamupäivällä Keuruun, Mäntän ja Vilppulan kautta kohti Tampere-taloa, jossa nähdään Viron kansallisbaletin esittämänä koko perheen satubaletti Coppélia. Vierailu käynnistää Viron kansallisoopperan ja – baletin Suomen kiertueen, joka on osa molempien maiden 100-vuotisen itsenäisyyden juhlintaa.

Coppélia on yksi maailman rakastetuimmista baleteista – ja nyt se koetaan viimein myös Tampereella. Teos perustuu E.T.A.Hoffmannin satuun, jossa nuori mies ihastuu leluntekijän kauniiseen Coppélia-nukkeen.

Baletin tapahtumat sijoittuvat pieneen keskieurooppalaiseen kaupunkiin. Leluntekijä on valmistanut kauniin nuken, Coppélian, jonka hän esittelee juhlassa kaupungin torilla. Ihmiset luulevat Coppélian olevan ihan tavallinen tyttö. Nuori mies ihastuu nukkeen, ja hänen morsiamensa tulee mustasukkaiseksi saadessaan tietää, että tuntematon Coppélia on hurmannut miehen, ja aikookin selvittää tämän henkilöllisyyden. Sattumalta kaikki hiiipivätkin yhtä aikaa leluntekijän kauppaan tapaamaan viehättävää Coppéliaa.

Baletin koreografia on Ronald Hyndin käsialaa ja pohjautuu Marius Petipan versioon. Musiikin on säveltänyt Léo Delibes, ja elävästä musiikista vastaa Tampere Filharmonia kapellimestarinaan Jüri Alperten.

Matkan hinta

  • 95 € / hlö / A-luokan lippu
  • 85 € / hlö / B-luokan lippu

Bussiaikataulu

10:10 Haapamäki, Leppälä
10:30 Keuruu, linja-autoasema
11:00 Mänttä, linja-autoasema
11:15 Vilppula, kunnantalo
12:30 Saavutaan Tampereelle
13:00 Balettiesitys alkaa
n. 15:30 Paluulähtö välittömästi näytöksen päätyttyä

Varmista paikkasi matkalle nyt! –

Hintaan sisältyy:

  • Matka Mäkelä Oy:n tilausajokuljetus
  • Balettilippu
  • Järjestelykulut ja alv.

Varaukset:

26.9.2017 mennessä. Matka vaatii toteutuakseen minimilähtijämäärän. Laskutus sähköpostitse, eräpäivä 2 viikkoa varauksesta tai viimeistään 1 kk ennen matkaa. Varausmaksu 12 € / paperilasku.

Varaa matkasi tästä

Haapamäki - Tampere-talo tilausajokuljetus

Poista

Tampere-talo Coppelia palvelut

Poista

Valitse määrä:

Matkustaja 1

This field can't be Empty