Pääsiäismatka Viipuriin

30.03.2018 - 01.04.2018 | 3 pv

Pääsiäismatka Viipuriin, Venäjälle

Lähdetään yhdessä Karjalankannakselle, Suomenlahden rannalle!

Viipuri on täynnä mielenkiintoista nähtävää, edullista shoppailtavaa, herkullista ruokaa, huokeita hemmottelupalveluita ja suomalaista historiaa. Viipuri oli aikoinaan Suomen suurimpia kaupunkeja. Toisen maailmansodan jälkeen se oli pitkään miltei suljettu paikka, jossa oli vaikea vierailla ja jonne ei millään otettu vierailijoita vastaankaan. Kaupunki alkoi muuttua edukseen 2000-luvulla, ja nykyisin se onkin sekä mielenkiintoinen että turvallinen ja monipuolinen matkakohde.

Viipuri on melko pieni kaupunki, joten siihen tutustuu helposti parissakin päivässä. Kaupungin nähtävyyksiin lukeutuu mm. Viipurin linna, Alvar Aallon kirjasto ja Monrepos´n puisto. Myös Vanhassakaupungissa on mukava kävellä ja katsella Linnakadun liikkeitä sekä alueen vanhoja rakennelmia, joista monet ovat peräisin 1400-luvulta.

Bussi ja kuljettaja kierrättävät lauantai-aamupäivän aikana ryhmää kaupungissa. Ostoksia voi helposti tehdä esimerkiksi kauppahallissa, jonka ympäristöstä löytyy myös baareja, kahviloita ja ravintoloita. Viipuri onkin nykyään varsin tyypillinen luoteisvenäläinen pikkukaupunki, jossa käy normaalia enemmän turisteja. Tämän takia myös palveluita matkailijoille on noussut normaalia enemmän.

Hotelli Victoria

Kauppatorin laidalla – kauppahallin vieressä!

Hotelli Victoria sijaitsee hyvällä paikalla Viipurin kauppahallin vieressä ja vain noin 10 minuutin kävelymatkan päässä Viipurin linnasta tai kauniista rautatieasemasta. Vuonna 2009 avatussa hotellissa on kaksi ravintolaa, kuntokeskus, sekä suomalainen sauna. Monrepa-ravintolassa tarjoillaan aamiaista sekä venäläisen ja eurooppalaisen keittiön herkkuja, kun taas tyylikkäästä Vikus-ravintolasta saat italialaisia erikoisuuksia.

Ilmastoidut huoneet ovat modernisti sisustettuja, ja niiden varustukseen kuuluu mm. taulu-tv, kylpyhuone, WC, hiustenkuivaaja, puhelin, minibaari, tallelokero ja internetyhteys.

Ryhmäviisumi

Viisumihakemukset ja tarkat ohjeet niiden täyttämiseen saat matkavarauksesi yhteydessä. Huomioithan, että ryhmäviisumia varten tarvitset:

 • Passikopio (todellinen koko kuva-aukeamasta)
  • Passin on oltava voimassa kuusi (6) kuukautta viisumin päättymisen jälkeen, ja siinä on oltava vähintään 2 tyhjää sivua käytettävissä. Passin on oltava myös täysin ehjä.
 • Valokuva
  • Viisumihakemukseen tulee liittää virallinen passikuva, jonka mitat ovat 3,5 x 4,5 cm ja joka on korkeintaan kuusi (6) kuukautta vanha.

Hakemukset tulee toimittaa täytettyinä liitteineen Matka Mäkelään 5.3.2018 mennessä. Omasta viisumista alennus 60 eur/hlö. Valitse maksutavaksi lasku ja mainitse omasta viisumista ostoskorissa kommentti-kentässä, niin huomioimme sen laskulla.

Oikeudet muutoksiin pidätetään. Viisumikäytännöt saattavat muuttua. 

Lähtö

 • 30.3.-1.4.2018

Matkan hinta

 • 325 € / hlö / 2hh
 • 405 € / hlö / 1hh

Bussiaikataulu, pe 30.3.

05:00 Keuruu, linja-autoasema
05:20 Petäjävesi, Kyläsepän pysäkki
06:00 Jyväskylä, Harjukadun tilausajolaituri
06:10 Vaajakoski, Haapatie 2
06:55 Kangasniemi, Teboil
07:40 Mikkeli, matkakeskus

Matkaohjelma

Perjantai 30.3.

Lähdetään aamulla Keuruulta Petäjäveden, Jyväskylän, Vaajakosken, Kangasniemen ja Mikkelin kautta kohti Lappeenrantaa. Venäjän rajan ylitämme Nuijamaalla, ja Viipuriin saavumme iltapäivällä, riippuen rajanylitysmuodollisuuksista. Majoitumme hotelli Victoriaan, jossa nautimme myös illallisen.

Lauantai 31.3.

Hotelliaamiainen. Päivän vietämme Viipurissa kierrellen kaupunkia joko omatoimisesti tai kuljettajan mukana bussilla sekä kävellen. Illallisen nautimme noin 1 km päässä hotellilta sijaitsevassa paikallisessa ravintolassa.

Sunnuntai 1.4.

Aamiainen hotellissa, uloskirjaus, auton pakkaus ja lähtö takaisin kohti Keski-Suomea. Raja ylitetään jälleen Nuijamaalla, ja kotimatka ajetaan samaa reittiä kuin tullessa.

Varmista paikkasi matkalle nyt!

Lähtöpäivä:

 • 30.3.2018

Hintaan sisältyy:

 • Matka Mäkelä Oy:n tilausajokuljetus
 • Ryhmäviisumi
 • 2 yön majoitus Victoria hotellissa
 • Puolihoitoruokailut (aam. + päiv.)
 • Hotellin rekisteröintimaksut
 • Matka Mäkelän bussi ja kuljettaja mukana koko matkan ajan ja Venäjällä kokenut kuljettaja toimii matkanjohtajana
 • Järjestelykulut ja alv.

Varaukset:

Viimeistään 28.2.2018 mennessä. Matka vaatii toteutuakseen 40 lähtijää. Laskutus etukäteen, eräpäivä 7.3.2018.

Varaa matkasi tästä

Keuruu - Viipuri kuljetus pääsiäinen

Poista

Viipuri majoitus pääsiäinen

Poista

Valitse määrä:

Matkustaja 1

Anna matkustajan nimi.
Anna matkustajan syntymäaika.