Ne ovat täällä, meidän häppärit!

In Ajankohtaista by Noora Mäkiaho

Bussilippuja tarjolla jatkuvasti puoleen hintaan, lue lisää!

Meillä on ollut Keuruu-Jyväskylä välillä muutama todella ruuhkainen vuoro ja samalla muutama hiljaisempi vuoro. Ruuhkaisiin vuoroihin kokeilimme ratkaisuksi ajaa niitä kahdella autolla ja miehellä. Valitettavasti matkustajia ei kuitenkaan riittänyt kahteen autoon, siten että se olisi ollut kannattavaa.

Mutta ongelma on ollut edelleen olemassa. Kun vuoro ruuhkautuu, tulee meille vaikeuksia pysyä aikataulussa, ja sinulle joskus vaikeuksia löytää vapaa penkki.

Näinpä ajattelimme seuraavaksi kokeilla hieman aggressiivisempaa hinnoittelua tasoittamaan ruuhkahuippuja. Suosituimmista vuoroista olemme vähentäneet tai poistaneet kokonaan Matkahuollon verkkokaupassa myydyt tarjousliput ja jakanut niitä muihin vuoroihin.

Tähän rinnalle olemme myös luoneet Happy Hour -vuorot! Eli tietyt vuorot ovat aina väh. -50% alennuksessa. Tämä hinta on voimassa sekä netistä Matkahuollon verkkokaupasta että suoraan kuljettajalta autosta ostettuna. Tästä näet uudet aikataulut, joissa Happy Hour -vuorot on merkattu, milläpä muulla, kuin oranssilla.

Huomioithan kuitenkin, että kahta alennusta ei voi olla päällekkäin. Eli Happy Hour hinnoista ei saa enää muita alennuksia, kuten opiskelija- tai eläkeläisalennusta.

Happy Hour -vuorot on merkitty aikatauluihimme oranssilla.


Työmatkat reilulla vitosella per päivä? Ei määräaikaisuuksia, eikä pitkiä sitoumuksia?

Kyllä! Mikäli kuljet säännöllisesti Keuruu-Jyväskylä väliä, on sinulle ehdoton tuote meidän Busflix. Saat kulkea kyseistä väliä rajattomasti vain reilulla vitosella per päivä. Melko hyvä diili siis.

Busflix on kortti, joka on toistaiseksi voimassa ja voit lopettaa sen koska tahansa. Maksat vain kyseisen kuukauden loppuun. Busflix laskutetaan kerran kuussa sähköpostilla ja lasku on erässä matkustuskuukauden puolivälissä. Tilaa omasi jo tänään!

Toivomme sinulle pehmeitä kyytejä myös vuoteen 2019!

 

 

 

Kirjoittaja: Noora
Julkaistu: ma 14.1.2019