Turun Kaupunginteatteri – Seitsemän Veljestä

05.12.2017 - 05.12.2017 | 1 pv

Aleksis Kivi – Lauri Maijala : Seitsemän veljestä

Seitsemän veljestä palaa Turkuun! Ja heidän mukana on myös keuruulaislähtöinen Jonas Saari: ”Mä olen syntynyt Berliinissä. Sanoisin kuitenkin niin, että olen Keski-Suomesta Keuruulta kotoisin ja mun juureni on siellä.”

Matkaan lähdetään itsenäisyyspäivän aattona Multialta Keuruun, Mäntän, Vilppulan, Oriveden ja Tampereen kautta kohti Turun Kaupunginteatteria, jossa nähdään Lauri Maijalan uutena ohjauksena Aleksis Kiven Seitsemän veljestä. Se on tarina pojista, jotka ovat jääneet äidittömiksi ja isättömiksi, ja voikin ajatella, että vanhempien hahmot peilautuvat kaikkiin heidän tapaamiinsa henkilöihin. Se on myös tarina veljesten yksinäisyydestä. Maijalan tavoitteena ei ole täyttää Turun Kaupunginteatterin valtavaa näyttämöä väkijoukoilla, vaan keskiössä ovat veljekset ja heidän väliset suhteensa. Heillä ei ole kuin toisensa.

”Nyt ei haeta yhtä mölisevää porukkaa, vaan olen hakenut ennen kaikkea yksilöitä. Kaikki seitsemän ovat hirvittävän älykkäitä ja tarkkoja näyttelijöitä, ja toivon, että heistä syntyy paras mahdollinen ryhmä”, toteaa ohjaaja Lauri Maijala roolituksesta. Toteutus tulee olemaan fyysinen, sillä sitä tekijätkin ovat, he eivät pelkää kosketusta tai painia. Mutta mitään seitsemän idiootin sekoilua ei kuitenkaan ole odotettavissa.

Veljeksinä nähdään Markus Järvenpää, Paavo Kinnunen, Pyry Äikää, Joel Mäkinen, Olli Rahkonen ja Joonas Saartamo sekä keuruulaislähtöinen Jonas Saari. Saaren teatteri-innostus on alkanut jo 7-vuotiaana, kun hän meni Keuruun lasten ja nuorten näytelmäpiiriin, jossa oli vetäjänä Eine Joutsijoki. Toiseksi vaikuttajakseen Teatterikärpäsen Puraisuja -haastattelussa Saari mainitsee opettajansa Raija Komosen. ”Lapsuuden aikana näiden hienojen ihmisten avittamana mulla tuli jo sellainen olo, että tästä mä tykkään”, kommentoi Saari.

Matkan hinta

  • 99 € / hlö

Bussiaikataulu

13:00 Multia, matkahuolto
13:20 Keuruu, linja-autoasema
13:50 Mänttä, linja-autoasema
14:00 Vilppula, kunnantalo
14:45 Orivesi, matkahuolto
15:30 Tampere, Lahdesjärven ABC
18:30 Saavutaan Turkuun
19:00 Näytös alkaa
n. 21:30 Paluulähtö välittömästi näytöksen päätyttyä

Varmista paikkasi matkalle nyt! –

Hintaan sisältyy:

  • Matka Mäkelä Oy:n tilausajokuljetus
  • Teatterilippu
  • Väliaikakahvit
  • Järjestelykulut ja alv.

Varaukset:

31.10.2017 mennessä. Matka vaatii toteutuakseen minimilähtijämäärän. Laskutus sähköpostitse, eräpäivä 2 viikkoa varauksesta tai viimeistään 1 kk ennen matkaa. Varausmaksu 12 € / paperilasku.

Varaa matkasi tästä

Multia - Turku - seitsemän veljestä kuljetus

Poista

Seitsemän veljestä - teatterilippu

Poista

Valitse määrä:

Matkustaja 1

This field can't be Empty