Teneriffa – Kanariansaaret

10.03.2019 - 21.03.2019 | 12 pv

All Inclusive lomailua monipuolisella Teneriffalla!

Matka on loppuunmyyty! Kysy lisäpaikkoja toimistoltamme!

Rentoutumista ja aktiivilomaa!

Tämä Kanarian saarten suurin saari on ollut suomalaisten suosikki jo pitkän aikaa, eikä syyttä. Teneriffa sopii koko perheen lomakohteeksi ja sen upea luonto hurmaa myös aktiivisemmat lomailijat. Saarelta löytyy niin vulkaanisen maaston tarjoamia mäntymetsiä ja laavakenttiä kuin myös perinteisiä rantalomailijan arvostamia maisemia, eli palmujen reunustamia hiekkarantoja ja rantabulevardeja.

Teneriffa on tunnettu erityisesti rantalomakohteena, mutta rannalla rentoutumisen lisäksi sieltä löytyy myös monipuolisia luontokohteita tutkittavaksi. Tulivuori Teiden puolipäiväretkellä (49 eur/hlö) tutustumme suomenkielisen paikallisoppaan johdolla saaren tunnusmerkkiin ja Espanjan korkeimpaan huippuun, Teiden tulivuoreen (3 718 m). Tulivuorta ympäröivä luonnonpuisto sijaitsee noin 2 000 metrin korkeudessa Las Canadasin kraaterin alueella, jolta pääsee hyvällä ilmalla tulivuorelle lisämaksullista köysirataa pitkin. Halutessaan tulivuoren huipulla voi vierailla myös omatoimisesti esimerkiksi kaapelikärryllä tai vaeltamalla vajaan neljän kilometrin korkeuteen.

Teide jakaa Teneriffan kahtia kuivaan eteläosaan ja vehreään pohjoisosaan, joista molemmat ovat omalla tavallaan kauniita. Turismi on keskittynyt saaren eteläosaan Playa de las Americasiin, Los Christianosiin ja Adejeen, vaikkakin saaren perinteisin lomakohde Puerto de la Cruz sijaitsee sen pohjoisosassa.

Teneriffan saarikierroksella (kokopäiväretki 65 eur/hlö) pääsemme tutustumaan suomenkielisen oppaamme johdolla saaren monipuoliseen tarjontaan. Kuulemme oppaalta vinkkejä lomaamme varten sekä tarinoita Teneriffasta ja näemme idyllisiä pikkukyliä. Lisäksi matkatessamme saaren pohjoisosaan näemme ehkä yhden mielenkiintoisimmista paikoista, Guimarin pyramidit samalla kuullen tarinoita guancheista ja heidän historiastaan. Käymme myös saaren vanhassa pääkaupungissa, La Lagunassa, nauttien sen tunnelmasta ja ihanista, vanhoista rakennuksista. Kaupunkiin jää aikaa myös kierrellä omatoimisesti, sekä lounastaa tai kahvitella jossain kaupungin viihtyisässä ravintolassa.

Iberostar Las Dalias – All Inclusive * * * *

Lomakeskus sijaitsee reilun 5 minuutin kävelymatkan päässä rannalta ja San Eugenion keskustasta. Alueelta löytyvät mm. kaksi ulkouima-allasta aurinkotuoleineen sekä buffetravintola ja kolme baaria, joissa voit nauttia All Inclusive-palveluista.

Lentokentältä tulee matkaa hotelliin noin 16 km ja Playa de las Americasin tai Playa de Fanaben kaupungit ovat vain 3 km:n päässä hotellistamme.

Hotellihuoneet ovat valoisat ja tilavat ja jokaisesta löytyy ilmastointi, satelliitti-tv sekä minibaari. Lisäksi huoneissa on ilmainen Wi-Fi, hiustenkuivaaja, kylpyhuone ja parveke tai terassi. Saatavilla on myös lisämaksullisia lisävuoteita lapsille.

Alueella järjestetään ohjelmaa lapsille ja aikuisena voit nauttia lisämaksullisista hieronnoista tai kauneushoitolan palveluista. Hotellilla on myös kuntosali ja voit halutessasi osallistua erilaisiin vesiaktiviteetteihin.

Lähtö

 • 10.-21.3.2019

Matkan hinta

 • 1 495 € / hlö / 2hh

Lisämaksusta

 • Meno-paluu tilausajokuljetus Helsinki-Vantaan lentokentälle Keski-Suomesta
  • Aikuinen 100 eur/hlö 
  • Lapsi 13-18v. 50 eur/hlö 
  • Lapsi alle 13v. ilmaiseksi
 • Yhden hengen huone
 • Teneriffan saarikierros 65 eur/hlö
 • Teiden retki 49 eur/hlö

Bussiaikataulu *

22:00 Jyväskylä, Harjukadun tilausajolaituri (9.3.)
22:30 Petäjävesi, Kyläseppä (9.3.)
23:00 Keuruu, linja-autoasema (9.3.)
23:30 Mänttä, linja-autoasema (9.3.)
00:15 Orivesi, Neste (10.3.)
01:30 Tampere, Lahdesjärven ABC (10.3.)
03:50 Helsinki-Vantaan lentoasema (10.3.)

*) Paikkakunnalla poiketaan, mikäli sieltä on lähtijöitä.

Lentoaikataulu 10.-20.3.2019 **

Su 10.3. klo 5:50 – 10:25 Helsinki-Teneriffa | Norwegian D86523
Ke 20.3. klo 16:05 – 00:20 (+1) Teneriffa-Helsinki | Norwegian D8511
** Kaikki ajat ovat paikallista aikaa.
Muistathan ottaa matkalle mukaan passin tai poliisiviranomaisen myöntämän henkilökortin –
vaikka niitä ei välttämättä lentoasemalla tarkisteta, pyydettäessä ne on pystyttävä näyttämään!

Matkaohjelma

Lauantai – Sunnuntai 9.-10.3.2019 – Menomatka

Lisämaksullinen bussikuljetus lähtee Jyväskylästä lauantai-iltana klo 22:00 Petäjäveden, Keuruun, Mäntän, Oriveden ja Tampereen kautta kohti Helsinki-Vantaan lentokenttää. Norwegianin suora reittilento Teneriffalle lähtee sunnuntaiaamuna klo 5:50 ja perille laskeudutaan paikallista aikaa klo 10.25. Laukut saatuamme siirrymme yhteisellä bussikuljetuksella lentoasemalta hotellille. Huoneet saamme käyttöön vasta myöhemmin iltapäivällä, mutta pääsemme kuitenkin saman tien nauttimaan hotellin palveluista.

Maanantai – tiistai 11.-19.3.2019 – Lomailua

Nautimme hotellin palveluista, kuten All Inclusive-ruokailuista, Teneriffan upeasta luonnosta sekä toivottavasti upeasta, ihanasti lämmittävästä auringonpaisteesta. Voit osallistua myös lisämaksullisille retkillemme matkanjohtajamme ja suomenkielisen paikallisoppaan johdolla. Retket vaativat ennakkoilmoittautumisen.

Keskiviikko – torstai 20.-21.3.2019 – Kotimatka

Aamupäivän voi vielä nauttia hotellin palveluista. Huoneet luovutamme klo 12:00 ja bussikuljetus lentokentälle lähtee hotellilta n. klo 13:30. Lennämme Norwegianin suoralla reittilennolla Helsinki-Vantaalle klo 16:05 – 00:20, jonka jälkeen lisämaksullinen bussikuljetus takaisin kotiin samaa reittiä kuin tullessamme. Kotiin saavumme ke-to välisenä yönä, aamuyöstä.

Varmista paikkasi matkalle nyt! –

Lähtöpäivä:

 • 10.3.2019 (bussikuljetus Keski-Suomesta lähtee 9. päivän puolella!)

Hintaan sisältyy:

 • Norwegianin suorat reittilennot Helsinki-Teneriffa-Helsinki
 • Lentokenttäverot ja matkustajamaksut
 • Lentokenttäkuljetukset Teneriffalla
 • 10 yön hotellimajoitus Iberostar Las Dalias**** hotellissa kahden hengen huoneissa
 • All Inclusive – täysihoitoruokailut ja juomat
 • Matka Mäkelän matkanjohtajan palvelut
 • Kohdeopas
 • Järjestelykulut ja alv.

Varaukset:

Viimeistään 9.12.2018 mennessä! Matka vaatii toteutuakseen 20 lähtijää. Laskutus sähköpostitse, eräpäivä 2 viikkoa varauksesta tai viimeistään 1 kk ennen matkaa. Varausmaksu 12 eur/paperilasku. Tätä matkaa varten annettuja henkilötietoja siirretään matkan suorittamisen ja varaamisen kannalta oleellisille yhteistyökumppaneille ja viranomaisille sekä EU/ETA -maihin että niiden ulkopuolisille alueille. Tietojen käsittelyssä sovelletaan EU:n tietosuojalain periaatteita. Lisätietoja täältä.

Lue lisää klubistamme, Club Mäkelä, täältä! Liittyminen on helppoa, vaikka saman tien varauksen yhteydessä – ja saat heti ensimmäisen klubietusi – 2 euron alennuksen tästä matkasta!

Varaa matkasi tästä

Club Mäkelä tarjous!

Poista

Teneriffa Jyväskylä-HelsinkiVantaa kuljetus

Poista

Teneriffa majoitus

Poista

Varasto loppu

Valitse määrä:

Matkustaja 1

Anna matkustajan nimi.
Anna matkustajan syntymäaika.