Veteraanikonepäiville Oulaisiin

06.07.2019 - 06.07.2019 | 1 pv

27. Waltakunnallisille Weteraanikonepäiville Oulaisiin la 6.7.2019

Maamoottoreista valtakunnalliseksi perinnetapahtumaksi laajentunut tapahtuma järjestetään perinteiseen tapaan kaksi viikkoa juhannuksesta. Kolmipäiväiset konepäivät ajoittuvat 6.-8.7.2018 väliselle ajalle. Joka vuosi ohjelma rakentuu tietyn teeman ympärille.

“Wanhassa Wara paras – Erilaisten moottoreiden lisäksi nähtävää riittää auto-, traktori- ja mopokentillä. Voit ihastella ja ihimetellä Wanhoja konsteja vaikka työnäytöksissä, perinnekeskuksessa, pajassa, Koskelan talossa ja Käpylän koulussa. Tapahtuma ei ole suunnattu erikseen kenellekään, vaan se on tarkoitettu ihan jokkaiselle. Naiswäelle ja lapsillekin riittää siis nähtävää, koettavaa ja miksei ostettavaakin. Rompemyyjiä ja käsityöläisiä riittää. Nostalgiseen tunnelmaan on helppo heittäytyä mukkaan! Tulukaa vaikka vasiten (=huvin vuoksi), viihdytte taatusti!”

Työnäytöksiä – Ajoneuvo-ja traktoriparaateja – Musiikkia – Näyttelyitä – Vanhan ajan kahvila – Rompetori – SEKÄ PALJON MUUTA!

Matkan hinta

  • 59 € / aikuinen

Bussiaikataulu *

05:15 Keuruu, linja-autoasema
05:35 Petäjävesi, Kyläsepän pysäkki
06:00 Jyväskylä, Harjukadun tilausajolaituri
takaisin Jyväskylässä n. klo 21:00, Keuruulla 21:45

* paikkakunnalla poiketaan, mikäli sieltä on etukäteen ilmoittautuneita lähtijöitä.

 

 

Varmista paikkasi matkalle nyt! –

Hintaan sisältyy:

  • Matka Mäkelä Oy:n tilausajokuljetus
  • Pääsymaksu
  • Järjestelykulut ja alv

Varaukset:

6.6.2019 mennessä. Laskutus sähköpostitse, eräpäivä 2 viikkoa varauksesta tai viimeistään 6.6.2019. Matka vaatii toteutuakseen väh. 30 matkustajaa. Varausmaksu 12 € / paperilasku. Tätä matkaa varten annettuja henkilötietoja siirretään matkan suorittamisen ja varaamisen kannalta oleellisille yhteistyökumppaneille ja viranomaisille sekä EU/ETA -maihin että niiden ulkopuolisille alueille. Tietojen käsittelyssä sovelletaan EU:n tietosuojalain periaatteita. Lisätietoja täältä.

Lue lisää klubistamme, Club Mäkelä, täältä! Liittyminen on helppoa, vaikka saman tien varauksen yhteydessä – ja saat heti ensimmäisen klubietusi – 2 euron alennuksen tästä matkasta!

Varaa matkasi tästä

Club Mäkelä

Poista

Veteraanikonepäivät tilausajokuljetus

Poista

Veteraanikonepäivät matkapaketti

Poista

Varastossa

Valitse määrä:

Matkustaja 1

This field can't be Empty