Viipurin risteily

08.06.2018 - 09.06.2018 | 2 pv

Risteillen Viipuriin, Venäjälle

Laivamatka pitkin historiallista Saimaan kanavaa on jo elämys itsessään!

M/S Carelian miehistö huolehtii, että viihdymme laivalla! Kun kuljemme rajan yli laivalla mennen tullen, emme tarvitse Venäjälle viisumia. Risteilyn aikana on mukava rentoutua bussimatkan jälkeen kauniista maisemista, kanavan jännittävistä suluista ja hyvästä ruuasta ja leppoisasta tunnelmasta nauttien. Laivalla on kaksi ravintolaa A-oikeuksin iso aurinkokansi, tax free -myymälä, reittiselostus kaiuttimista ja vaihtelevaa ohjelmaa. Saavuttuamme Viipurin matkustajasatamaan, siirrymme bussilla hotelleille: valittavanasi on kaksi keskustahotellia, joista käsin voit tutustua Viipurin nähtävyyksiin ja tehdä edullisia tuliaisostoksia. Kauppahallista löytyy vilkasta viipurilaista tunnelmaa ja tuotteita laidasta laitaan. Tavarataloista ja pikkumyymälöistä voit tehdä todellisia löytöjä viimeisimmäistä muodista ihanaan vintageen. Toki, löytyy myös perinteiset Viipurin tuliaiset: pellavat, kristallit ja aina niin herttaiset maatuskat ja luudat. Viipurista löytyy myös paljon edullisia ja viihtyisiä kahviloita ja ravintoloita.

Viipuri oli aikoinaan Suomen suurimpia kaupunkeja. Toisen maailmansodan jälkeen se oli pitkään miltei suljettu paikka, jossa oli vaikea vierailla ja jonne ei millään otettu vierailijoita vastaankaan. Kaupunki alkoi muuttua edukseen 2000-luvulla, ja nykyisin se onkin sekä mielenkiintoinen että turvallinen ja monipuolinen matkakohde.

Viipuri on melko pieni kaupunki, joten siihen tutustuu helposti parissakin päivässä. Kaupungin nähtävyyksiin lukeutuu mm. Viipurin linna, Alvar Aallon kirjasto ja Monrepos´n puisto. Myös Vanhassakaupungissa on mukava kävellä ja katsella Linnakadun liikkeitä sekä alueen vanhoja rakennelmia, joista monet ovat peräisin 1400-luvulta.

Perjantaina on mahdollisuus osallistua opastetulle Viipurin kiertoajelulle. Toki kuljettajamme on mukana koko matkan ajan ja hän kertoo mielellään hyviä Viipuri vinkkejä!

Hotelli Victoria

Kauppatorin laidalla – kauppahallin vieressä!

Hotelli Victoria sijaitsee hyvällä paikalla Viipurin kauppahallin vieressä ja vain noin 10 minuutin kävelymatkan päässä Viipurin linnasta tai kauniista rautatieasemasta. Vuonna 2009 avatussa hotellissa on kaksi ravintolaa, kuntokeskus, sekä suomalainen sauna. Monrepa-ravintolassa tarjoillaan aamiaista sekä venäläisen ja eurooppalaisen keittiön herkkuja, kun taas tyylikkäästä Vikus-ravintolasta saat italialaisia erikoisuuksia.

Ilmastoidut huoneet ovat modernisti sisustettuja, ja niiden varustukseen kuuluu mm. taulu-tv, kylpyhuone, WC, hiustenkuivaaja, puhelin, minibaari, tallelokero ja internetyhteys.

Hotelli Druzhba

Salakkalahden rannalla, Viipurin rautatieaseman tuntumassa

Hotelli sijaitsee kävelymatkan päässä keskustasta. Hotelli on vuonna 1982 rakennettu ja osittain kunnostettu vuosina 1998-99, 2008 ja 2016. Hotellissa on 6 kerrosta ja 2 hissiä ja hotellista löytyy ravintola, sauna, 24h vastaanotto ja terassi sekä matkatavarasäilytys.

Ilmastoitujen kahden hengen huoneiden huonevarustukseen kuuluu mm. suihku, wc, TV, puhelin, kokolattiamatto ja vaatekaappi.

Oikeudet muutoksiin pidätetään. 

Lähtö

 • 8.-9.6.2018

Matkan hinta

 • 225 € / hlö / 2hh / Hotelli Druzhba
 • 235 € / hlö / 2hh / Hotelli Victoria

Bussiaikataulu, pe 8.6. *)

02:05 Keuruu, linja-autoasema
02:25 Petäjävesi, Kyläsepän pysäkki
03:05 Jyväskylä, Harjukadun tilausajolaituri
03:15 Vaajakoski, Vessmanninmäen pysäkki
03:35 Lievestuore, Shell Laukaa
04:05 Kangasniemi, Teboil
05:15 Mikkeli, ABC Pitkäjärvi
*) Paikkakunnalla poiketaan, mikäli sieltä on ilmoittautuneita lähtijöitä.

Matkaohjelma

Perjantai 8.6.

Matkaan lähdetään to-pe välisenä yönä kohti Lappeenrantaa, jonne saavutaan klo 7:00. Lappeenrannassa siirrymme M/S Carelia -laivalla Viipuriin. Risteily Saimaan kanavaa pitkin kestää noin 5 h 30 min. Viipurin satamaan saavumme noin klo 13:15, josta bussikuljetus valitsemaasi hotelliin. Iltapäivällä mahdollisuus osallistua opastetulle Viipurin kiertoajelulle, suomenkielisen paikallisoppaan johdolla.

Lauantai 9.6.

Hotelliaamiainen ja aamupäivä aikaa nauttia Viipurin kaupungista omatoimisesti. Mukana myös Matka Mäkelän kuljettaja, joka neuvoo hyviä käyntikohteita päivää varten. Iltapäivällä bussikuljetus hotelleilta takaisin satamaan, josta M/S Carelia risteilee Lappeenrantaan klo 16:15 – 21:45. Paluukuljetus Keski-Suomea kohti lähtee välittömästi aluksen saavuttua satamaan, matkustajien rajatarkastuksen jälkeen. Keuruulle saavutaan noin klo 03:00 la-su välisenä yönä.

VIISUMIVAPAA RISTEILY:

Tarvitsemme ainoastaan kopion passisi kuva-aukeamasta 8.5.2018 mennessä!

 

Varmista paikkasi matkalle nyt!

Lähtöpäivä:

 • 8.6.2018

Hintaan sisältyy:

 • Matka Mäkelä Oy:n tilausajokuljetus
 • M/S Carelian kanavaristeily m/p
 • 1 yön majoitus valitussa hotellissa
 • Hotelliaamiainen
 • Hotellin rekisteröintimaksut
 • Kaupunkikiertoajelu suomenkielisen oppaan johdolla
 • Matka Mäkelän bussi ja kuljettaja mukana koko matkan ajan ja Venäjällä kokenut kuljettaja toimii matkanjohtajana
 • Järjestelykulut ja alv.

Lisämaksusta:

 • Noutopöytälounas laivalla 22 eur/hlö/suunta

Varaukset:

Matka on loppuunmyyty – kysy lisäpaikkoja toimistoltamme puh. 0207 438 310 tai sähköpostitse matka.makela@matkamakela.fi.

Varaa matkasi tästä

Keuruu - Viipuri kuljetus kesäkuu

Poista

Viipuri majoitus kesäkuu

Poista

Varasto loppu

Valitse määrä:

Matkustaja 1

Anna matkustajan nimi.
Anna matkustajan syntymäaika.