Toimistomme avoinna sopimuksen mukaan!

In Ajankohtaista by Noora Mäkiaho

Muutoksia toimiston aukioloaikoihin 1.7.2019 alkaen!

Työmme on erittäin monipuolista. Arjen rutiinien lisäksi toimistomme henkilökunta reissaa säännöllisesti asiakkaiden kanssa niin Suomessa kuin ulkomaillakin, ja suurimmalla osalla meistä on myös linja-autokortit. Eli olemme paljon menossa.

Olemme viime vuosina kehittäneet prosessejamme siten, että voimme tehdä kaiken tarvittavan myös etänä eli fyysinen läsnäolo toimistolla ei ole pakollista, vaan kaikki toimistotyöt hoituvat mistä päin maailmaa tahansa. Tämä on kyllä tänä päivänä ehdoton plussa!

Sosiaalisen median ja Googlen avustuksella meidän asiakaskuntamme on laajentunut Keuruun lisäksi lähiseuduille ja jopa laajemmallekin. Meillä on nykyään asiakkaita aina Rovaniemeltä Helsinkiin ja Joensuusta Vaasaan. Toimistomme konkreettisesti sijaitsee Keski-Suomessa Keuruulla Yliahon teollisuusalueella, samassa paikassa bussivarikkomme kanssa. Eli emme ole keskustassa, vaan meille pitää aina erikseen tulla.

Jotta voisimme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin, pyrimme olemaan läsnä myös niissä kanavissa, joissa asiakkaammekin ovat: Facebook, Instagram, YouTube, LinkedIn ja Twitter.

Työn epäsäännöllisyyden ja liikkuvuuden vuoksi, sekä nykyaikaisten kanavien tuomien mahdollisuuksien ansiosta olemme päättäneet muuttaa toimistomme aukioloaikoja siten, että olemme auki 1.7.2019 alkaen sopimuksen mukaan.

Eli mikäli jatkossa haluat olla varma, että olemme paikalla, kannattaa sopia tapaaminen. Toki voit tulla ilman ilmoitustakin katsomaan olemmeko paikalla ja usein varmasti olemmekin. Muutoksen johdosta voimme palvella myös niitä asiakkaita, jotka haluavat tulla toimistollemme myös perinteisten toimistoaikojen ulkopuolella. Tapaamisaika voidaan sopia tarvittaessa myös illoille tai viikonlopuille.

Muutoin tilanne jatkuu ennallaan ja saat edelleen meihin helposti yhteyden seuraavien kanavien kautta:

  • Puhelimitse 0207 438 310 arkisin klo 8-16
  • Sähköpostitse matka.makela@matkamakela.fi koska tahansa, vastaamme arkisin 24h sisällä
  • Facebookin ja Instagramin kautta koska tahansa, vastaamme arkisin 24h sisällä
  • Verkkokauppamme palvelee 24/7, tilaukset vahvistetaan arkisin 24h sisällä
  • Kotisivuillamme olevan chatin kautta joko livekeskustelussa, tai jos emme ole paikalla, niin voit jättää yhteydenottopyynnön
  • Varaamalla ajan toimistollemme

Ollaan kuulolla!

Kirjoittaja: Noora
Julkaistu: 25.6.2019